Mandesex med kammerat (første gang!)

Historien starter tilbage i 82. Jeg var til fødselsdag hos en kammerat og skulle overnatte da jeg kom længere fra og ikke regnede med at kunne køre derfra. Vi var venner fra skoletiden og var nu blevet 24 år. Jeg havde kæreste og han var single.

Vi springer det kedelige over og går til den tid på aftenen hvor alle havde forladt selskabet. Kl. Var ca. 2300 og Dan og jeg sad tilbage og småsnakkede. Begge var vi selvfølgelig lidt små beruset, men ikke af betydning. Som det nu sker i den alder, faldt snakken også på det sexuelle. Det skal lige siges, at jeg på intet tidspunkt havde haft noget i den retning i tankerne. Jeg skulle blot til fødselsdag alene da min kæreste skulle jobbe og deraf ikke havde lyst til at tage bussen de mange km op til Dan.

Vi hyggesnakkede om løst og fast og som sagt kom snakken hen på det sexuelle. Dan havde ikke altid haft det lige så nemt med det modsatte køn som vi andre i vennekredsen havde, men han var heller ikke den mest udadvente af os på det område. På et tidspunkt i snakken sagde han pludseligt, at nu måtte vi ikke tro, at han var til mænd, bare fordi han ikke havde haft en pigekæreste endnu. Ærlig talt havde jeg aldrig haft den tanke hvilket jeg også sagde til ham. Jeg spurgte ind til hvad han så gjorde når han havde lyst og svaret var selvfølgelig, at han så bare onanerede, men han havde faktisk prøvet at være til en prostituerede to gange. Det kom bag på mig. Ikke lige det jeg troede om ham, men spurgte da ind til hvordan det havde været. Ikke det mest perfekte sagde han. Det var tydeligt at det bar præg af penge og han fortalte den ene gang hvor hun spillede hans pik, at hun pludselig stoppede og ville have flere penge for at gøre ham færdig. Det var så sidste gang jeg gik til en luder, sagde han så. Vi fik en øl mere og sludre lidt videre. Han spurgte så ind til mit sexliv som to mænd nu gør i den alder.

Jeg fortalte lidt om hvad vi gjorde af spændende ting og langsomt blev det hele mere intimt. Begge kunne vi da mærke at snakken gjorde sin indvirkning på os begge. På et tidspunkt nævnte jeg lidt om at min kone ikke var den bedste til at slikke pik, men at hun en dag vel lærte det. Der kikkede han lige på mig og med et skævt smil spurgte han så om jeg kunne huske den dag jeg i skolen havde spurgt til om hvordan mon sæd smagte og de han oh john havde grinet af mig og havde sagt om det kunne jeg da gå hjem og afprøve.. Rent faktisk så havde det været lidt med bagtanke fordi ! Og nu kommer det. Jeg havde gennem længere tid været lidt tændt på at prøve at mærke på en fyr og Dan var ham der tændte mig lidt, men det turde jeg jo ikke fortælle ham dengang så det var gledet lidt i baggrunde. Jeg havde n aldrig helt sluppet tanken, men den havde bare ikke været så påtrængende, men nu mærkede jeg den igen og følte, at nu var chansen der måske alligevel. Jeg kikkede på ham og sagde, at det kunne jeg godt huske. ” Fik du så prøvet det, altså smagt din egen sperm” Det måtte jeg sige nej til. Jeg spurgte til om han havde prøvet det, men dette sagde han også nej til. Nu tog jeg chansen og sporede samtalen mere ind på sex mellem mænd. “Hvor tit spiller du pik” sprgte jeg ham så. “Hver dag og du, eller er det mindre pga. At du sex med din lise” Jeg fortalte at jeg, selv om vi havde sex flere gange om ugen, da stadig gjorde det selv, da en mand er bedre til at tage på en pik en en kvinde er, smilede jeg. Jeg kunne se, at der skete noget i hans blik. ” Har du prøvet at spille på på en mand” spurgte han så. ” Jeg har prøvet at spille sammen med Finn -en anden klassekammerat- Ikke noget voldsomt, men lidt som man nu de fleste har prøvet i skolen, men ikke Dann. Han havde ikke prøvet ! ” Det var nu heller ikke så super godt, men det var da spændende” sagde jeg.

