Bulen

Hun stod fuldstændig paralyseret mens safterne fra orgasmen drev ned af hende, skulle hun dø her. Hvor lang tid mon hun kunne overleve hvis der ikke kom nogen forbi…

Fredag og dagen hvor de havde været kærester i en hel måned – det skulle fejres. De var nu gode til at hygge hver fredag, men i aften ville hun gøre lidt ekstra ud af det. Lækker mad, en flaske vin og så måske …

hun smilte for sig selv.

Hun tog bilen ned til storcenteret for at handle ind, købte ind til steak, bagte kartofler og salat og en god flaske rødvin. Hun smuttede også lige indenfor i den store lingeri butik, der var et sæt undertøj hun havde haft kig på længe, endda fra længe før de blev kærester, men der følte hun ikke at der var nogen grund til at ofre så meget på et sæt undertøj, men nu skulle det være.

Da hun kom ud til bilen igen, var baglygten smadret og kofangeren havde en stor bule. Hun stirrede bare på bulen helt uden at vide hvad hun skulle gøre, kiggede sig panisk omkring, der måtte da være nogen der havde set noget. Der var ingen mennesker at se på den store parkeringsplads. Der måtte da sidde en seddel i forruden, man lavede da ikke buler uden at give sig til kende – der sad ingenting, ikke så meget som et telefonnummer.

Benene rystede under hende, da hun satte sig ind i bilen. Bilen var hans stolthed, den blev passet og plejet som om det var et barn. Hun burde ringe til ham, men det var nok bedst at køre hjem først.

Da hun nåede hjem satte hun sig ned og ringede med rystende fingre til ham.

Hej, jeg ringer bare for at fortælle dig at bilen har fået en bule og bagl……..

længere nåede hun ikke før han nærmest skreg, har du smadret min bil??

– nej, det var ikke mig, det skete ned ved storcenteret

– NÅ

– Det er kun en bule og så er lygteglasset smadret

– NÅ

hun kunne godt høre han var vred, så hun afsluttede hurtigt samtalen. Tårerne løb ned af kinderne på hende mens hun lavede salat og satte kartoflerne i ovnen, glæden var helt væk. Alligevel besluttede hun sig for at gå i bad og tage det nye undertøj på, det kunne jo være at han faldet ned når han kom hjem.

Hun så ham fra vinduet, da han kom. Han gik straks om bag bilen og satte sig på hug, hun kunne se han rørte ved bulen og at han så sur ud. Så ville det nok ikke blive til noget med den hyggeaften.

De spiste i tavshed og vinen blev slet ikke rørt. Hun forsøgte et par gange at få en samtale i gang, men det var som at snakke til en dør, intet svar kun et mørkt blik, der gjorde det klart for hende at hun skulle tie.

Hun ryddede af bordet og fyldte opvaskemaskinen, inden hun gik ind i stuen til ham, hun fortrød at hun havde det nye undertøj og en næsten gennemsigtig kjole på, men der var ingen grund til at skifte nu, han havde jo set det. Da hun kom ind i stuen sad han og legede med noget snor – det lignede faktisk den nye flagline de havde købt, så de kunne få den gamle skiftet inden hans fødselsdag om 3 uger. Han havde klippet et stykke af – det var ca 40- 50 cm langt og han havde lavet et øje i hver ende.

– Tag tøjet af!

Det var det første han havde sagt siden han kom hjem og det tog lidt tid inden hun fattede hvad han sagde

– Tag tøjet af, sagde jeg – det hele, undtagen strømperne!

hun stirrede måbende på ham, det var ikke lige sex hun tænkte på nu men hun turde ikke andet end at lystre, han så stadig sur ud og hun håbede på at et hurtigt knald kunne få ham på andre tanker.

Han så ikke engang hendes nye lækre undertøj, men var dybt koncentreret om at lege med sin snor, til sidst stod hun nøgen foran ham, kun iført selvsiddende sorte strømper med en bred blondekant foroven. Bare han ville gøre det hurtigt for det her var ikke til at holde ud.

Han havde trukket enden af den lange snor gennem et af øjerne på det korte stykke og inden hun fattede hvad han ville havde han ført den korte snor ind mellem hendes ben og bundet den fast rundt om taljen med den lange snor og bundet hendes hænder fast på ryggen. Det gjorde ondt, for snoren mellem benene var slet ikke lang nok. Han skilte hendes skamlæber så snoren sad stramt mod hendes klit, bare den mindste bevægelse og det gjorde ondt.

– Hvad laver du, nærmest skreg hun

– Ti stille!

– Jamen …

SEX I DAG?

Hun nåede ikke længere, så havde han sat et stykke gaffatape over hendes mund.

Hun var bange nu, rigtig bange. Sådan havde han aldrig været over for hende før. Hun kendte ham kun som en blid og lattermild mand, ikke noget der mindede om det her. Bare han ikke slog hende ihjel.

