8 chokerende sex-traditioner rundt om i verden (Video)

8 chokerende sex-traditioner rundt om i verden (Video)

SPAR MANGE PENGE

Chokerende seksuelle ritualer fra hele verden

Dette kan være svært at tro, men forestillingen om sex rundt om i verden kan være meget forskellig afhængig af hvor du er.

Faraoerne, der ville praktisere offentlig onani

Ifølge Sex and Society, “menede man selv Nilens ebbe og flod at være forårsaget af Atums (skabelsesguden) ejakulation. Dette koncept ansporede de egyptiske faraoer til rituelt at onanere ind i Nilen for at sikre en overflod af vand.”
De gamle egyptere var så inspireret af selvstimuleringen, at mænd på guden Mins højtid, som repræsenterede faraos seksuelle styrke, onanerede offentligt.

Her kan kvinder vælge en ny ægtemand (Niger)

Wodaabe-stammen har en festival, hvor mænd optræder og bliver bedømt af et panel på tre kvinder. Andre kvinder, der ser på, kan vælge deres favorit og trykke ham på skulderen. Han bliver så deres nye mand, selvom de allerede har en.

I Mangaia har ældre kvinder sex med unge drenge

I det sydlige Stillehav, Mangaia, for at være præcis, har drenge omkring 13 år sex med ældre kvinder, som lærer dem handlingens forviklinger, og hvordan de bedst kan behage deres partnere. For antikke grækere afhang seksuel identitet ikke af køn og præferencer, men af ​​hvem der var den aktive penetrator og hvem der var penetrerende(?). Den aktive rolle var forbundet med højere social status, mens den passive rolle betød ungdom og femininitet, eller ‘drengekærlighed’ med andre ord.

Orgier og flere partnere (Chhattisgarh)

Muria-stammen har også en meget liberal holdning til sex. De har en festival, hvor teenagepiger og -drenge bliver undervist i sex. De har sex med flere partnere og engagerer sig endda i orgier. De opfordres til at gøre det uden følelsesmæssig tilknytning.

SEX I DAG?

Den sæddrikkende stamme – Sambierne

For at blive en mand i denne primitive stamme bliver drenge fjernet fra tilstedeværelsen af ​​alle kvinder i en alder af syv år, som bor sammen med andre mænd i ti år. I løbet af de ti år gennembores huden for at fjerne enhver forurening forårsaget af kvinder. Af samme grund pådrager de sig også jævnligt næseblødning og opkastninger forårsaget af indtagelse af store mængder sukkerrør.
For at toppe det er de forpligtet til at indtage sæden fra deres ældre, som menes at opretholde vækst og styrke. Da de endelig bliver introduceret tilbage i stammen, fortsætter de med at få næseblødning samtidig med deres koners menstruationscyklus.

Kreung-stammen bygger kærligheds sex-hytter

Små hytter hvor teenagepiger kan have sex med forskellige mænd, indtil de finder den ene. Med Kreung-stammen i Cambodia bygger de ældste en kærlighedshytte til deres teenagedøtre. Forskellige drenge overnatter her dag efter dag, indtil hun finder en passende partner, som så er med hende hele livet.

Intime skæringsritualer for at opnå manddom

Den første del af denne Mardudjara-aboriginale ritual involverer en barbarisk omskæring efterfulgt af, at den omskårne mand indtager sin egen forhud. Efter han er helet op, skæres penis derefter på langs på undersiden, nogle gange helt til pungen. Derefter dryppes blod over en ild for at rense den. Fra da af vil manden urinere fra undersiden af ​​sin penis i stedet for urinrøret. Det virkelige spørgsmål er imidlertid, hvordan ødelæggelse af en drengs ‘manddom’ bringer ham ind i manddom?

Kvinder af Guajiro-stammen skal få en mand til at ‘falde’ for at bolle

Deres kultur kræver, at mænd har sex med pigen, der får dem til at falde – bogstaveligt talt. Colombias Guajiro-folk har en ceremoniel dans. Hvis en kvinde får en mand til at snuble under dansen, skal de have sex.

 

porno med danske piger

Skriv et svar