Så konen have sex med fremmed gennem vinduet

Mørket havde sænket sig over området, da Jens svingede ind på gårdspladsen på ejendommen som han og Susanne havde købt for ikke så længe siden. Han undrede sig lidt over, at der ikke var lys nogen steder, men slog det hen med en tanke om, at Susanne sikkert sad og nød skumringen i deres nyrenoverede stue.

Jens fik lyst til at overraske Susanne lidt og lod bilen trille ind af indkørslen og ind i deres Carport.

Han stod ud af bilen og lukkede forsigtigt døren og gik rundt om huset. Han så at stuevinduerne var svagt oplyst formentlig af levende lys i stuen.

Jens kiggede forsigtigt ind af et af vinduerne og stod som ramt af lynet!

På gulvet foran pejsen lås Susanne på alle fire, mens en mand knælede bag hende, begge var nøgne og på mandens bevægelser var der ikke tvivl om, at han kneppede Susanne.

Han kunne se hendes bryster gynge i takt med mandens stød. Hans første indskydelse var at fare ind i stuen og rive dem fra hinanden – på den anden side var han på en eller anden måde fascineret af synet.

Stuen var ganske rigtigt lyst svagt op af levende lys og først nu opdagede Jens, at der var endnu en mand i stuen, han var ligeledes nøgen og sad i deres sofa med sine ene hånd beskæftiget med at gnide på hans pik, der stod stiv lige ud i luften.

Susanne drejede hovedet om mod ham og sagde tilsyneladende et eller andet til ham, idet han rejste sig og gik over mod parret, knælede ned foran Susanne og dirigerede hans stive pik ind i munden på Susanne!

Jens gispede lidt, det var nyt for ham, at Susanne suttede pik, det var ikke noget der indgik i deres normale sexliv. Tilsyneladende nød hun det for hun havde fat om pikken med den ene hånd mens hendes hoved bevægede sig frem og tilbage i takt med at pikken gled ind og ud af munden på hende.

Jens vidste ikke hvad han skulle gøre og samtidigt mærkede han, at han var ved at få en kraftig erektion, hans ene hånd søgte automatisk ned foran på bukserne og begyndte at gnide forsigtigt på han indespærrede pik.

Et øjeblik efter kunne han se, at de to mænd skiftede plads, så det nu var manden, der havde kneppet Susanne, der fik suttet pik.

Det varede ikke længe før Jens måtte lyne bukserne ned og fiske pikken frem, den var stiv og hård, og han onanerede nu på livet løs i takt med, at hans kone blev kneppet bagfra.

Han fornemmede et øjeblik efter, at Susanne kom i en intensiv orgasme idet han kunne høre gennem de lukkede ruder, at hun stønnede højt, en ting hun heller ikke normalt gjorde når de dyrkede sex.

Manden foran hende onanerede kraftigt nu og et kort øjeblik efter kunne Jens se at hans pik sprøjtede sæden ud i kraftige ryk og direkte ind i munden på Susanne.

Det syn var for meget for Jens hans pik begyndte at dunke og han kom i en voldsom orgasme der sendt stråler af varm sæd ud over græsset.

Manden bag Susanne havde nu fat i hendes hofter og formelig huggede pikken ind i hende, og efter bevægelserne at dømme var han i gang med at fylde hendes kusse med sperm.

Jens havde noget besvær med at få sin vejrtrækning i ro mens han betragtede Susanne, der i mellemtiden havde været i gang med at slikke den pik ren, der havde pumpet en ladning og i hende.

Han var chokeret over det han havde set, men samtidigt også dybt fascineret af synet. Han lynede sine bukser op og gjorde sig tanker om, hvordan han skulle tackle situationen med at komme ind i huset på en naturlig facon.

Imidlertid kom løsningen helt af sig selv idet han så lyste på badeværelses blev tændt og regnede med at de alle var på vej i bad.

SEX I DAG?

Han gik hurtigt om til carporten startede bilen og bakkede ud af indkørslen mens han overvejede, hvor han skulle køre hen, og hvor lang tid han skulle give dem til at komme ud af huset.

