Blafferne

SPAR MANGE PENGE

Kæmpede for at være stille, mens Rikke spillede min pik af med hånden. Hendes øjne holdt hele tiden kontakt med mine og jeg kunne mærke, at en udløsning…

Klokken var lidt over syv om aftenen og jeg var på vej hjem fra arbejde. Det var fredag og det regnede en lille smule, selvom det var midt i juli. Jeg boede et godt stykke vej fra mit arbejde, så meget af tiden kørte jeg på landevejen i min stationcar. I det område jeg boede, var offentlig transport ikke særlig udbredt.

Jeg kørte i mine egne tanker og glædede mig til en stille og rolig weekend. Der var stort set ingen trafik og jeg spekulerede om, om jeg skulle lave aftensmad eller bare køre forbi et pizzeria på vejen hjem. Pludselig fangede mit øje tre mennesker, som gik i højre side af vejen. De gik i samme retning som mig og bar alle på noget, som så ud som sportstasker.

Jeg kom hurtigt nærmere og kunne se på deres påklædning, at det var tre piger. De havde alle shorts og toppe med spaghettistropper på. Umiddelbart inden jeg passerede dem, rakte den yderste af pigerne sin hånd ud og stak tommelfingeren i vejret. Jeg kunne ikke nå at tænke og kørte forbi dem. Jeg fik dog omgående medlidenhed med dem og trak ind til siden 200 meter længere fremme.

Der gik lidt tid, før de kom frem til mig. Inden da havde jeg kigge på dem i mine spejle. Det var tre piger på knap tyve år. De havde lange slanke ben og deres toppe var allerede godt våde. De måtte have været udenfor længe.

"Må vi køre med?" sagde den første pige, som kom frem til mig. Hun var rødhåret og havde en hvid top og sorte korte shorts på. Faktisk så hun rigtig fræk ud. "Ja da. Hvor skal I hen?" svarede jeg. "Det er lige meget. Vi skulle have været hjemme hos en af vores venner hele weekenden, men vi blev uvenner og hun smed os ud. Vores billet hjem gælder først fra på søndag af og vi har ikke taget særlige mange penge med." Jeg kiggede på de to andre piger, som var kommet op til min bil. De så også meget kønne ud. Den ene havde langt blond hår og iført en grøn top og gule shorts. Den anden havde sort hår og havde også en sort top og sorte shorts på. "I kan køre med mig hjem og overnatte. Det regner nok resten af aftenen" udbrød jeg uden rigtig at tænke over, hvad jeg sagde. 

"Okay" sagde den rødhårede pige og kiggede på de to andre. Efter de havde sat deres tasker i bagagerummet, satte de sig alle tre ind på bagsædet. Der var god plads til dem i min store bil.

Jeg spurgte dem, om de havde nogle specielle ønsker til aftensmad. Det havde de ikke, så på vej hjem kørte jeg forbi et pizzeria.

Vi kom hjem til mig og jeg viste dem mit store gæsteværelse, hvor de kunne tage noget rent og tørt tøj på. Pigerne kom kort tid efter ud fra gæsteværelse og satte sig til bords. Pizzaerne blev skyllet ned med et par gode flaske rødvin. Vinen havde også den positive effekt, at stemning fik et løft og pigerne havde hurtigt glemt, hvad det de oprindeligt havde planlagt at bruge weekenden på. 

Efter maden blev vi enige om at spille kort. Pigerne opdaget hurtigt, at jeg havde et barskab fyldt med alverdens alkoholiske drikke og som aftenen udviklede sig, blev kortspillet kombineret med konkurrence i, hvem der kunne lave den bedste drink. Jeg var blevet ganske beruset, da den rødhårede pige, som i øvrigt hed Rikke, spurgte, om vi ikke skulle spille strippoker. De to andre piger var ellevilde med ideen og jeg fik allerede en bule i bukserne ved tanken om at skulle se de tre frække piger uden en trævl på kroppen.

SEX I DAG?

