Da jeg fik besøg

Trækker bukserne ned på ham. Han tager dem helt af og smider dem på gulvet, ser nu hans store bule i trusserne lige foran mig, mens jeg føler min egen pik er totalt stiv…

Gennem årene, har jeg mødt en del mennesker, som jeg har haft de mest fantastiske oplevelser med. Jeg var på daværende tidspunkt 23 år, hvilket var nogle år inden internettet blev rigtigt populært.

Historien handler om en oplevelse, jeg havde for 17 år siden, ganske frækt – men meget er kommet til siden. 
Oplevelsen fandt sted i min tidligere lejlighed i Randers og var absolut den første af sin art – men en verden som jeg senere har nydt godt af.

SEX I DAG?

Jeg havde gennem et stykke tid udvekslet breve med en 45 årig mand, som havde svaret på min annonce i det hedengangne Weekend Sex. Vi aftalte at mødes hjemme hos mig og se, om vi kunne få en god aften ud af det. 
Han ringer på min dørtelefon og jeg låser ham ind. Jeg står inde bag døren – nok mest grundet generthed, men bestemt også af spænding. Da han træder ind ser han, at jeg har overholdt vores aftale – nemlig at jeg ikke skulle have noget tøj på. 
Han siger ikke noget, men griber straks fat om min pik, som hurtigt er begyndt at vokse. Han kæler den blidt, kæler for nosserne. Jeg lukker døren bag ham. Rækker en hånd ud efter ham, og lader den hvile på hans bule i bukserne. 
Han kommenterer at mit pikhoved allerede er blevet fugtigt. Vi går ind i soveværelset, han følger efter mig med sin hånd stadig om min pik. Jeg sætter mig på sengen, han stiller sig foran mig. Jeg kæler igen for bulen i hans bukser, som nu er lige ude foran mig. Jeg lader min tunge kærtegne bulen. Med mine hænder knapper jeg nu hans bukser op, lyner lynlåsen ned og blotter hans sorte stramme trusser.

Jeg trækker bukserne ned på ham. Han tager dem helt af, og smider dem på gulvet. Jeg ser nu hans store bule i trusserne lige foran mig, mens jeg føler at min egen pik er totalt stiv nu, og dirrer af forventning. Min ene hånd kører hen over hans bule, op og ned ad skaftet, som jeg kan mærke bevæger sig ved mine kærtegn. 
Mine læber kysser udenpå hans boxershorts og jeg lader min tunge glide op og ned ad skaftet. Han begynder at stønne lidt. Jeg tager nu fat i trussekanten, og hiver dem af. Nu står hans stive pik lige ud i luften foran mig, sprængfyldt af forventning… og andet.

Griber om den med min hånd, kører den lidt stille frem og tilbage, kæler blidt for den, kører en finger op og ned ad den. Han er nu vildt ophidset, hele hans underliv sitrer. Jeg klemmer blidt hans nosser, og bevæger nu mit hoved helt hen til pikken. Min tunge rører blidt hans våde pikhoved, smager hans præ-sperm. 
Det giver nogle små spjæt i ham. Jeg lader min tunge køre ned ad skaftet, ned til nosserne, som jeg suger ind i min mund. Jeg gaber nu omkring hans pik. Den er vel en 18 cm lang i total stivhed. Jeg bøjer mig ned over den, og lukker læberne omkring roden på den. Et støn forlader hans mund.

Han placerer sine hænder på mit hoved, og begynder at skubbe mit hoved frem og tilbage, og jeg mundknepper ham nu. Vi kører det stille og roligt til at starte med, kan smage alle hans safter. Min tunge kører frækt inde i munden, og tirrer hans stive pik. I mellemtiden er min egen pik fuldt oprejst, og jeg kan mærke at det begynder svagt at drive fra den. 
Jeg sutter han pik hurtigere og hurtigere. Han siger at han snart er ved at eksplodere, for han er så opstemt af det her. jeg sutter videre til hans pik eksploderer i min mund, han giver mig alt hvad han har. Jeg slubrer det i mig, og slikker hans stadig stive pik ren for sæd. Han stønner højlydt mens jeg gør dette, og slapper nu af i hele hans krop.

Jeg lægger mig ned på sengen, og nu er det hans tur til at give mig en omgang. Han sutter godt. Han sutter rigtig godt, og jeg kommer hurtigt første gang, for jeg er så ophidset. Han sluger det hele, og falder så om på sengen ved siden af mig. Vi ligger og kæler hinanden lidt på pikkene, til de igen står op. Og så starter vi forfra. Sådan sluttede vores første møde, måske jeg en dag vil skrive om vores andet møde, som blev mindst lige så lækkert…

porno med danske piger