Candy shop

Ligger på bordet med spredte ben, du lægger mærke til at jeg er meget våd. kan ikke se hvad det er du har hentet. ”hvad..” jeg når ikke videre før du flår min g-streng af…

Jeg danser rundt i lejligheden og gør rent. Det er så kedeligt at gøre rent, så for at gøre det lidt sjovere, går jeg rundt kun iført bh, g-streng og stiletter. ”Boty shake” spillelisten brøler ud af højtalerne, så den får ikke for lidt med røv og hofter i takt til musikken. Min røv køre rundt og rundt i takt med bassen fra ”Candy shop” med 50cent.

“I’ll take you to the candy shop

I’ll let you lick the lollipop

Go ‘head girl, don’t you stop

SEX I DAG?

Keep going ’til you hit the spot” 

Ordene fra sangen for mig til at tænke på jeg vil gøre ved dig når du kommer hjem. Jeg vil ”lick the lollipop”, og sluge slikket som belønning. Jeg vil tage den hele i munden, slikke den rundt på toppen, og køre den ind og ud af munden. Jeg vil slikke den helt fra roden og op til toppen, hvor jeg vil lade min tungespids køre rundt på hovedet. Det eneste der vil være i mit hoved er ”keep going ’til you hit the spot”. 

Længere når jeg ikke at tænke før to hænder, har et fast hårdt greb i mine bryster. Det giver et sæt i mig, for du skulle ikke komme hjem før senere. Jeg prøver at vende mig om, men jeg kan ikke vride mig fri af grebet. Jeg kan mærke en varm ånde på min nakke. En stemme visker i mit øre. ”Du ligner en som kunne bruge en hjælpende hånd” Jeg genkender straks stemmen. Det er bare dig, du har fået tidligt fri fra arbejde. Du kysse mig stille ned af halsen og bider lidt i min øreflip, imens dine hænder massere mine bryster. ”Mmmm jaaa” sukker jeg. ”Har du fået lov til at sige noget?!” siger du med en lidt hård tone. Jeg bliver rystet lidt ud ad den, men finder hurtigt ud af hvad det er du har gang i. ”I dag skal alt besvares med hr. Forstår du det?” ”Ja hr.” siger jeg med det samme. Han skubber mig over til spidsebordet, så jeg står bøjet ind over det med røven i vejret. ”Du skal straffes fordi du sagde noget før, uden at have fået lov.” siger du med samme hårde tone, og smækker mig 5 gange i røven. Mine baller begynder allerede at blive lidt røde. Jeg må bide mig selv i læben for ikke at sige noget. Du rykker mig op i håret og vender mig om. Du er voldsom i dine bevægelser. Vi kysser, først blidt, men hurtigt bliver du mere og mere krævende. Imens vi kysser, har din hånd forvildet sig ned mellem mine ben. Du klapper mig på inderlårene for at få mig til at sprede mine ben, så du nemmere kan komme til. ”Du er jo våd som et hav. Mine fingre glider jo lige op i dig! Hvem har givet dig lov til det?!” siger du hårdt. ”ingen hr.” svare jeg hurtigt. ”Jeg kan ikke gøre for at du gør mig liderlig hr.” ”Læg dig på bordet med helt spredte ben, og hænderne over hovedet. Og læg så stille til jeg kommer tilbage!” 

Jeg gør som du siger, for man ved aldrig hvad du kan finde på hvis jeg strider imod dine ordre. Du går roder lidt rundt i skabene. Jeg kan høre at du åbner en plasticpose. Lidt efter kommer du ind igen. Jeg ligger på bordet med spredte ben og du lægger hurtigt mærke til at jeg er meget våd. Jeg kan ikke se hvad det er du har hentet. ”hvad..” jeg når ikke videre før du flår min g-streng af, og slår mig 5 gange på fissen. ”Sagde du noget?” Jeg ryster på hovedet. Min fisse dunker af smerte, men det er en smerte som gør mig endnu mere liderlig. Du begynder at slikke min klit, starter langsomt men lynhurtigt stiger tempoet. Jeg kan ikke ligge stille mere, jeg begynder at bevæge mit underliv rundt. Med et fjerner du hovedet ”sagde jeg ikke du skulle ligge stille? Du bliver bare ikke klogere” Du tager noget op fra gulvet. Jeg tør ikke flytte hovedet for at se hvad det er. Det er et blindefold som du binder for mine øjne. Nu kan jeg absolut ikke se hvad du laver. Jeg kan høre du åbner en pakke. Du sætter noget op mod min fisse. Min fisse suger det ind i sig. Jeg kan mærke at det er et vibrator æg, da du tænder for den. Du tager fat om min hånd og siger at jeg skal rejse mig op. Du guider mig et andet sted hen. Vi er kommet ind i soveværelset og du skubber mig ned på sengen. Jeg ligger lige i midten af sengen. Du tager mine hænder op over mit hoved og før jeg ved af det har du sat mig fast til sengen med håndjern.

