Forført af ældre charmerende mand

Der stod vi en tid og mærkede hinanden. Jeg var ved at knække sammen i benene af ophidselse og vi gik tilbage til festen. Vi var alene i stuen, de andre spillede i kælderen…

Så blev det endelig fredag. En lang og krævende uge på jobbet var slut og aften skulle nydes i selskab med kollegaerne. Men først en tur hjem og i bad. Jeg står under bruseren og lader det varme vand løbe ned over min spændte krop. Kører forsigtigt et par fingre ned mellem mine ben og gnider langsomt min klit. Stønner svagt mens jeg genkalder mig hans utrolige sexet og liderlige øjne. Jeg ved ikke om han kommer i aften. Prøvede at lokke det ud af ham, men fik ikke rigtigt noget svar.

Da jeg ankom, var de fleste allerede kommet og jeg kiggede mig hurtigt omkring. Var han der…. Jeg kunne mærke et sug i maven og varmen sprede sig i kroppen da mine øjne mødte hans. Han var her og jeg ville ha ham.

Ham smilede til mig og hentede en stol, og jeg satte ved siden af ham. Jeg er ikke helt klar over om han allerede havde luret min tanke for han kiggede mig dybt i øjnene og et lille skævt smil brede sig over hans læber.
Det skal der til siges at jeg havde drømt hede drømme om ham de sidste par uger. Han er en flot høj, mørkhåret mand med en fantastisk udstråling. Charmerende og meget opmærksom. Jeg var måske også lidt “bange” for ham. Han er en del ældre end jeg og udstråler en enorm selvtillid og autoritet. Jeg blev altid lidt forvirret i hans selskab, men nød at betrængte ham i smug.

Der sad vi så. Jeg kunne mærke hans ben ramme mit lår når han rakte frem efter sin øl og jeg insnusede hans dejlige duft og det ophidsede mig vildt. Der var efterhånden kommet en del øl på bordet og stemningen var betydelig løftet.
Efter en times tid skulle vi ud og spise. Der var ikke længere end vi kunne gå og på vejen der ned gik jeg og kiggede på hans lækre bagdel i de stramme cowboy bukser. Vi kom igen til at sidde sammen og vi grinede og pjattede.

SEX I DAG?

Tilbage igen og flere øl kom på bordet. Aften skred stille og rolig frem og vi hyggede os med go musik, sjove historier fra jobbet og lidt efter lidt var der flere der fortrak til kælderen hvor der var billard.

Vi hygge snakkede det meste af aften. Det var dog lidt svært at koncentrerer sig om samtalen da jeg måtte undertrykke en utrolig trang til at række ud og rører ved ham. Mærke hans bløde hud mellem mine fingre og lade tung og læber gå på opdagelse.

Jeg trængte til lidt frisk luft og gik ud på terrassen for at klare tankerne. Det var en dejlig lun aften, helt vindstille og stjerne klart. Efter kort tid kom han ud til mig. Jeg blev helt blød i knæene ved synet af hans velskabte krop i terrassedøren. Jeg kunne mærke varmen sprede sig mellem mine ben og mit indre dunkede og trak sig sammen i små ophidsede ryk der næsten gjorde ondt. Tankerne fløj rundt i mit hoved. Hvad ville han gøre hvis jeg kyssede ham. Havde han også lyst til mig.. jeg spurgte om han ville med ud og gå en tur og det ville han gerne.

Vi gik ned til en lille sø i nærheden og begyndte at gå rundt om den. Der var lidt glat og han lage armen omkring mig så jeg ikke skulle falde i mine glatte støvler. Jeg var ved at springe af liderlighed og min krop hungrede efter ham.
Jeg frøs lidt og efter et par minutter stoppede vi op og han lage begge arme omkring mig. Jeg kiggede op i hans fantastiske øjne og kunne ikke dy mig længer. Jeg lod mine fingre glide langsomt op omkring hans nakke og kyssede han blidt. Han gengældte mit kys og der stod vi længe og smagte på hinandens varme læber. Hans tunge var vidunderlig og legede pirrende med min. Jeg pressede mig ind mod ham og kunne mærke hans hårde pik mod mit underliv. Jeg stønnede lidt da hans varme hænder fandt vej ind under min bluse og forsigtigt lage sig om mit bryst. Han trak forsigtigt min bryster ud af bh’en og klemte mine stive brystvorter. Jeg kunne mærke safterne sive stille og roligt ned af mine lår, mens jeg gned den hårde bule i hans bukser. Jeg kunne mærke hans store varme pik gennem stoffet og hans varme ånde mod min hals.
Der stod vi en tid og mærkede hinanden. Jeg var ved at knække sammen i benene af ophidselse og vi gik tilbage til festen.
Vi var alene i stuen, de andre spillede i kælderen og det gav os tid til at samle os og vi blev enige om at kører hjem til ham.

