Johan og jeg – vores første nat – BLOG

SPAR MANGE PENGE

Vi lavede middag sammen, og allerede da jeg stod i køkkenet og jeg så hvordan bulen i hans bukser voksede, vidste jeg at det nok ikke ville blive let at lade ham være….

Dette er en form for sex-blog. Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over et år nu, og vores sexliv er helt fantastisk, så nu vil jeg dele lidt med jer andre. Hvis responsen på det første ”indlæg” er god, kan i se frem til mange hede fortællinger. Husk på at dette kun er en beskrivelse af vores ”første gang”, og sex jo bliver langt bedre længere inde i forholdet.

——-

Jeg var ret uerfaren da jeg lærte Johan at kende. Jeg havde kun været sammen med 4 andre, og ikke mere end en enkelt gang med hver. Han var selv ret erfaren, og et eller andet sted skræmte det mig en lille smule.

Vi mødtes over nettet, og bor langt fra hinanden, så første gang vi mødtes sov han ved mig en weekend. Kemien var der fra start og han tændte mig helt vildt, men mine erfaringer var ikke gode, så jeg besluttede mig for at jeg ville vente.

SEX I DAG?

Vi lavede middag sammen, og allerede da jeg stod i køkkenet og jeg så hvordan bulen i hans bukser voksede, vidste jeg at det nok ikke ville blive let at lade ham være.

Da vi gik i seng lå vi tæt sammen under dynen. Jeg var lige flyttet sammen med en veninde, så havde endnu ikke andet end en enkeltmadras på gulvet, og en sofa der var umulig for en voksen mand at ligge i, så pladsen var trang, og jeg kunne mærke hvor tændt han var af at ligge der halvnøgen sammen med mig. Nysgerrig som jeg var, lod jeg min hånd stryge ham blidt ned over hans veltrænede mave og aede hen over de blå boxershorts. Han stønnede helt stille for ikke at vække min sovende roomie i rummet ved siden af, og efter kort tid trak han boxershortsene af og holdt om min hånd så jeg masserede hans nu helt stive lem i lige det tempo han helst ville have. Han slap grebet og lod mig selv fortsætte lidt.

”Mmm, den ser så lækker ud! Må jeg ikke sutte dig lidt?”

Han smilte

”Åh Gud, hvor er du fræk”

Jeg krøb ned under dynen og kyssede et lille spor fra navlen og ned til roden af hans pik. Jeg havde, på trods af mine manglende seksuelle erfaringer, set en del nøgne mænd, men aldrig havde jeg set så stor en pik før. Jeg legede drillende med min tunge op ad skaftet og da jeg kunne fornemme på ham at han var ved at sprænges af forventning, tog jeg den i munden og begyndte at sutte. Først langsomme bevægelser mens jeg kildede ham blidt i knæhasen. Jeg satte tempoet lidt op og han begyndte at stønne liderligt. Så sænkede jeg igen farten, men tog den helt til roden.
”Åh ja! Tag mig dybt” bad han, og stødte underlivet op mod mig så den blev banket så langt ind som den kunne. Jeg blev så liderlig af at se ham ligge der, og smage hans store pik, så jeg begyndte at kæle for mig selv mens jeg ivrigt suttede videre. Jeg flyttede dynen og børstede mit hår til siden så han kunne se hvordan hans stive pik forsvandt ind mellem mine læber.

Jeg stoppede op et øjeblik, og han greb chancen for at kaste mig ned på madrassen. Først lod han pikken glide helt ned i min hals igen. Han hamrede den helt ind og jeg lå bare liderligt og tog imod.. Han stoppede op et øjeblik og så mig dybt i øjnene. Han vidste godt at jeg ikke ville lade ham komme op i mig. Han kyssede mig og lod pikken køre mellem mine fyldige bryster. Han havde kigget diskret på dem hele dagen, og jeg vidste godt han havde tænkt meget på dem. Det tændte ham helt vildt. Han stønnede mere og mere liderligt og da jeg fandt ud af at jeg kunne bøje nakken op så jeg suttede det yderste af hans pik hver gang han stødte frem gik der ikke længe inden han kom. Jeg slugte en del, og resten lod han sprøjte ud over mine bryster og mit ansigt.

Han faldt sammen ved siden af mig på madrassen. Jeg aede hans kind indtil han faldt i søvn og tog et langt bad. Jeg havde jo insisteret på han ikke måtte røre mig, men jeg var stadig vildt liderlig. Jeg masserede mine brystvorter og nød synet i det nu halvduggede spejl. Jeg lod den ene hånd glide ned mellem mine ben og begyndte at lege med min klit. Tanken om hans stive lem gjorde mig enormt våd. Jeg tog bruseren og lod den kilde mig blidt mellem benene. Jeg skruede op og ned for styrken og varmen og lod mine fingre lege videre. Inden længe kom jeg selv, og kunne lægge mig udmattet, men tilfredsstillet ind ved siden af Johan.

porno med danske piger