Louise, som blondinen hed, startede med at give kort. Hun var ikke særlig heldig i starten og kom hurtigt til at sidde ved bordet kun iført sit hvide blondeundertøj.  Min pik var stenhård. Louise havde nogle store faste DD-bryster og en fræk og velformet røv i nogle sexede hotpants. Vi nåede ikke at spille længe, før den sorthårede pige, som hed Sarah, også kun sad tilbage i sit undertøj. Hendes bryster fyldet en flot sort C-skål ud og hendes lille frække røv var fuldt synlige i en minimal g-streng, som kun lige akkurat dækkede hendes fisse. Min pik var ved at sprænge mine bukser.

"Nu måtte det snart være tid til, at du også kommer af med noget tøj, Rikke" sagde jeg, da jeg endelig vandt over hende. Rikke havde endnu ikke tabt og sad derfor fuldt påklædt. Hun trak resolut sin trøjen over hovedet og blottede et par perfekt struttende ungpige C-skåls bryster. Min underkæbe sank og jeg måtte kæbe for at mit mundvand ikke skulle væltede ud munden på mig. "Wauw" udbrød jeg. Rikke bevægede sit overkrop en smule og hendes bryster vibrerede en anelse.

Jeg havde fuldstændig mistet fokus på min pokerspil af at sidde og kigget på mere eller mindre nøgen lækkerier. Det blev fatalt for min spil og kort tid efter sad jeg fuldstændig nøgen ved bordet. Min pik stak lige ud i luften og jeg havde tabt. "Så er det sengetid" sagde Louise. "Jeg må vidst heller lægger TABEREN i seng" sagde Rikke. 

Jeg gik en anelse slukøret mod mit soveværelse, efterfulgt af Rikke, som stadig var iført en sort knælang nederdel og et par knælange grå strømper. "Læg dig på din seng, så skal jeg putte dig" sagde Rikke, mens hun lukkede døren efter sig. Jeg adlød, som det jo passer sig, når man har tabt i spil. 

"Det er godt nok en ordentlig stiv pik, som du går rundt med. Den kan du da ikke sove med. Det må vi have gjort noget ved." sagde hun, mens hun kiggede mig i øjnene. Jeg kunne se på hende, at det var ikke et spørgsmål, men en konstatering. Rikke hånd greb min pik og hun begyndt stille og roligt at spille den af. Der var fantastiske og jeg begyndte at stønne. "Shhhhhh" hviskede Rikke. "Du skal være stille. Louise og Sarah skal ikke høre, hvad vi laver" hviskede hun i en blid, men bestemt tone. 

Jeg kæmpede for at være stille, mens Rikke spillede min pik af med hånden. Hendes øjne holdt hele tiden kontakt med mine og jeg kunne mærke, at en udløsning så småt var på vej. Jeg begyndt helt instinktivt at bevæge mit underliv i kneppebevægelse mod hendes hånd. Hun satte tempoet op og trykket i min pik voksede markant. Med et stoppede hun op og sagde i en bestemt tone "Du skal ligge stille". Herefter slap hun min pik og rejste sig op. Et øjeblik frygtede jeg, at hun ville gå sin vej, men hun blev stående og kiggede på mig, mens jeg kunne se på hende, at hun tænkte.

Pludselig satte hun sin ene fod op på sengen og trak den lange grå strømpe af. Herefter tog hun fat i mine hænder og bandt dem sammen med strømpen. Hun førte mine hænder op over hovedet på mig og bandt dem fast til hovedgærdet i senge med den sidste rest af strømpen. Mens hun gjorde det, lå hendes fantastiske bryster hen over mine øjne, hvilket praktisk talt paralyserede mig. Hun rejste sig igen op, satte den anden fod på sengen og også den strømpe kom af. Herefter satte hun sig overskrævs på mine lår med ryggen til mig, så mine lår var samlede mellem hendes ben og det eneste jeg kunne se, var hendes bare ryg og hendes sorte nederdel, som var krøbet en del op.

