Bossens Datter

Hun kom og holdt om mig, imens hun hviskede i mit øre at jeg skulle kneppe hende hårdt op af hendes fars bil. Skubbede hende fra mig, og ”jah det skal du ikke sige to gange”…

Jeg var lige startet i en ny mindre virksomhed, og da jeg er relativ ung, og nyuddannet var det ikke de store opgaver som blev tilegnet mig. Men opgaverne skulle løses, og som nyuddannet tager simple opgaver til tider længere tid end beregnet. Det var der fuld forståelse for, derfor fik jeg megen hjælp i starten, og blev ret gode venner med mange af mine kollegaer. Dette resulterede i at jeg blev inviteret med til en masse sociale arrangementer, allerede i starten. Men det havde været en hård uge, og chefen havde været godt tilfreds med at vi havde nået det til deadlinen, selvom det krævede lidt overarbejde. Dette ville han belønne med en grillfest for afdelingen, fredag aften. Der var lagt op til et brag af en fest, hvor de ville starte om eftermiddagen, med slush-ice, vodka/vandmelon, og helstegt pattegris. Grundet familie tam tam, kunne jeg først komme lige efter maden, hvilket var ærgerligt, men sådan lå verden.

Men aftenen kom, og jeg fik strøget min skjorte, da jeg højest sandsynlig ville ende i byen med Bossen, som nok skulle betale, han var sq gavmild. Da jeg ankom ved 8 tiden var der seriøs gang i den, og jeg var pinlig ædru, så det var lidt sjovt at se på. Vores regnskabsdame var allerede oppe på bordene og danse, og vores piccoline var faldet i søvn på græsset. Det så lysende ud, faktisk lidt syrealistisk, fik associationer til ”Julefrosten”(dansk film fra før min tid). Men fangede Bossen, og meldte min ankomst, som selvfølgelig skulle give en ”krammer, da det var god fest karma”. Fik stukket en øl i hånden, og festen startede.

Efter et kvarters tid, kom chefens kone, og spurgte hvor meget jeg havde fået og drikke, da deres datter skulle et sted hen, og de kunne ikke få fat i taxa selskabet. Ingen problemer, skyldte dem også en tjeneste, med alt den hjælp jeg fik. Havde aldrig set hende før, men tænkte det nok godt kunne overleves. Hun hentede nøglen, og bad mig bakke bilen ud(Jah jeg skulle joh låne Chefens BMW).

Jeg fandt bilen frem, og ventede på damen. Imens jeg sad lidt og roddede med radioen, og sad i min egen verden, da jeg faldt over en gammel sang fra min ”ungdom”, Mousse T – Horny, så sad jeg og små fniste til den da hun kom brasende ind. Jeg fik et chok og fløj tilbage i sæddet, og skulle lige til at give et anfald omkring at passe på bilen da det ikke var min, men fik øje på hende, wov en lille lækker sag. Hun var omkring de 18 år, lille fast krop, og iført sort kjole lang kjole med slishe op til låret, også netstrømper.

Hun grinte da hun godt var klar over at hun gav mig et chok. Sødt grin, lille og uskyldig. Jeg kom til mig selv, og spurgte nervøst hvor hun skulle hen.

SEX I DAG?

”Banegårde tak, Hr?”

Hun sad afventende og jeg fik manet mig op, og svaret:

”James er navnet, butler af profession… Så gerne frøken Jakobsen, hvilken fjerne egne skal de besøge, og med hvilken bagtanker”

Hun begyndt at grine igen, og fortalte at de skulle holde genkomst fest for efterskolen, det var en tradition de ville starte op på. De skulle holde fest i morgen, men de var nogle som ville mødes i aften. Før vi vidste af det var vi fremme. Men som vi kom trillende ind på parkeringspladsen kunne vi se toget kørte væk fra stationen. ”SHIT”, hun blev helt panikken, men som gentlemanden jeg var tilbød jeg at køre hende til destinationen, hvis hun ringede hjem og fik lov. Hvilket hun gjorde, og de var glade for at jeg var så flink. På vej ud mod hovedvejen, som førte imod skolen, kom vi forbi en tankstation, og da hun skulle på toilet holdt vi ind. Hun gav mig en 200kr. seddel og bad mig købe en flaske Razz og Cola. Jeg kom først tilbage og sad og ventede igen. Hun fnisende tilbage, og da vi kørte derfra fortalte hun om at hun havde set et par ligge i buskene bag tankstationen, og dyrke sex. Det fik snakken over på sex, og hun begyndte samtidig at drikke godt til at razzen, det var noget med at tømme lidt af Cola’en og fylde op når der var drukket lidt. Men efter lidt tid kom det over på Intim foto’s. hun kunne vildt godt tænke sig at få taget nogle billeder, til at få printet ud i stort format, og hægt op på væggen. Hvilket jeg joh mente kunne være knald flot. Jeg fortalte om min interesse i område, og hun lyttede interesseret. Hun spurgte ind til om jeg ville tage af hende, og hvad jeg skulle have for det. Da det var en interesse var det joh gratis for hende, specielt fordi hun var så smuk som hun var. Snakken gik over hvilke billeder hun ønskede, og hvornår vi kunne tage dem.