Nu sad vi begge og vores pikkes størrelse kunne ikke rigtig skjules, dog sad jeg lidt i skjul Jeg sagde så ” Du sidder alligevel og bliver lidt liderligt af snakken kan jeg” Svært at undgå, synes jeg” var hans kommentar. Hvad med dig ?” Det måtte jeg jo så indrømme, at jeg heller ikke var uberørt. Jeg sagde til ham, at jeg synes det var lidt halvfrækt at sidde sammen med ham og blive smålun af, at tale om mænd og ikke kvinder. Han grinede lidt og sagde, at det vist bare var hvad tankeren førte til og det da ikke generede ham at tale om det. Nu synes jeg, at jeg kunne ane lidt håb forude så nu måtte vi da lidt videre. ” Skal vi spille strippoker” Det var han med på, men han havde ingen kort, men kun et matadorspil. Det kunne vel også bruges med lidt fantasi, så reglerne blev ganske enkle. Når den ene var blanket af, måtte tøjet falde og sådan blev det. Ret hurtigt begyndte Dann at tabe sine matadorpenge og måtte til at smide tøj. Hold da op, det var spændende. Jeg kunne virkelig mærke lyste til at se og mærke ham og det uden vi faktisk at have talt om hvad der egentlig skulle ske når den af os havde tabt det hel og vi havde jo heller ikke talt om at have sex sammen, men bare noget jeg tog for givet ! Ok. Mon ikke også han havde noget lignende i tankerne, men ikke var kommet frem med det.

Nå. Pludselig sad Dann og skulle nu af med det sidste. Hans trusser som nu var kraftigt udviddet foran. ” Nå, så tabte jeg” sagde han. Han rodede lidt rundt efter hans T-shirt og lagde den i skødet som kunne han ikke rigtig finde d af hvad han skulle ” Du har altså tabt din trusser, så af med dem så jeg kan se dig helt nøgen”- “Så skal du også smide dine” sagde han – “Jeg tabte jo ikke, så nu ser vi “sagde jeg. Hans rejse sig og tog sine trusser af. Jeg lod selvfølgelig blikket falde på hans stive pik som stod lige ud i vejret. Så kikkede jeg op på ham og kommentere ham og det fik ham til at trække på smilebåndet. ” Må jeg ikke se dig ” sagde han og det var jeg bestemt klar til. Nu skulle det da være. Jeg smed tøjet langsomt mens han sad og så på mig og samtidig gned på sin pik. ” Bliver du liderlig af at se på mig” spurgte jeg så “- “Det kan da ikke undgås med den snak og det syn ” sagde han og nikkede i retning af min pik. Jeg var noget størrer end ham, både almindeligvis, men også med det vi havde mellem benene. Ikke at han var mindre i længden, men jeg var bare tykkere. Nu sad vi så i hver sin stol og så på hver anden mens vi langsomt legede lidt med os selv. Jeg spurgte hvad han tænkte på og hvad havde lyst til lige nu. Han svarede, at han da gerne ville have sex med en pige lige nu, men det var jo lidt muligt så jeg spurgte om vi ikke skulle spille lidt sammen mens vi kikkede på hinanden. Det ville han bestem gerne. N var det så jeg spurgte om han måske havde lyst til at vi gjorde på hinanden og kom svaret med det samme, at det ville han gerne. Han var nu helt blank i øjnene og det var jeg sikkert også.

Vi gik ind i soveværelse, ved ikke hvorfor, men sådan var det så bare. Vi satte os på gulvet og legede med os selv mens vi småsnakkede og pludselig lod Dann sin hånd daske forsigtigt på min pik og spurgte om vi ikke skulle komme i gang. Det gav et gib i mig. Jeg tog nu om hand pik og ligesom hos mig gav han et lille hop. Langsom begyndte jeg at gnide på hans stav. Underligt at sidde med en anden mands pik i hånden, men egentligt meget rart og sindsygt spændende og ophidsende. Han gjorde nu det samme på mig og vi skiftes vis så på hinandens pikke og i vores øjne. Vi små stønnede begge og nyd det bestemt. ” Er det OK” spurgte jeg så og han nikkede ” Det er ret frækt og lækkert at tage på dig” var hans svar. ” Havde du tænkt over dette da du tog herop” spurgte han, hvilket jeg svarede nej til. Det havde som nævnt slet ikke været i mine tanke, men jeg var da glad for at vi nu sad her og legede ” Er det noget du har haft lyst til” Spurgte han så. Jeg så lige i øjnene på ham og sagde “Ja, Jeg har tænkt på det flere gange, men har ikke synes, at muligheden eller modet var til at spørge om du ville ” Han smilede og sagde, at han da også havde tænk over det indimellem, men aldrig helt havde haft lysten og så alligevel så havde han tænkt på det, men han synes da at det var trist, at han ikke havde gjort det noget før da han fandt det lækkert.