Endelig er vi alene….. du og jeg….. nu skal vi udforske hinanden. Vi gik direkte ind i soveværelset. Han kyssede min hals og trak forsigtigt tøjet af mig og lage mig på sengen. Jeg lå og så på at han tog sit tøj af, alt kørte rundt for mig, jeg lod øjnene vandre ned over hans brune spændte krop og hans struttende mandighed der stod rank og stiv ud fra ham. Jeg krøb længer op i sengen og kunne mærke den varme vandseng bevæge sig under mig. Hans hænder bevægede sig op af mine lår og pressede dem blidt men bestemt fra hinanden. Jeg kunne mærke safterne igen begyndte at løbe ud af mig. Han greb fat i mine trusser og trak dem af. Jeg mærkede han tunge lege med min klitoris og en skarp smerte skød gennem mit indre da hans tunge nåede min spændte åbning og slikke mine safter i sig. Hans fingre pressede sig langsomt op i mig og begyndte at fingre knippe mig mens han suttede og sugede min klitoris. Der gik ikke længe før den første orgasme rullede ind over mig og min krop rystede af velbehag. Jeg måtte bide i puden for ikke at skrige min orgasme ud og jeg stønnede af nydelse.

Han løftede hovet og kiggede smilende op på mig. Jeg to fat i ham og trak ham op til mig. Jeg ville mærke hams varme store pik inden i mig. Han begyndte at lege med min bryster og jeg nærmest klynkede for at få ham til at stikke sin pik op i mig. Jeg mærkede hans spændte pik hovedet presse sig langsomt ind i mig. Han stoppede op og kiggede drillende på mig. Han trak sig lidt ud inden han pressede den helt i bund og jeg kunne mærke de spændte nosser mod mit varme kød. Han kørte stille og roligt frem og tilbage og jeg kunne mærke orgasmen komme snigende ind over mig igen. Han kunne tydelig vis også mærke det, for han tog hårdt fat i mine håndled og trak den op over mit hoved og hold den i et fast greb. Hans pik kørte hurtigere og hurtigere og orgasmen kom endnu voldsommer end før. Min krop rystede og min fisse trak sig sammen om hans stive lem. Hans pik kørte hårdere og hårdere op i mig og jeg kunne hører på hans åndedræt at han også var tæt på at komme. Han stoppede og lå stille et øjeblik. Jeg nød hans vægt der holdt mig nede og nød at mærkede hans totale kontrol over mig. Han slap mine arme og vente mig om så jeg kom til at stå på alle fire. Han pressede min overkrop ned i madrassen samtidig med at han pressede sig dybt ind i mig igen. Han bollede mig hårdt og hurtigt og der gik ikke længe før orgasmen rullede ind over mig og jeg havde svært ved at holde mig oppe meget længer.

Jeg var helt udmattede af de voldsomme orgasmer så jeg lagde mig ned på maven for at hvile mig lidt og han lage sig ved siden af mig. Han hænder kærtegnede min ryg og baller og jeg nød at mærke hans liderlighed.
Lidt efter satte jeg mig op på albuerne og kyssede hans bryst og forsatte ned af han flotte mave til min mund ramte den stive struttende pik. Jeg lod tungen lege omkring hans pik hoved, tager den i munden og suger, og slikker. Jeg kigger frækt op på ham mens jeg lader pikken køre rundt på mine læber og slikker den helt ned til de spændte nosser tager dem i munden og lader tungen lege lidt. Jeg kan hører han stønner og pludselig griber han fat i mig og vælter mig om på ryggen. Han tager om mine ankler og løfter mig lidt op ad inden han trænger ind i mig igen. Han boller mig først langsomt i lange seje stød så hurtigere og hurtigere. Jeg kan mærke orgasmen komme og sammen kommer vi i en kæmpe orgasme. Kan mærke hans varme sæd sprøjte i mig og han stønner tungt at velbehag. Han falder sammen over mig og vi ligger og nyder de sidste trækninger forlade vores kroppe.

Vi blunder begge lidt, nyder hinanden i en stille omfarmelse. Han er en fantastisk elsker og jeg håber ikke det er sidste gang jeg mærker ham i mig.

porno med danske piger