Jytte og Sofie del.1

SPAR MANGE PENGE

Resume: ”Jeg er en privilegeret mand på 58 jeg har på mange måder haft held i livet. Jeg fik for en del år siden bygget et stort sommerhus lige bag klitterne til Vesterhavet i udkanten af en mindre ferieby, her har jeg mødt Sofie og Jytte som jeg inviterede til at holde ferie hos mig. Nu er det dog for længst blevet hverdag, og de kommer nu mest i weekenderne når det kan passe ind. ” (Læs historien En privilegeret mand)

Lørdag d. 1. september 2018, min ekskone er flyttet ud af mit hus i Gentofte, huset er sat til salg for en måned siden og nu skal jeg have det ryddet for de ejendele der ikke skal følge med i handlen. Jeg var taget til Sjælland for at guide flyttefolkene om hvad der skal sendes til Jylland. Jeg har haft kontakt til Brunn Rasmussen der har været forbi for at vurdere en del ting som nu bliver sendt på auktion. En autotransport er bestilt til at hente mine tre veteranbiler som har stået stille i garagen siden sommeren. Nu skal de med til vestkysten og luftes når vejret og anledningen er der. Volvo én havde min kone fået lov at beholde. Ejendomsmægleren har meddelt mig hun havde haft flere fremvisninger og at der er en meget interesseret køber, hun forventede faktisk at der kunne blive indgået en handel indenfor de næste par dage. Alt i alt går tingene stadig min vej.

Det er weekend, Jytte og Sofie er taget til sommerhuset, og jeg ærgrer mig over at sidde her i Gentofte, jeg ved der går et par uger inden jeg ser dem igen, sådan rent fysisk. Sidst på eftermiddagen kommer et skype opkald, det er Sofie, hun storsmiler. Hej hvordan går det spørger hun- Det går den rigtige vej bare alt for langsomt, jeg når jo ikke hjem i denne weekend, svarere jeg med en bedrøvet mine. Nej det er godt også ærgerligt siger hun, og lader kameraet gliden ned over sin krop, hun har en meget stram t-shirt på, hendes bryster strutter bag det tynde stof, man kan tydeligt se de stive brystvorter, et par stramme leggings sidder tæt de velformede lår, mellem hendes ben er en tydelig cameltoe, der er ingenting der indikerer at hun har trusser på indenunder, det rykker i min pik ved synet.

Hvad laver din mor, spørger jeg. Hun er ved at bage, Sofie går mod køkkenet. Jytte står ved kogeøen det eneste hun har på er et forklæde, hendes brede lækre røv strutter indbydende bagud, mor sig hej til Svend. Jytte vender sig, det ene bryst truer med at falde ud i den ene side af forklædet, men kan se det halve af den store brystvorte. Hej siger hun, jeg er ved at bage nogle boller til senere, Knud og Elly vil kigge forbi til aftenkaffe, det skal nok blive hyggeligt siger hun og løfter op i forklædet og lader et par fingre glide ned i fissen. Jeg kan mærke et lille stik af jalousi over ikke at kunne være der, alligevel vokser min pik ved tanken om hvad de kan finde på. Sofie går ind på sit værelse og smider sig på sengen, det er nu synd du ikke er her siger hun, min fisse er så våd, den trænger til en stor pik. Hun trækker sine leggings af, jeg havde ret, der var ingen trusser indenunder.

Åhhh Sofie, det kan du ikke være bekendt, jeg sidder her helt alene i et stort hus. Hun griner og åbner natbordsskuffen og trækker en stor tyk dildo frem, ja det er jo trist siger hun og lader dildoen glide mellem sine ben. Uhhh det føles godt, jeg har nu et nærbillede af hendes skamlæber der bliver skilt mens hun langsom lader spidsen af dildoen glide op en ned mellem dem, hendes fissesaft glinser på den. Hun fører den op til munden og sutter safterne i sig inden den igen glider ned i fissen. Mmmm den smager nu godt min lille fisse stønner hun, sprede benene og presser dildoen op. Min pik er nu blevet stenhård, jeg er nødt til at befri den fra sit fangeskab i bukserne, jeg smider dem på gulvet og sidder nu med pikken i hånden.

SEX I DAG?

Den ser da lysten ud, Sofie sukker jeg ville ønske jeg kunne sætte mig på den og lade den komme helt i bund i min våde fisse. Hun trækker sin t-shirt af og krammer det ene bryst. Med dildoen begynder hun nu at kneppe sig selv i lange dybe stød, ohhhh uhmmm, fissen er helt udspilet, hver gang hun trækker dildoen ud, bliver skamlæberne trukket med langt ud. Pre spermen glinser på mit pikhoved, jeg sidder og kører en hånd op og ned ad skaftet, trækker forhuden helt tilbage så pikhovedet står svulmende og glinsende. Mmmm mmmm det ville jeg gerne slikke i mig, Sofie slikker sig frækt om munden.