Jeg bad ham sprede benene lidt mere så jeg kunne få fat på hans kugler der hang dejligt lange og varme. Han stønnede dybt da jeg gjorde det. Jeg så direkte på ham igen og spurgte om han virkelig mente det vi gjorde nu og dette nikkede han stønnende til. Jeg rejste mig op og stod foran ham. Han sad og så lidt forvirret ud da jeg gjorde det ” Fortsæt med at lege med min pik” sagde jeg så. Min pik var ca. 25 cm fra hans ansigt. Mens han gned på min pik så vi hinanden i øjnene mens jeg langsom lod min pik nærme sig hans mund. Han blev bare siddende og ligesom forstod hvad der var ved at sker. N var min pik få cm. fra hans mund. Jeg bad ham blive ved at gnide mig og lod så mit våde pikhoved røre hans læbe. Han gav igen et lille gib, men fortsætte med at gnide på min stav. Nu pressede jeg hovedet kraftigere mod hans læber så han nu måtte åbne munden lidt. Mens vi nu så hinanden i øjnene lod jeg så min pik trænge ind i hans nu åbne mund. Begge gav vi nu et suk af velvære. Langsom begynde jeg at køre frem og tilbage i hans mund og han nød det i fulde drag. Jeg var liderlig som aldrig før og det samme var han vist. Sådan fortsatte det nogen minutter og jeg kunne mærke at denne nye situation gjorde at jeg måtte stoppe for ikke at eksplodere i munden på ham. Dette øjeblik måtte ikke slutte endnu for tænk hvis det gik så galt, at han ville blive flov og aldrig ville det igen.

SEX I DAG?

Jeg trak mig tilbage og vi smågrinede lidt af situationen. ” Så er det vist dig der slikkes og den at der stoppes halvvejs og skal have betaling ” Grinede jeg. Jeg satte mig på sengekanten og han rejse sig op foran mig. Denne gang var der ikke så megen tøven. Jeg tog fat om hans jernhårde pik og tog ham lige på i munden. Det var noget han kunne lide. Jeg begyndte som var det helt naturligt at mundkneppe ham. Han stønnede dybere og dybere og sagde at han ikke kunne holde til ret længe. Mens jeg stadig gned på ham spurgte jeg ham og han gerne ville komme i mit ansigt og det nikkede han bare stønnende til. Jeg fortsatte nu skiftesvis at spille ham og sutte han. Nu var det tæt på. Kunne mærke at han var lidt ved at komme. Jeg liderlig som aldrig før. Jeg var ligeglad med om han kom over mig eller i munden og dette til trods for, at det var først gang med en mand. Faktisk var der noget i mig der ville tage ham i munden. Nu begyndte han så at stramme op i underlivet. Pikken blev hårdere og så skete det. Han kom i et dybt brøl og så kom hans sperm. Ja, som gættet, så mærkede jeg hans varme våde safter pumpe ud i min mund. Det kom helt bag på mig trods at jeg jo vidst det ville ske. En del løb ud og lidt fik jeg slugt. Dann faldt forover på maven og om på siden. Jeg havde stadig han pik i munden og fik hans sidste rygninger med. Der lå vi så og pustede ud. Efter ca. 10 min satte vi os op og sad lidt småflove over det skete. Dvs. Jeg var ikke da jeg stadig var hård, men ville give Dann en chanse da jeg kunne fornemme han var lidt forvirret over det skete. Jeg bad ham om bare at se på mens jeg gjorde det selv. Det gik kun et par min. Til jeg kom. Min sperm sprøjtede ud over hans mave og pik og jeg fik derved nulstillet hjernen igen. Nu blev der ro på..

