Du skal straffes min pige!!!

Du træder ind ad døren og gør de ting du nu plejer efter en arbejdsdag. Pludselig får du fornemmelsen af at du ikke er alene. Da lægger du mærke til lyden af fingre der utålmodigt trommer mod et armlæn.Du går langsomt ind i stuen, og det giver et ryk i dig da du ser at jeg sidder maskeret din sofa. ‘Ved du hvad du skal nu?’ spørger jeg med en hård stemme.’Du skal straffes, min pige. Her lader du mig sidde og vente, og så kommer du bare valsende som det passer dig. Den går sgu ikke!

Du står forbavset og fremstammer kun nogle få ord før jeg hurtigt går hen til dig og tager et fast greb i din arm. ‘Af med tøjet, nu!’ kommanderer jeg. Du begynder langsomt at fjerne tøjet, men jeg er for utålmodig og hiver hurtigt dine bukser, trøje og bh af. Nu står du der, kun iført trusser og ser noget skamfuld ud.’ Hen på sofaen’beordrer jeg, og da du går forbi mig giver jeg dig et hårdt klask i røven. Du piver lidt, men sætter dig på knæene i sofaen med ryggen til mig. Inderst inde ved du hvad der skal ske, og du nyder det, men det viser du mig ikke. Du spiller med.

SEX I DAG?

Jeg smører dine balder ind i creme så de skinner dejligt før jeg begynder afstraffelsen. Det første slag rammer dig og skriger kort, og bider dig i læben. Flere slag med flad hånd følger og du bider smerten i dig, og bliver mere og mere liderlig. Efter et stykke tid bliver jeg træt af at give dig smæk og siger’ Du rører dig ikke ud af stedet’ hvorefter jeg forlader rummet. Du kan høre at jeg roder i en taske, og funderer over hvad der nu skal ske med dig. Du prøver at kigge ud af øjenkrogen da jeg vender tilbage til stuen for at få et glimt af hvad der venter dig, men jeg ser det befaler dig til at kigge væk. Du kigger ned i læderet i sofaen, da du hører en lighter bliver tændt og derefter slukket. Din røv er rød og varm, men den skal snart blive endnu varmere. Du skriger af vellyst da du mærker den varme stearin ramme din ene balde, og kaster hovedet tilbage. Du kigger over skulderen og ser mig stå med et rød antændt lys, og jeg lader nu stearinen dryppe ned på dine røvbalder. 1 dråbe 2 dråber 3-4-5-6 dråber indtil der er en stor plamage af stearin på din røv. Du udsender liderlige støn mens jeg udfører denne afstraffelse. Jeg nyder at gøre dette ved dig, og du nyder at jeg gør det.

Nu kører jeg min stive pik op i dig og knepper dig hårdt for det har du fortjent. Du hyler og stønner, ad jeg kører den op i dig. Jeg fjerner den nu nedkølede stearin fra din røv mens jeg knepper dig så jeg kan få et godt greb i dine balder. Endelig kommer jeg ud over dig røv, og selvom sæden er varm til at begynde med, føles den alligevel kølende på din varme røv. Jeg tvinger pikken ind i din mund, og lader dig sutte lidt før jeg sender dig i bad.Din afstraffelse er overstået for denne gang. Hvis du ikke opfører dig ordentligt, får du en endnu større omgang næste gang 🙂

porno med danske piger