Hvad laver du Sofie, lyder Jyttes stemme. Hold da kæft din frække tøs, ligger du og knepper din kusse, Sofie stiller telefonen fra sig, jeg kan nu se hende i fuld figur, hun ligger med benene hævet og pumper dildoen ind og ud af fissen. Mmmmm mmmm svarer hun, Jytte sætter sig på sengekanten, hun har smidt forklædet. Mor må vist hellere hjælpe lidt til, den kusse ser ud som om den kunne trænge til at blive slikket ren for alle de safter der flyder ud af den. Hun bukker sig og slikker rundt om dildoen op langs de spændte skamlæber, sætter munde for klitten og suger på den. Åhhhh jaaaa mor, slik mit liderlige hul stønner Sofie, hun trækker dildoen ud og Jytte begraver hele ansigtet mellem hendes datter lår.

Læg dig helt op, sukker Sofie, Jytte lægger sig ved siden af Sofie, hun drejer sig og spreder benene, jeg kan se lige op i skridtet på hende. Det dunker i min pik, jeg kunne kneppe en død gås så liderlig er jeg blevet ved synet af de to. Sofies hånd kommer til syne med den store dildo, hun presser den mod Jyttes fisse og den glider let ind. Ahhhhh uhhhhmm begge stønner højt. Dildoen bliver trukket ud igen, Sofie slikker og sutter på den, mmmm mmmmm mor din fisse smager så godt sukker hun og presser igen dildoen op i fissen på Jytte. De smaskende lyde er ikke til at tage fejl af, både mor og datter er drivvåde. Jyttes ene arm bevæger sig så jeg ikke er i tvivl om at hun fingerknepper Sofie mens hun begærligt slikker alle safterne i dig.

Knep min kusse hårdere, pres til så du kommer helt i bund, Sofie presser til dildoen forsvinder næsten helt op, jaaaaa åhhhh jaaaaa lad min kusse sluge det hele, det er så godt, knep din mor, Jytte er tæt på nu. Sofie sætter tempoet op, dildoen ryger ind og ud som et stempel i en motor. Mmmmmm jaaaaaaa slik min kusse når jeg kommer, slik din mors kussesafter i dig, åhhhhhhh guuuuud jeg kooooomer nuuuuuu. Sofie trækker dildoen ud med en svuppende lyd, sætter munden for fissen i det samme som safterne vælter ud i store sprøjt, jaaaaaaaaaaaa hvor er det godt, åhhhhhh min lille liderlige luder datter, ahhhhhh min kusse kommer igen. Jytte spænder i hele kroppen, hendes ben presses sammen om Sofies hoved. Mens orgasmerne ruller ind over hende, slikker hun grådigt fisse på Sofie. Uhhhhh uuhhhh aaaaaaaaa MOR! Skriger Sofie, hendes ben dirrer, hun kaster sig tilbage og stønner højt. Jaaaaa kom med din kussesaft, lad mig mærke min lille liderlige datters kusse fylde min mund, Jytte ryster stadig under orgasmens efterveer.

Jeg kommer så kraftigt at pikken sender de første spermklatter helt om under hagen på mig, fem-syv kraftige stråler står ud af pikken før det aftager, spermen render ned af skaftet over min hånd og videre ned over nosserne der er helt smurt ind. Jeg tager hånden op til munden og slikker spermen af mine fingre.
Huuuha, Jytte sætter sig op, nu skal vi altså til at gøre os klar inden gæsterne kommer. Sofie tager sin telefon, vi ses, hun sender et fingerkys afsted, glæder mig til vi ses igen rigtigt, siger hun. Det gør jeg også svarer jeg, tag videokameraet fra soveværelset og sæt det til at filme mens Elly og Knud er på besøg, så kan jeg altid se om i har opført jer ordentligt. Knud mødte vi en dag på stranden, og vi har siden haft fornøjelsen af at have på besøg et par gange tidligere. Knud meget viril og Elly er i den grad blevet vækket af sin dvale efter deres første besøg, de er begge i starten af 60erne.

Jeg ringede til den dame der plejer at komme og gøre rent i huset og spurgte om hun havde mulighed for at komme dagen efter. Åhhh svarede hun, jeg kan ikke i morgen, vi har barnedåb i familien, men jeg har en veninde jeg kan prøve at ringe til hvis det ikke kan vente. Jeg ville gerne have det overstået, så jeg takkede ja til hendes tilbud om at kontakte veninden. Et kvarter efter ringede min telefon, hej jeg hedder Kim, jeg er veninde med Gudrun, hun ringede og sagde du havde brug for hjælp til rengøring i morgen. Ja det er rigtigt svarede jeg. Okay jeg kan sagtens komme og ordne nullermænd og hvad der ellers er lød det. Vi aftalte klokken 8 fra morgenen, så var der godt tid til at få sat lidt skik på huset.

Se næste del: Jytte og Sofie del.2

porno med danske piger