Boob-fuck-job: Guide og film til brystknep

Boob-fuck-job: Guide og film til brystknep

SPAR MANGE PENGE

Sådan knepper du mellem brysterne.

Her er en guide til når du skal i gang med Boob-fuck, at få spillet pik mellem patterne.

Spansk-sex er at onanere mellem en kvindes store bryster indtil udløsning finder sted. I følge en amerikansk spørgeskema-undersøgelse, fandt man ud af at kvinder også finder spansk utrolig frækt. I de situationer hvor kvinder foretrak spansk er, når de har manden i deres magt og bestemmer hvornår manden skal få udløsning.

1. Husk godt med glidecreme

SPILLE PIK MELLEM BRYSTERNE

Det vigtigste for, at det er en god oplevelse for jer begge to, er, at du bruger glidecreme. Du kan smøre det ud over hendes bryster og massere dem, inden du begynder at knalde hende mellem patterne. Det kan samtidig være med til at tænde hende.

Hvis du har tænkt dig at stikke din pik op i hende bagefter, skal du bruge vandbaseret glidecreme. Oliebaseret glidecreme nedbryder latexen i kondomer.

SEX I DAG?

Er du til store naturlige bryster! Så er danske Kamille-pigen en du skal kigge nærmere på, når hun leger med sine bryster og venter på du skal komme ud over dem.

2. Få hende til at holde brysterne sammen

Du kan enten selv holde hendes bryster sammen, eller du kan få hende til at gøre det. Det er klart nemmest at knalde en kvinde mellem patterne, hvis hun har store bryster. Så behøver hun ikke at gøre særlig meget.

Hvis det er en kvinde med store bryster, kan du sidde oven på hende. Men har hun små bryster, kan det være en god ide, at du ligger på ryggen, mens hun gnider sine bryster op af din pik.

3. Få hende til at sutte dig

Når du sidder overskrævs på kvinden, kommer din pik meget tæt på hendes mund. For at få ekstra nydelse kan du bede hende om at sutte eller slikke på din pik undervejs. Det kan også være, at I kan slutte seancen af med et blow-job, hvis du ikke er kommet mellem brysterne på hende.

4. Brug det som frækt forspil

Hvis du hører til en af de mænd, der synes, at forspil kan være lidt kedeligt, kan et godt patteknald sagtens gøre du ud for et forspil. Som nævnt er der mange kvinder, der bliver tændte af, at deres bryster bliver stimuleret, og der er ligefrem nogle, der får orgasme af det. Det kan derfor være en god måde at starte en fræk aften på.

Hvis du har brug for at se, hvordan det foregår i virkeligheden, kan du se en hjemmesexfilm, hvor der bliver onaneret mellem kvindes store bryster.


Sofia er en ægte dansk MILF, der har prøvet lidt af hver og er lidt frækkere end de fleste kvinder. Hun er vild med både blowjobs og analsex, gerne på den hårde måde og hvis muligheden byder sig, siger hun ikke nej til uartige pigelege.

BOOB-FUCK-JOB

porno med danske piger