Damen fra villakvarter spurgte om jeg vil have min pik suttet!

SPAR MANGE PENGE

Det var skønt at bare løbe af sted, og jeg havde lagt mig en ekstra lang rute denne morgen, så jeg kunne presse mig selv lidt ekstra. Derfor nåede jeg langt forbi min sædvanlige rute og kom igennem et villakvarter, hvor jeg aldrig havde været før.

Det var standardforstadsstemning med røvbaldegardiner og havenisser, og jeg satte farten op på vej igennem for ikke at få en depression, men jeg lagde godt mærke til, at der stod en kvindeskikkelse i et vindue og kiggede efter mig.

På vej tilbage prøvede jeg at kigge efter en anden vej end igennem villakvarteret, der var ret kedeligt, men jeg så ikke umiddelbart nogen nemmere vej. Til gengæld var kvindeskikkelsen kommet ud i sin forhave og stod og kiggede på mig, som jeg kom løbende ned ad villavejen.

På afstand lignede det en rimeligt velformet kvinde, der stod og kedede sig i sin forhave, og da jeg kom tættere på, kunne jeg se, at det passede meget godt.

Hun havde kort blond konehår desværre, men til gengæld et par gigantkasser, der pressede imod den blomstrede kjole, og da jeg nærmede mig, kunne jeg se, at hun rettede ryggen, så de skød endnu mere frem. Og det var jo god stil.

Da jeg var nogenlunde ud for hendes have, rakte hun hånden i vejret og råbte efter mig. Jeg stoppede op, godt svedig og smilede høfligt og trak hen til hækken. Hun smilede venligt til mig og bøjede sig ind over hækken mod mig, mens hun hviskede til mig: “Vil du med ind at have din pik suttet, som du aldrig har fået den suttet før?”

Jeg stirrede forbløffet på hende, men hun havde store sensuelle læber, der nappede i luften, som om hun allerede var i gang med at sutte min pik, og jeg kunne se, at hendes brystvorter allerede var blevet stive under stoffet og skød frem imod mig, så jeg takkede ja, og tænkte, at så kunne jeg måske også få et glas vand bagefter.

Jeg luntede efter damen ind gennem haven og så hendes rimeligt solide bagdel vride sig foran mig i forventning om, hvad den skulle have lige om lidt. Hun var vel omkring de 35 og i den tunge ende, men på den gode måde, så hendes kvindelige former blev fyldt ud og understreget og ikke udvisket ligesom de virkeligt store piger.

SEX I DAG?

Vi var dårligt nok nået ind ad døren, før hun vendte sig og nærmest kastede sig over mit underliv og flåede i mine løbebukser, som en kvinde i ørkenen, der har fået øje på en vandpumpe. Jeg lænede mig tilbage mod yderdøren og lod hende stille sin tørst.

Hun var åbenbart virkelig sulten, for hun begyndte allerede at stønne, som om hun var ved at blive betjent af hele den spartanske hær, men det var bare min svedige løbepik, som blev aldeles tilsavlet og oversuttet og snart stod strunk lige ud i rummet, og der kom helt uorden i villakonens korthårede frisure, så meget gang i hendes hoved var der.

Da hun først greb fat om mine balder og begyndte at sutte frem og tilbage i hårde ryk, kunne jeg næsten ikke klare mere, men måtte lige rykke hendes hår tilbage et øjeblik og sørge for, at hun ikke fik min ladning i munden, men det viste sig at være unødvendigt.

Da jeg gav udtryk for, at jeg var ved at komme, kastede hun sig stønnende over min pik igen og suttede endnu vildere, og jeg gav los og sprøjtede hende i munden med et brøl.

Det var skønt at mærke en kvinde, der virkelig elskede at sutte pik, og tage ladningen med inderlighed. Ikke en dråbe gik til spilde, og jeg blev helt blød i knæene. Men det var langt fra det hele. Hun blev ved med at sutte og stønne, og min pik faldt ikke så meget som en millimeter, og da jeg var stiv og klar igen, sprang hun op og trak mig af sted igennem den klassisk indrettede villa ind til soveværelset, der lignede en Ikea-reklame. Herinde flåede hun sit tøj af, mens hun stirrede sultent på min pik, der stadig pegede på hende.

Hun havde ganske rigtigt kæmpekasser, der væltede frem og stadig holdt tyngdekraftens love i skak. Jeg fornemmede, at hun ikke var til sofistikerede lege, da hun kastede sig på ryggen i sengen og trak mig med ned.

Der var åbenbart ikke tid til genveje, så jeg kastede mig over hende og trak hendes ben op på mine skuldre og pressede pikken op i hende i én lang sej bevægelse, og det var skønt.

Særligt fordi hun begyndte at skrige på Gud, mens jeg pressede pikken op i hende, og hendes skrigeri blev voldsommere og voldsommere, indtil hun kom i en inderlig orgasme, der fik huset til at ryste.

Jeg havde sjældent oplevet en kvinde, der virkede så seksuelt udsultet, og jeg nød hvert sekund, for det var som at bringe lys i mørket, og jeg følte mig som den største helt, for hver gang jeg bankede pikken i bund i hende.

Det var skønt at se hendes gigantkasser ryste frem og tilbage for hvert stød, jeg huggede i bund, og der var ingen tvivl om, at hun var fuldstændig rundt på gulvet, når jeg greb fat i dem og nev hendes store stive brystvorter, mens jeg huggede til.

Men det var tid at skifte til min yndlingsposition, så jeg rykkede hende rundt og op på alle fire, så jeg kunne nyde synet af hendes store røv og pressede pikken op i dybet mellem hendes røvbalder, så hun stønnede og skreg, mens hun krammede puden så inderligt.

Jeg red til og råbte min nydelse ud i rummet. Det var skønt, at hun var kommet, og jeg nu kun behøvede at tænke på mig selv og intet andet. Jeg red til og gav hendes røvbalder nogle solide klask, så jeg slet ikke kunne beherske mig af liderlighed.

Konen faldt helt sammen, og da jeg mærkede hendes stramme kusse begyndte at spænde om min pik, var jeg helt klar til at sprøjte langt op i hende. Det blev et vildt sidste ridt, og jeg gav los og sprøjtede hende langt op i mørket. Bagefter fik jeg et glas vand og en aftale om at kigge forbi igen dagen efter, og nu er det så blevet en lille vane at slå et smut forbi den liderlige villadame.

porno med danske piger