Sommersex – Par-udfordringer til sex udenfor!

Sommersex – Par-udfordringer til sex udenfor!

TIPS TIL FRÆK SOMMERSEX

De fleste er vilde med sommeren. Det er varmt, vi kan slappe lidt af og vi har alle lidt mindre tøj på så lysten til fræk sommer sex er blandt os men hvordan gør vi det ekstra spændende? her en nogle bud på hvor i skal prøve, at have sex ude i den danske natur.

Gør det i det fri – Det er nemt og frækt!

Tag en tur i skoven eller parken og find et sted hvor i kan nyde hinanden med fræk sex men pas nu på i ikke bliver opdaget for det er ikke altid for den som får overraskelsen af at se jer. Det gode ved at gøre det i feks en skov er at i kan være et sted en hel dag med et telt og hygge jer med bål og ja sex.

Tag på stranden og hav sex i vandet

Stranden er oplagt – I har ikke særlig meget tøj på og i ser super lækre ud i bikini og badeshorts. Hop i vanden og smid bikinien eller find et hjørne på stranden men pas på det er ret nemt at se og det vil i nok undgå. Få skjult orgasme på strandturen med eller uden partner

Brug haven eller altanen til sex

Hvis du har en have eller en altan som ikke er alt for offentlig, har du alle fordelene ved udendørssex. Det er en fræk og oplagt mulighed, når i alligevel ligger og solbader. Nyd den friske lufte, fuglefløjt og det bløde græs uden, at du behøver at bekymre dig om at blive opdaget.

SEX I DAG?

Vibro-æg – Tag det til det næste niveau

Hvis du allerede har haft sex på stranden, i haven og i skoven må du jo tage andre metoder i brug. Eksempelvis er et sexlegetøj som et vibroæg den perfekte par vibrator da hun har et æg i skeden og han en fjernbetjening så han kan styre vibrationer – Pludselig bliver en halvkedelig middag på restauranten eller normal bytur noget mere spændende.

Diskret. Du behøver ikke at være bekymret for, at nogen finder ud af din frække lille hemmelighed. Et vibratoræg er diskret i alle aspekter: størrelse, form og endda lyd.

Hvis du ønsker at prøve og opleve offentlig sex uden at blive arresteret, vil en ægvibrator helt sikkert hjælpe dig med at opfylde den fantasi. Du skal blot indsætte det i dine trusser og lege med indstillingerne offentlig. Med sin støjsvage funktion vil ingen bemærke, at du bruger dette legetøj. Du kan også bruge det sammen med din kæreste: bare giv ham eller hende, eller derimellem, fjernbetjeningen, så er du godt i gang.

LELO Lyla 2 Vibrator Æg Womanizer og We-Vibe Golden Moments Collection Sæt

 

God sommer!

porno med danske piger