Han tog hendes frakke og lagde den over hendes skuldre, og så trak han i snoren. Den strammede om taljen og skar sig ind i hendes bløde kød. Han trak ud mod bilen og tvang hende ind på forsædet. Hun prøvede på at sige noget, men kunne ikke på grund af tapen. Hun vred sig i sædet da han gav hende selen på, men det hjalp ikke noget. Hjertet hamrede i brystet på hende og tårerne løb ned af kinderne.

Han satte sig ind på førersædet og kørte ud af byen. Han stoppede på en parkeringsplads ude ved den store skov. Hun vidste godt hvor de var, de havde været her flere gange og aldrig mødt andre her.

Han trak hende ud af bilen, tog frakken af hende og smed den ind i bilen, inden han lukkede og låste den. Han sagde stadig ikke et ord og selvom hun virkelig følte sig ydmyget af at gå her splitternøgen, med en snor om livet så håbede hun inderligt at de ville møde nogen, lige meget hvem bare en eller anden der kunne redde hende inden det var for sent.

Han trak hende et lille stykke ind i skoven og væk fra stien, snoren gnavede mellem hendes skamlæber og baller, men det kunne hun næsten ikke engang tænke på nu. Ved et stort træ, trak han hende hårdt ind til sig, inden han tvang hende helt op ad stammen. Han bandt hende fast til stammen, først overarmene og derefter benene så hun stod lænet op ad den ru stamme med spredte ben.

Så satte han sig på knæ foran hende og begyndte at slikke hende, først kun på de udvendige skamlæber, men et øjeblik efter kom hans ene hånd op så han kunne skubbe snoren lidt til side og komme til at bearbejde hendes klit.

Hun forbandede både ham og ikke mindst sin krop, der meget hurtigt byggede en kraftig orgasme op inde i hende, hun kunne mærke den komme brusende og hvis hun ikke var bundet til træet ville benene ha givet efter under hende. Hvordan i alverden kunne hun få orgasme, når hun både var gal, bange og havde ondt. Da orgasmen var på sit højeste rejste han sig op, trak snoren på plads og gik. Hun prøvede at råbe efter ham men han lod som ingenting og gik bare sin vej.

Hun stod fuldstændig paralyseret mens safterne fra orgasmen drev ned af hende, skulle hun dø her. Hvor lang tid mon hun kunne overleve hvis der ikke kom nogen forbi. Mon det tog lang tid eller ville hun bare besvime og så dø uden at opdage det. Hun prøvede på at vride sig løs, men det fik bare snorene til at gnave endnu mere.

Hun anede ikke hvor længe hun havde stået der, da hun hørte nogen ude på stien. hun prøvede at råbe og lave støj, men det lød ikke som om de hørte hende og så alligevel … pludselig stoppede samtalen derude. Hun prøvede igen at råbe og nu kom der to mænd ind mod hende, hun kunne ha grædt af lettelse da hun så dem, men den følelse gik hurtigt over da hun hørte den ene sige

– nej, sikke da en godte der står her og venter på os

– ja, hun ser ikke helt dårlig ud svarede den anden

Den første mand kom helt over til hende, hun prøvede på at sige noget, men det fik ham kun til at smile

– det er da den første kælling jeg har fået serveret på den måde og hun kan ikke engang protestere

– du må hellere lade hende være, måske bliver hun fundet og så må der ikke være noget der kan føres tilbage til os, de kender os for godt på stationen og har både fingeraftryk og dna fra os begge.

Den første mand trak et par læderhandsker op af lommen og tog dem på med langsomme bevægelser. Hun fulgte ham med øjnene, tæt på at dø af skræk, men det ville faktisk være barmhjertigt hvis det skete nu.

Han kom over og tog fast i hendes bryster, trak lidt i vorterne der hurtigt rejste sig mod hans hånd.

– nej se hun vil jo gerne, hun står bare her og venter på at der kommer en og knalder hende, han trak lidt mere i vorten så det gjorde ondt, men samtidig mærkede hun en foruroligende og velkendt følelse i sit underliv. Det måtte være fordi hun lige havde fået en orgasme at hun var så let at påvirke, men hun skammede sig virkeligt over det. Hun kiggede over på den anden mand og håbede at han ville komme hende til undsætning, men han stod med bukserne nede omkring hælene mens han onanerede lystigt. Den første mand fulgte hendes blik

– nå, det kunne tænke dig, hva´ – men det går ikke moster, du må nøjes med en finger og helt uden advarsel trak han snoren til side og jog en handskeklædt finger dybt op i hende. Hun kunne ikke forhindre den lyd der kom op gennem hendes hals, en lyd blandet af skræk og vellyst. Endnu en finger kom op i hende og så blev hun elles fingerkneppet til den store guldmedalje. Hans fingre kørte hurtigt ud og ind, ud og ind i en fast rytme, imens tommeltotten jævnligt strejfede hendes klit. Endnu engang kom hun, musklerne i skeden trak sig sammen omkring hans fingre og hun kunne næsten ikke holde sig oprejst længere, hun så at også den onanerende mand kom nu, i store sprøjt væltede spermen ud af ham og han stønnede højlydt. Da han var færdig trak han bukserne op, skjulte klatterne under noget jord og sagde

– kom nu, vi skal videre

Den første mand trak fingrene ud af hende, slikkede lidt på handskernes spidser, vendte rundt og så gik de.