Jeg kan mærke at du går væk fra sengen. Jeg ligger lidt uroligt i sengen, for jeg har ingen ide om hvad du kan finde på. pludselig skruer du op for styrken på vibratoren, imens du med en bestemt tone siger ”lig stille!”. Jeg må bide mig selv i læben for ikke at stønne. Jeg kan mærke at du kommer tættere på, og du sætter dig mellem mine spredte ben. Du slår på mine inderlår, for at få mig til at sprede benene mere. Det giver et sæt igennem mig. Jeg kan mærke varmen brede sig fra mine inderlår til min fisse. Jeg er så liderlig nu, at mine safter har gjord ægget så glat at det smutter ud. Jeg kan høre at du griner lidt af mig. Så er du helt stille. Du siger ikke noget, du gør ikke noget, du sidder der bare. Jeg er ved at gå til af liderlighed. Jeg vil bare mærke din store pik kneppe min mund. Jeg vil mærke hver en cm af din pik, fylde min fisse helt ud.

Du sætter noget op mod mit hul. Jeg kan mærke at det er en dildo. Min fisse sluger den ind. Du føre den helt i bund, og tager den så helt ud igen. Jeg giver et suk fra mig, det var lige hvad jeg trængte til. Du stikker den ind igen, men denne gang er det kun spidsen der kommer ind. Du køre spidsen hurtigere og hurtigere ind og ud af min fisse. Idet du føre den helt i bund suger du min klit ind i din mund. Dildoen køre på højtryk ind og ud af min fisse, imens din tunge slikker min fisse. Mine støn bliver dybere og længere, jeg kan ikke holde dem tilbage mere. Du er ligeglad og slikker videre. Jeg kan ikke ligge stille mere, så mine hofter begynder at rotere. Det er du ikke tilfreds med så du lægger din arm over min mave og trykker mig ned i sengen.

Jeg kan mærke at der ikke lang tid før jeg kommer, men du stopper ikke. Du kører bare dildoen hurtigere ind og ud af mig, og slikker endnu mere kraftig end før. Jeg stønner højere og højere. Lige inden jeg skal til at komme stopper du op og siger kommanderende. ”Hvem har givet dig lov til at komme?” ”Pleeeace hr. må jeg ikke godt komme!” for jeg fremstønnet. Du siger koldt nej, og rejser dig op og går væk. Jeg kan mærke du løsner mine hænder fra håndjernet. Jeg skal til at fjerne blindefoldet fra mine øjne, men du er hurtig til at låse dem sammen igen, og til at fortælle mig at jeg skal ligge stille hvis jeg vil have nogen som helst forhåbning om at få lov til at komme.

Du drejer mig så jeg nu ligger på ryggen med hovedet ud over sengekanten. ”åben munden” befaler du. I det jeg åbner munden stikker du din store pik langt ned i halsen på mig. Du begynder at kneppe mig i munden. Mit savl løber ned af mine kinder. Du bøjer dig over mig og stikker en finger op i min fisse. ”Du er sådan en beskidt lille liderlig tøs! Du kan vidst godt lide at blive udnyttet var? Du er MIN og jeg gør med dig som det passer mig!” siger du imens du niver hårdt i mine brystvorter. Du går hen og tager ægget igen, og sætter det op i mig igen. Du sætter den op på max styrke, og går så op og stikker din pik ind i min mund igen. Med din pik som gennem knepper min mund, min fisse som er ved at gå til af liderlighed og dine hænder som massere, river og niver i mine bryster, er det lige ved at blive for meget igen. ”Må jeg godt komme hr.?” du siger meget bestemt nej, og trækker dig ud af min mund. ”vend dig om og stil dig på alle fire med røven i vejret” Jeg gør som du siger. Du hiver ægget ud og med et banker du din store pik op i fissen på mig. Din pik fylder mig helt ud. Du kan mærke hvordan min fisse strammer om din pik. Med håndjern på, støtter jeg på albuerne, mens du banker din pik helt i bund. ”Jeg kan ikke holde den mere hr. Pleeace lad mig komme nu!” Du giver mig endelig lov, og der går ikke mange stød, før jeg kommer. Du holder om mine hofter så jeg ikke falder sammen, imens du bliver ved med at kneppe mig under min orgasme. Du ved at det forstærker og forlænger min orgasme, når du bliver ved som om ingen ting sker. Jeg er helt væk i en trance af liderlighed. Du trækker det ud af min fisse og fjerner blindefoldet. Jeg blinker et par gange, og da jeg får øjne igen, er det første jeg ser din store stive pik lige ud for min mund. Jeg kigger sulten på dig og smiler skævt. Vi holder øjenkontakten imens min mund sluger din pik i sig. Min mund køre op og ned af skaftet. Jeg tager din pik ud af min mund og lader tungespidsen strejfe henover glansen. Jeg lader tungen cirkle om pikhovedet, imens mine hænder leger med dine nosser. Jeg lader igen min mund glide ned over din pik, helt ned til roden. Du holder mit hoved nede og begynder at mundkneppe mig igen. Jeg kigger op på dig og spøger med en tiggende liderlig stemme ”Vil du ikke nok komme mig i munden hr.” Der går ikke længe med den behandling før du skyder din ladning af i munden på mig. Sæden vælter ud af din pik og fyldte min mund. Jeg sluger lystigt hver en dråbe i mig. Jeg suger intensivt for at tømme din pik for hver en dråbe. Du bliver stående og samler dig, imens jeg rengøre din pik for sæd.

”Dygtig tøs” hvisker du til mig, og kysser mig. Du hiver mig op ad sengen og trækker mig med ud i bad…

porno med danske piger