Da vi havde kørt ca. ½ time var det min tur til en pause. Jeg fandt en markvej og drejede ind af. Den førte ind til en faldefærdig gård, så jeg tænkte det nok intet gjorde. Hoved døren manglede så det var nok forladt. Så parkerede bilen, og løb om bagved. Da jeg kom tilbage, var hun stået ud af bilen, for at strække benene. Da jeg nærmede mig bilen, kom hun imod mig, og holdt om mig, imens hun hviskede i mit øre at jeg skulle kneppe hende hårdt op af hendes fars bil. Skubbede hende fra mig, og ”jah det skal du ikke sige to gange…” skubbede hende over imod bilen, og bad hende bøje sig ind over kølerhjelmen. Jeg lavede en hul i netstrømperne, og trak g-strengen til side, hvorefter jeg nussede hendes lille klit med fingen. Hun var sjask våd allerede, hun fremstammede at alt den snak om sex havde gjord hende liderlig, og hun ville have lettet trykket for hun kom frem. Jeg knappede bukserne ned, og fyrede pikke op i hende, hun sukkede vellysten.

Her stod jeg og kneppede min chef’s datter op af hans bil, det var så frækt at jeg næsten kom ved tanken, og det varede heller ikke længe før jeg kunne mærke det var ved at ske. Trak jeg mig ud, og hev hende op fra køler hjelmen. Hvorefter jeg slæbte hende om til siden af bilen og smed hende ind på bagsædet. Hvorefter jeg nærmest kastede mig over hende, hun spredte villigt benene og samlede dem bag min ryg, Hvor øjne mødes, og munde samles i det første hede kys. Vi lå sådan, i lang tid, og nød hinandens kroppe, delvist påklædte, dog med blottede vitale det, imens vi bevægede os i bølgende takt. Pludselig skubbede hun mig af, hvorefter jeg uvis rejste mig og gik ud af bilen, og kiggede lidt afventende på hende. ”Hvad nu tænkte jeg, hun har vel ikke fået kolde fødder…” hun trak bukserne og skjorten af mig, og nærmest smed mig over på et lille græsområde. Hun skubbede mig mod græssen, hvor jeg mere eller mindre velvilligt lagde mig . hun trak boxerne af mig, og de resterende tøjdele, så jeg nu lå nøgen på græsset. Hun trak trusserne, og netstrømperne af, så der nu var frit under kjolen, som hun trak op i.derefter satte hun sig på mit hoved, hvorefter jeg villigt begyndte at slikke hende lille våde fisse, som jeg først der fandt ud af var glatbarberet. Efter lidt tid, bøjede hun sig og begyndte at sutte mig. Der gik kort tid før jeg kom i munden på hende, hun slugte villigt dråberne, men flyttede sig ikke, hun fik fremstammet at jeg ikke slap så let. At tyde på tone lejet havde hun heller ikke langt igen. Hun rettede ryggen, og førte mine hænder op til kjolen, som hun trak over hovedet så jeg havde frit lejde, fuck de var dejlige. De sad som de skulle uden BH endda. Men ganske korrekt, kort tid efter knækkede hun sammen i en orgasme og faldt ind over min krop. Hun vendte sig om, Så vi lå i ske, dette gjorde vi 5-10 min før vi rejste os, og fik tøj på.

Vi satte os i bilen og kørte, og snakkede ikke sammen de først få km, hvorefter jeg fik fremstammet at hun ”fandme var en fræk tøs”, og om hun stadig havde planlagt at få taget billeder, da jeg nok måtte tage lidt betaling så, i form af naturel ydelser…

Så kom hendes lille søde uskyldige grin.

Tja jeg skulle ikke forvente at slippe så let næste gang, da hun var vant til at blive brugt i alle hullerne, samt aldrig forlod en seng, medmindre fyren fik hende til at komme mindst 2 gange. Det fik mig til at grine højlydt, og vi aftalte at vi måtte finde en dag den efterfølgende uge. Så kunne hun altid sige til sin far at jeg havde lovet at hjælpe hende med noget af hendes skole arbejde, for det var trodsalt ikke mange år siden jeg havde været på skole bænken. Så sad vi og små snakkede og kyssede, den sidste resteplads inden skolen, holdt vi lidt ind igen, hvorefter hun nærmest kastede sig over mig, og sad på hug. Jeg kørte stolen tilbage, og lag ryglænet ned, og nød at observere hvordan hun knappede mine bukser ned og førte pikken op i hende, hvorefter hun stille red i takt til melodien i radioen. Imens hun stille sad og fortalte hvordan hun på en enkelt køretur var blevet afhængig af mig, og hvor meget hun kom til at savne min pik, indtil vi skulle mødes igen. Jeg kom oppe i hende, og hun kravlede over på sin plads igen. Vi udvekslede tlf. numre, og jeg kørte hende den sidste del af vejen.

Jeg nåede kun lige frem, da min mobil ringede, det var chefens kone, som ringede, for at høre hvor jeg blev af, de skulle i byen nu. Jeg forklarede at deres datter havde haft nogle problemer, så vi havde holdt ind og snakket, men at jeg var på vej hjem. Jeg kiggede på klokken, FUCK, vi havde taget 2 timer om en tur som normalt kun tager en time. Jeg sparkede til bilen på vej hjem af, for at nå med dem i byen, men efter ca. 10 min på vejen, fik jeg en sms, at jeg ikke måtte score eller onaner da hun ville have mig fuldt opladt når hun kom forbi den efterfølgende uge.

Da jeg kom hjem, kørte jeg de andre i byen, men kunne ikke lade være med at tænke på chefens datter. Da de sidste var kørt i byen, og jeg kom ind på diskoteket til dem, fik jeg en MMS fra hende, med et billede af en eller anden nøgen tøs, faktisk meget sød. Med tekste: Min veninde som besøger mig næste weekend, håber ikke du har travlt, hun har også de gyldne krav med hullerne og antal gange, 😀

porno med danske piger