Fyrbøderen del.2

SPAR MANGE PENGE

Hev alt tøj af min underkrop i et tempo jeg aldrig har oplevet. Så smed hun sine egne bukser og minimale trusser og besteg min pik som hurtigt havde fattet hvad hun ville…

Det er ved at være længe siden jeg var inde og lave min nabos olifyr, og endte med at “varme” hende mens vandet blev varmt.

Siden da har jeg hilst pænt på hende, men det er ikke blevet til mere end det. Jeg har ikke rigtigt arbejdet hjemme og har bygget en del om. 
Men nu er det hele overstået, og jeg fik endnu en hjemmedag i kalenderen. Så snart konen og ungerne var ude af døren, gik jeg i gang med at arbejde. Efter ca. 20 min. bankede det på døren. Det var naboen som spurgte om jeg ikke kunne hjælpe hende med nogle tunge kasser.

Jo selvfølgelig.. Naboen som er sidst i 40´erne er den strammeste kvinde på hele vejen. Hendes bryster er blevet fikset, men hun holder sig ellers slank og veltrimmet.. .
Da vi kom ind i hendes entré lukkede jeg døren, og i samme øjeblik den var lukket kastede hun sig over mig. Hun hev i mine bukser og nærmest flåede mig med ind i seng. Så væltende hun mig om på sengen og hev alt tøj af min underkrop i et tempo jeg aldrig har oplevet før. Så fjernede hun sine egne bukser og minimale trusser, og besteg min pik som hurtigt havde fattet hvad hun ville. OG så gik det vilde ridt ellers i gang. Hun hamrede simpelthen sin kusse ned over min pik, og efter kort tid fik hun sin første orgasme.. .

Så lå hun dovent ind over mig, og sagde “Efter i har flyttet soveværelse, så det ligger op til mit, har jeg ligget og hørt på hvordan du har pløjet din fede pik op i din kone… Det driver mig til vanvid. Så nu vil jeg fandeme have den store tur.”
Min pik voksede lige et par cm mere ved den udmelding, og jeg sagde at jeg godt forstod hvilke kasser hun ville have hjælp til. Sammen fik vi fjernet resten af hendes og mit tøj, og så gik jeg ellers i gang med at forkæle hende krop. Jeg slikkede mig hele vejen fra hende fødder op forbi hendes lækre kusse, og op til hendes bryster hvor vorterne stod som stifter ud i luften.

SEX I DAG?

Hun sukkede og bad om mere. Jeg slikkede hendes kusse til hun var lige ved at komme igen. Så fik jeg hende op på alle 4 og tog hende hårdt bagfra, hvilket sendte hende over kanten anden gang. Mens hun kom sig oven på sin orgasme, begyndte jeg at lege med hendes bagerste hul, som jeg fra tidligere ved hun er meget følsom i. Reaktionen udeblev da heller ikke, og bad mig om at stoppe pikken op i røven på hende.. .

En hurtig spyt klat blev placeret på stjernen og så fik jeg ellers placeret hovedet. Hurtigt begyndte hun at skubbe røven, ned over min pik mens hendes fingre legede med hendes klit. Hun trak igen vejret tungt, og snart klaskede mine nosser mod hendes driv våde mis og hendes legende fingrer.

Jeg kunne mærke at det snart var slut med min udholdenhed, og begyndte at holde lidt igen. Men nej hun ville have det hårdt nu, så med sin anden hånd tog hun fat om mine nosser og nærmest trak mig ind i hendes røv. Så kom hun igen, og hendes røvs spasmer omkring min pik blev for meget… Jeg brølede min udløsning ud, og fyldte hende med sæd.

Sådan faldt vi sammen liggende på siden, mens jeg kælede for hendes bryster.

Da vi havde ligget lidt gik jeg ud og fik lige vasket sjoveren, og fik lidt vand i ansigtet så jeg kunne gå ind til mig selv. Men da jeg ville hente mit tøj lå hun gud hjælpe mig og legede med sig selv.

Min pik rejste sig igen, og jeg fjernede hendes fingre mens jeg begravede min pik i hendes våde stramme kusse. Hun sukkede og jeg begyndte at støde langsomt op i hende mens jeg slikkede og bed lidt i hendes bryster.

Langsomt men sikkert fik jeg hende fik jeg hende arbejdet op mod endnu en orgasme, og da hun kom sendte hun en kaskade af safter ud over mit underliv. Det fik mig til at give los … mens hun stadig kæmpede med sin orgasme, pløjede jeg min pik op i hende uden stop.
Inden jeg endnu engang tømte mig i hende.. Samtidig med hun kom igen.

Da vi kom oven på igen måtte jeg love at jeg ville komme igen snart inden jeg fik lov til at gå…

porno med danske piger