Hun bukkede sig forover og bandt mine ankler sammen med strømpen, for herefter at fastgøre dem til gærdet i fodenden af min seng. Da hun bukkede sig forover, krøb nederdelen så meget op, at hendes røv blev blottet. Til min store overraskelse havde hun valgt ikke at have trusser på, så jeg havde udsigt til en dejlig fast røv og hendes våde glatbarberede fisse mellem benene. 

Rikke kiggede sig over skulderen, sendte mig et frækt smil og spredt sine ben en anelse, så hendes dejlige fisse var placeret lige akkurat uden for min store stive piks rækkevidde. "Hmmmm" sagde hun "Du har da ikke tænkt dig at stikke den store pik op i mig, har du?" Hun lod fissen glide ned, så den pressede mod skaftet på min pik, uden at jeg havde mulighed for at presse mig op i hende. Min pik blev hurtigt smurt ind i hendes safter og hun kørte langsomt fissen henover mig pik. Jeg lukkede mine øjne af ren nydelse. 

Pludselig stoppede hun og vendte sig, så hendes ansigt var over mit. Hendes dejlig bryster rørte lige netop min brystkasse. "Du er min og jeg kan gøre lige hvad jeg har lyst til med dig" hviskede hun i mit øre. Hun bevægede langsomt sin krop mod fodenden, mens hendes bryster gled ned over min mave og herefter på hver sin side af min pik, for til sidst at stoppe på mine lår. Hun top min pik i hånden og kiggede mig i øjnene. Hun havde et drilsk og frækt smil på læberne som hun skilte en anelse og lod sin tunge komme til syne. Hendes tungespids berørte ganske svagt bagsiden af mit udspilede pikhoved. 

Rikke holdt hele tiden øjenkontakt med mig, mens hun pirrede min pik. Det føltes fantastisk og det snurrede i store dele af min krop. Pludselig, uden varsel, tog hun min pik i munden og pressede den i bund. Et højt støn undslap mine læber og jeg kunne mærke, at nu ville jeg komme. Men lige så pludseligt som hun nærmest havde slugt min pik, lige så pludseligt stoppede hun op igen. Hun smilede drilsk til mig igen og sagde "Hvis du skal komme i munden på mig, så er du nødt til at bede om det først!". "Åh, må jeg ikke nok fylde din mund med sperm" nærmest tryglede jeg. Uden at svare tog hun min pik i munden igen og kørte sine læber op og ned af den i et voldsomt tempo. 

Min pik eksplodere i en voldsom orgasme og den ene ladning efter den anden sprøjtede ind i Rikkes mund. Hun blev ved med at sutte på min pik og fik slugt hver en dråbe af min sperm. Og ikke nok med det, så blev hun ved med at sutte, så selv efter min voldsomme orgasme var overstået, nåede min pik ikke at blive slap. "Så er det min tur" sagde hun, mens hun slikkede nogle få dråber sperm af sine læber. 

Hun satte sig på hug hen over min pik, tog fat i den og lod sig glide ned over den. Hun gled helt ned over min pik. Jeg havde en pragtfuld udsigt. Rikke sad på hug med godt spredte ben, den sorte nederdel oppe om livet og hendes ungpige C-skålsbryster hoppende op og ned. Hun red mig i et voldsomt tempo og bankede hver gang sin fisse helt ned over min pik. Hun stønnede og hendes støn blev højere og højere, indtil hendes krop pludselig spændtes og hun holdt vejret, mens hendes orgasme gennemrystede kroppen.

Hun lod sig falde ned på knæ og bevægede sig nu langsomt op og ned på min pik. Hendes orgasme havde bragt mig tæt på min anden orgasme og da hun lagde sin over krop ned over mig og pressede sine bryster ned over min mund, stoppede også min vejrtrækning, mens jeg skød en ladning af sperm op i hendes drivvåde fisse.

Rikke bandt mine hænder op, gav mig et kys på panden og hviskede godnat til mig. Herefter listede hun ud af mit værelse.

Jeg ænsede akkurat at binde mine føder fri, før jeg udmattet faldt i en dejlig dyb søvn.

Hvad der i øvrigt skete den nat, må jeg fortælle på et senere tidspunkt.

porno med danske piger