Ham fra arbejdet…

Det eneste jeg kunne få fremstammet var “ehh, hej”. Han tog fat i mit baghoved og kyssede mig blidt. Det føltes så fantastisk, mine læber brændte, og jeg fik kildren i maven…

Jeg arbejder i en butik og vi har masser af stamkunder.
En af dem er en fræk fyr på omkring 25..
Han er super hot, og hver gang han kommer bliver jeg liderlig.
Nå, men en dag da han kom og skulle betale sagde han “du da vist en lille frækkert” med et blink i øjet.
Jeg blev helt rundt om mig selv, og gik total i panik. Jeg var knaldrød i hovedet og sagde ingenting.
Han blev stående og grinede lidt.
Da han gik kom jeg, helt ubevidst, til at kigge på hans røv, han har virkelig den dejligste røv, og idet jeg virkelig kom til at glo efter den, vendte han sig om og sagde “hvadeh er det noget du har lyst til at sige eller?” Han smilede stort til mig.
Jeg kiggede flovt væk. Jeg fik kvalme fordi jeg skammede mig sådan.

SEX I DAG?

Endelig var dagen slut, jeg fik talt kassen op og gik ud til min cykel, da jeg skulle cykle hjem. Mørket var begyndt at sænke sig og jeg låste min cykel op.
I det samme var der en der gav mig et prik i siden. Jeg vendte mig forskrækket om og så at det ham!
Jeg kiggede lidt forvirret på ham, for vidste ikke lige hvad jeg skulle gøre. Det eneste jeg kunne få fremstammet var “ehh, hej”.
Han tog fat i mit baghoved og kyssede mig blidt. Det føltes så fantastisk, mine læber brændte, og jeg fik kildren i maven.
Da det var allerdejligst kom jeg til at bevæge mit ene ben bagud og min cykel væltede. “FUCK, FUCK, FUCK” var det eneste der strømmede gennem mit hovede.
Han grinede og samlede min cykel op.
“Vil du med mig hjem en tur?” sagde han og begyndte at trække min cykel afsted.
Og selvfølgelig ville jeg det. Jeg slentrede lidt hen til ham og vi gik.

Da vi kom hjem til hans lejlighed nåede han lige at smække døren i og så tog han fat i mig og kyssede mig, det blødeste og mest intense kys jeg nogensinde har fået. Jeg smed jakken på gulvet, med et forsvandt min blufærdighed.
Jeg begyndte at knappe hans skjort og bukser op.. Han rev min bluse af og hev op i min nederdel. Min trusser blevet revet af og jeg ved ikk hvordan, men landede på sofaen.ku se på hans boxershorts at han vare MERE end klar. Min første tanke var hvordan jeg skulle få plads til så stor en pik, men det var ingen problem fordi jeg var så våd.

Han bankede sin pik op i mig og det frydede at mærke hans store lem i min stramme fisse.
Jeg stønnede og stønnede, mens han brugte mig.. Jeg kom i en mega orgasme og han sprøjtede mig i munden til min store fornøjelse..

Den bedste omgang sexjeg har haft! UHA!

porno med danske piger