Forkæl din dame med kæmpedildo til trekantssex

Forkæl din dame med kæmpedildo til trekantssex

Giv hende en stor gave – XXL dildo!

Her finder du kæmpe dildoerne – Tyk, tykkere, tykkest – Lang, længere, længst!

Oplev kæmpedildoen som din potente og altid stive hjælper i sengen, når du vil glæde hende med en stor overraskelse eller en “trekant” samme med store klaus.

Hvorfor ikke kaste kærligheden på en af de helt store dildoer – en af de ekstra lange og tykke af slagsen? Du, som mand, bør naturligvis ikke opleve det som en konkurrent. Uanset størrelsen af sexlegetøjet. Med en velvoksen (gummi) mand i sengen handler det nemlig udelukkende om sex, nul rivalisering og jalousi – og det er fortsat 100 procent dig, der er manden med stort M i hende liv og lidt til hvis du glæder hende med en stor gave.

Kvinde, Ønsker du et stykke sexlegetøj, som kan fylde dig helt ud? Så er en stor dildo måske det rette valg for dig. En stor dildo er ideel til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med størrelsen, og som drømmer om en ekstra vild og fyldig stimulation.”

SEX I DAG?
Blown Away – Real Dildo Pumpdildo Black Latex Balloon Dragon XXL – Silikonedildo
Blown Away - Real Dildo Latex pumpdildo "Black Latex Balloon" Dragon XXL – 32 cm Silikonedildo
 

Længde 20,3 Diameter 4,5 cm

 

Længde 23 Diameter 4-10 cm

 

Længde 32 Diameter8 cm

Trekantsex er i toppen på mandens fantasi hitliste

Vidste du, at trekantsex i alle undersøgelser omhandlende mænds sexfantasier altid er placeret i top tre? Brugen af sexlegetøj er ligeledes placeret rigtig højt på listen over mænds mest saftige fantasier. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at kombinere de to populære mandefantasier?

Til glæde og fornøjelse for ikke kun dig selv, men i høj grad også for hende. Som jo trods alt vil være det absolutte midtpunkt, når det først går løs.

Bring gigant dildoen med de mange ekstra centimeter med ind i legen, der kun gør hende ekstra vild på lagnerne.

Du kan, til en god begyndelse, så penetrere hende oralt, mens hun benytter dildoen vaginalt eller analt på sig selv.

En sandwich (hvor hun penetreres vaginalt og analt på samme tid) kan nu pludselig også lade sig gøre. Endda noget nemmere og mindre uproblematisk end når to mænd skal forsøge at udføre samme sextrick sammen.

Sidst men ikke mindst, så er dildoen, størrelse, form eller farve helt underordnet, noget mindre uproblematisk at sige farvel til igen. Den ryger bare tilbage i skuffen efter endt (mis)brug, og ringer eller sms-er med garanti heller ikke til din kæreste dagen efter.

SE ALLE DE STORE DILDOER OG KØB DEN DER PASSER!

porno med danske piger