Enten havde hun sovet, eller også havde hun været besvimet for da hun kom til sig selv var det ved at blive mørkt og det var også blevet koldere. Hun gøs, mon hun ville dø af kulde før hun døde af sult og tørst, hun anede ikke noget om hvor lang tid sådan noget tog, men hun vidste med sikkerhed at, nu kom der ikke flere mennesker i dag.

Pludselig hørte hun en lyd, var det mon et vildt dyr? Hjertet hamrede endnu engang i brystet på hende og hun anstrengte sig for at høre.

Der var det igen, en gren der knækkede, denne gang tættere på. Rundt om træet bag ved hende kom hendes kæreste, eller nærmere ekskæreste nåede hun lige at tænke inden han nåede hen til hende.

– Kom sagde han og begyndte at løsne snoren. Hendes ben gav efter under hende og hun sank ned på knæ da han løsnede den sidste snor. Han løftede hende op og bar hende hen til bilen. Han lagde hende forsigtigt på bagsædet og lagde hendes frakke over hende og så kørte han hjem. da de nåede hjem, bar han hende stille ind i huset og direkte ud i badeværelset, hvor han åbnede for bruseren og skubbede hende ind under den varme stråle. Først nu trak han gaffatapen af hendes mund, hun hulkede højt. Hvorfor? begyndte hun

– shhhhyy hviskede han i hendes re og knugede hende ind til sig. Han var fuldt påklædt, men det så ikke ud til at genere ham, han blev bare stående og gned hende på ryggen. Hun græd stille, men var alt for udmattet til at sige mere lige nu.

Da hun var blevet varm tog han hende ud af bruseren og tørrede hende i et stort håndklæde og bar hende derefter i seng. Først nu tog han sit våde tøj af og kravlede op til hende. Han kyssede hende blidt og hun lod ham gøre det, hun var så træt. Der gik ikke lang tid inden hun mærkede at kysset forandrede sig, det blev mere intensivt og bydende, hans hånd begyndte at lege med hendes brystvorte og inden der var gået lang tid, begyndte hans hånd at cirkle ned af hendes mave, mod hendes skød. Han fulgte selv efter hånden mens han slikkede hende hele vejen ned af maven. Hun var alt for træt til at protestere og det var faktisk lige så dejligt om som hun havde drømt om i formiddags. Han slikkede hendes venusbjerg og snart efter stak han tungen ind mellem hendes bløde læber, slikkede og suttede i lang tid, hun mærkede endnu engang at hun var styret af sine lyster og hendes hænder fandt hans hår og trykkede hans ansigt længere ind mod sit skød. – Jeg vil ha dig ind i mig – kom nu stønnede hun

han kravlede op, kyssede hende blidt inden han endelig stak pikken ind i hende

åhhh åhhh endelig stønnede hun og sammen kom de i en kæmpe orgasme.

Hun faldt i søvn i hans arme, men han lå længe og betragtede hende kærligt. Da hun vågnede, måtte hun bare vide hvad der var sket dagen før så hun vækkede ham lidt ublidt.

– Hvad skete der i går, hvordan kunne du bare forlade mig ude i skoven og lade mig stå alene og blive voldtaget.

– Du var ikke alene, jeg var hele tiden i nærheden

– jamen hvorfor kom du ikke og hjalp mig mod de to mænd

– de ville dig ikke noget ondt, det var to mænd som jeg havde hyret til at give dig en oplevelse, men de måtte hverken kysse dig eller kneppe dig, kun hidse dig op

– hvorfor det

– jeg elsker sex med bondage og dominans, men synes ikke jeg kunne finde ud af at fortælle dig det, du virker ikke som en der vil være med til det, men jeg elsker dig så højt. Nu ved jeg at du kan få orgasme og nyde det selv om du ikke kan forsvare dig. Jeg er ked af at det skete på den måde, men nu har vi i det mindste en supergod pornofilm , vi kan se sammen

– har du optaget det?

– ja, det har jeg

– det vil jeg gerne se

Det var underligt at se sig selv stå bundet til et træ og få orgasme på de mest upraktiske tidspunkter, men mens de så filmen sammen kravlede hun tæt ind til ham og begyndte at lege med hans pik og så ….

porno med danske piger