Herfra skete ikke så meget som er int. for historie og vi springer til næste morgen.

Vi vågnede op i samme seng og næsten samtidig. Vi lå begge nøgne og egentlig føltes det ret naturligt. Vi småsnakkede lidt om vi havde haft de samme drømme og tanker om gårdsdagens eskapader. Begge havde vi en god oplevelse og nu da det var kommet lidt på afstand kunne vi bedre forholde os til det. Begge havde vi faktisk lyst til at forsøge os videre med det, men det skulle ikke være lige nu. Nu stod den på morgenmad og jeg skulle hjem til min kæreste. Vi tog et hurtigt bad og fik lavet lidt morgenmad.

Inden jeg kørte af sted, aftalte vi at tales ved i løbet af ugen og det skulle bringe flere spændende oplevelser med sig.

Der gik nok 14 dg. Før vi skulle ses igen. Dan og en anden kammerat kom ned til mig i Næstved hvor jeg boede den gang. Jeg havde en slåbrok over mig, men var ellers nøgen under.

Der blev lavet lidt kaffe og snakken gik om løst og fast Den anden ven der var med, kendte ikke til hvad vi havde bedrevet og det skulle også være sådan. Dan skulede lidt i det skjulte. Jeg sad på en sådan måde, at han kunne se at jeg var nøgen under slåbrokken og jeg pirrede jo nok lidt. På et tidspunkt skulle jeg hente noget i det tilstødende rum. Jeg kaldte på Dann så han lige kunne hjælpe til, men det var jo ikke derfor. Han kom ind og så på. Smilede skævt og lod sin hånd glide ind under slåbrokken. Jeg blev lynhurtig helt stiv. Dan satte sig ned og tog mig i munden, men jeg måtte stoppe ham ret hurtigt. Uffe sad jo derude og han skulle ikke ligefrem se hvad der skete da han ikke havde samme syn på bisex som os. Jeg sagde til ham, at havde han tid, så skulle han komme igen i morgen så vi kunne være alene. Det her var åbenbart det vi begge ville og n havde vi jo brugt de sidste 14 dg til at overveje det og som jeg så det, så var han klar til mere, som jeg selv. Og sådan blev det. Dann ville komme igen i morgen.. Jeg ventede naturligvis med at gå ind i stuen igen, men der gik lige lidt tid.

Cream Filled Twink

Dagen efter kom Dan som aftalt. Jeg havde gjort mig nogen tanker om mere en bare at spille pik og sutte. Jeg var tændt på at prøve det analt. Min kæreste og jeg havde leget lidt med dildo flere gange og det tændte mig virkelig meget og jeg havde lært hvordan man gjorde sig ren inden.

Jeg åbnede døren da han ringe på og ind kom han. Det første han sagde var, at han havde glædet sig til i dag og havde næsten ikke kunne sove ved tanken om at skulle have sex med mig igen.. Jeg fortalte ham, at min kæreste og jeg havde haft sex om aftenen, men mine tanker havde været et andet sted henne. Det kunne vi kun grine af.

Vi gik ind i stuen hvor Dan spurgte om han ikke bare skulle smide tøjet så vi var nøgne begge to og selvfølgelig var det da i orden. Hans pik stod lige ud i luften og min gjorde jo det samme. Vi stillede os tæt og begyndte at gnide på hinandens pikke og vores åndedrag blev mærkbart dybere. Vi lagde os på gulvet i en 69 og begyndte at slikke hinandens pikke. Dan´s pik var helt våd af presperm, men jeg slikkede det begærligt i mig alligevel. Mens vi lå sådan havde Dan sin ene hånd på mine balder så det skulle udnyttes Jeg manøvrede mig lidt i stilling så han ikke kunne undgå, at hans finger faldt ned mellem mine balder og ramte min kusse. Jeg vrikkede lidt med røven så hans finger gled lidt frem og tilbage. N stoppede han med at slikke og spurgte mig hvad jeg mon var ude på. ” Jeg har lyst til at mærke du knepper mig” sagde jeg til ham. Det havde han da regnet ud og havde selv tænkt på om det var noget vi ville kom ind på. ” Hvordan gør vi det” spurgte han. Jeg bad ham vente mens jeg lige fiskede glidecrem frem. ” Nå´. Jeg er ikke ene om at have tænkt den tanke” kommenterede han.

