Cuckquean: Kvinder der fantasere om at deres mænd knepper uden om!

Cuckquean: Kvinder der fantasere om at deres mænd knepper uden om!

SPAR MANGE PENGE

Hun tænder på at han har sex med andre kvinder.

Kan man overvinde jalousien og angsten ved at dele sin partner seksuelt med andre, kan det bidrage til at styrke sexlivet og parforholdet generelt. Nogle kvinder tænder på at dele deres mand, der ofte tolkes som den største kærlighedsgave, man overhovedet kan give sin partner.

Hvorfor vil jeg se min mand gå i seng med en anden kvinde? Hvorfor bliver jeg tændt af jalousi og ydmygelse?

Hvad er cuckquean? En fetich hvor en kvinde er tiltrukket af eller bliver ophidset af deres partners seksuelle utroskab.

Som cuckquean er hun således det kvindelige modstykke til en cuckold (hanrej på dansk), som er en mand, der bliver ophidset af, at partneren har sex med andre mænd. Der kan være et element af ydmygelse i nydelsen ved denne sexleg, men ikke altid.

Der er også nogle kvinder, der tænder på oplevelsen af kontrol, når de arrangerer kvinder til deres mænd, eller ligefrem forfører kvinder til deres mænd.

Låner sin mand ud til sex

SEX I DAG?

En dansk kvinde fortæller om sin indgang til cuckquean:

‘Efter at have nydt min mands utroskab i smug, har jeg først for nyligt åbnet op og taler åbent med ham om det. Det kom en fredag aften, over et par flasker rødvin, i et sommerhus tilbage i ’15, hvor min mand havde behov for at dele sit ønske om et åbent forhold.

Jeg skal ikke trætte jer med detaljer, blot nævne at det faktisk ikke var så nemt at være ærlig, som man turde håbe på. Efterfølgende var jeg meget plaget af skam omkring denne del af min seksualitet, og det har taget lange snakke, førend jeg helt fandt mit ståsted i det.

Et var jo, hvad jeg fantaserede om i smug, og nemt kunne gemme væk i underbevidstheden igen, noget helt andet var at tale ærligt omkring det. Den er lidt sværere at flygte fra 🙂

Det gav os nu det skønneste forhold og har allerede givet os flere fantastiske oplevelser. Sammen og ham for sig, trods vi stadig er novicer i dette univers. Jeg tænder som cuck på, at min mand kommer hjem og lugter af en anden kvindes kusse, på at jeg kan smage hende, når jeg sutter eller kysser ham.

Tænder på at se ham med en anden kvinde, nyder at føre ham op i hende og nyder at blive tvunget til at slikke hende ren for hans safter. I den lidt mørkere side af dette quean-univers ligger lysten, nærmest trangen til, at min mand og hans elskerinder, vedvarende fister mig eller blokker mig ud med store dildoer.

Så at sige ødelægger min kusse, så min mand ingen nydelse har ved at penetrere mig, og derfor – NATURLIGVIS – må søge sine stramme elskerinder for tilfredsstillelse. Dette er vel lidt en pendant til en mandlig cucks lille pik, og hele det psykologiske spil der ligger heri :-)’

 

porno med danske piger