Jeg fortalte ham, at kæreste og jeg legede lidt med det der bagi, hvor hun brugte dildo på mig. Det synes han var frækt. Jeg fortalte ham også at jeg havde gjort mig klar til det, da jeg fornemmede, at det vi her havde gang i, ville føre til mere. Mens vi snakkede om det, sad vi i skrædderstilling. Dan rakte sin finger frem og bad mig smørre lidt creme på. Han lod min finger glide ned mellem mine balder og ramte min kusse. Et lille suk undslap mig. Langsomt nulrede han mig og lod derefter sin finger trænge ind i mig. Forsigtig begyndte jeg at ride lidt op og ned, hvilket tændte ham meget. ” Hvordan skal jeg kneppe dig” spurte han så. Jeg sagde jeg ville ligge mig på ryggen så han rigtig kunne se. Som sagt så gjort. Det var sindsygt frækt at sprede ben for en anden fyr, men samtidig så liderligt, at man glemte det. Dan brugte nu en finger mere i mig. ” Er det OK ” spurgte han. Det var det og jeg sagde, at han bare skulle gøre det han ville. Han var tændt. Hans øjne var helt blanke, Han tog glidecrmene og hældte ud over hans stenhårde pik og satte hans pikhovedet mod min kusse. ” Det er for frækt der her. Tror ikke jeg holder så længe når først er oppe i din kusse” Jeg fortalte ham, at det var ok og dagen ikke var forbi.

Han pressede på og hans pik gled ind i mig. Jeg stønnede svagt og bad han ligge lidt stille oppe i mig så jeg lig kunne få vejret. Det varede kun et øjeblik før han begynde at kneppe mig, men det var nok til at jeg var klar til ham. Den lille, men dejlige smerte det medførte, forsvadt hurtigt og nu kunne han bare kneppe mig . ” Knep mig hårdt. Brug mig – Ahhh Jeg vil have din pik ” jeg nærmest skreg min liderlighed ud og han kvitterede ” Jaaa. Du skal have pik. Så fedt at kneppe din frække kusse. Det skal vi gøre meget oftere. D er bare så super fræk og dejlig at kneppe ” Det var noget i den retning der blev sagt, plus en masse andet djligt. Nu begyndte han at rykke og stønne på en anden måde. Han var ved at komme ” Kom i mig stønnede jeg. Giv mig din dejlige sperm” Den gang var der ikke aids som i dag og så kendte vi jo også hinanden godt så vi var ikke så nervøse. Dan kom i en enorm udløsning. Han pumpede og pumpede op i mig til han faldt sammen over mig og sådan lå vi indtil han kom til sig selv. ” Det var det frækkeste og den bedste udløsning nogensinde pustede han. Hold kæft hvor er det lækkert at kneppe din stramme fisse” Efter 10 min. Trak han sin nu slappe stav ud af mig. Jeg kunne mærke jeg var blevet godt kneppet. Noget af hans sperm løb med ud og ned mellem mine ben. Det her var bare så meget anderledes frækt og udfordrende at jeg synes det var bedre end sex med min kæreste, men ville jo nok ikke undvære det alligevel fandt jeg ud af efter nogen tid. Det var ikke sidste gang den dag, ar Dan brugte sin skønne pik i mig. To gange mere inden han tog hjem til middag havde han sprøjtet hans dejlige hvide klistrede sperm op i mig. Resten af dage måtte jeg d på toilette og tørre hans sperm af fordi det løb ud af min dejlige godt gennemkneppede mandekusse. Dan blev ikke kneppet denne dag, men det kom senere. Vi havde et par gode år med mandesex, men så ofte så begynder der at ske forandringer. I dette tilfælde fandt Dan et pige og ganske langsomt gled vores lille forhold pga. Tid og sted med mere.

Det er nu mange år siden, men jeg har aldrig glemt hvor lækkert det var at have sex med en mand. Jeg har stadig lysten, men kan bare ikke finde en fast og seriøs mand der vil dele mit bisexulle liv med mig. Men måske en dag. Hvem ved ?

porno med danske piger