Jens besluttede sig for at køre en times tid eller så, således at han kom tilbage til den tid, han havde sagt til Susanne, han ville være hjemme.

Efter at have kørt rundt på må og få kørte han igen op gennem indkørslen til deres hus, denne gang uden at gøre noget for at skjule, at han kom hjem.

Da han kom ind i huset hilste Susanne på ham med det vanlige lette kys, hun så ikke ud til at være berørt af den situation, hun for kort siden havde været i, men Jens kunne dufte, at hun havde været i bad og i øvrigt også børstet tænder.

Der aftensmad gik præcist som den plejede med lidt småsnak over bordet. Først da talen kom på, hvad Susanne havde lavet bemærkede han en lille tøven og en let rødmen i hendes ansigt.

Efter middagen gik Jens ind på sit kontor og foregav at arbejde som han ofte gjorde mens Susanne rydde af bordet.

Tiden nærmede sig , den tid hvor de normalt gik i seng og Jens havde besluttet sig for, at han ville kneppe hende lige netop i aften. Oplevelsen fra sidst på eftermiddagen stod stadig som en meget ophidsende oplevelse og han var spændt på hvordan hun ville reagere på hans ønske om at de skulle gå i seng sammen.

Jens gik i seng helt nøgen, hvilket ikke var sædvanligt på den tid af året. Han så Susanne bemærkede det, og hun tøvede lidt inden hun også undlod at tage nattøj på og samtidigt tog trusserne af, så hun var lige så nøgen som Jens.

De kælede lidt for hinanden, men Jens bemærkede, at Susanne gav sig lidt når han forsøgte at kæle for hendes klitoris, den var sikkert lidt øm endnu efter den behandling hun havde været udsat for tidligere på dagen.

Jens vendte hende forsigtigt om så hun lå på ryggen og knælede ned ved siden af hendes ansigt tydeligt med den hensigt, at hun skulle tage hans pik i munden. Hun stirrede lidt forskræmt på ham, det var tydeligt, at hun ikke havde forventet dette.

Modstræbende åbnede hun munden lidt så han kunne få pikken lidt ind. Samtidigt fortalte Jens, at han havde en drøm om at kneppe hende bagfra inde foran pejsen. Han mærkede omgående en reaktion fra Susanne hendes læber klemte lidt mere fast om hans pik.

Da han samtidigt fortsatte med at fortælle, at han også gerne ville have, at der var en mand mere med til deres sex, en mand der skulle have pikken suttet af, mens han kneppede hende, mærkede han, at hun var i fuldstændig kaos i hendes tanker. Vidste han noget? Havde han opdaget hendes eskapade?

Det varede kun et meget kort øjeblik så fortsatte hun sin bearbejdning af hans pik og havde nu også fat om hans pung som hun kælede inderligt for.

Jens mærkede, at Susanne var ved at blive meget ophidset og tilsyneladende helt havde glemt, at de normalt ikke dyrkede oralsex, hun opfordrede ham til at slikke hende, hvilket Jens ikke var sen til at efterkomme.

Et øjeblik tøvede han ved tanken om at der for få timer siden havde været en fremmed pik i hendes kusse, en pik der havde afleveret en ladning sperm i hende. Men hans ophidselse gjorde det af med alle betænkeligheder og hans tunge gled rundt langs med kanten af hendes skamlæber inden han koncentrerede sig om hende klitoris, han kunne høre hun gispede højlydt nu og var klar til at få han pik ind.

Nogen tid efter knælede Jens ned mellem hendes vidt spredte ben og førte pikken ind i hendes kusse, der var varm og våd.

Med dybe men blide stød kneppede han hende og mærkede til sin fryd, at hun krummede sig lidt sammen så hun kunne nå hans pung igen, kælede for den og lidt efter at kramme hans spændte balder og trække ham endnu tættere på, få pikken endnu dybere ind.

Jens kælede for hendes bryster, der havde stive og rejste brystvorter, der råbte efter at blive slikket og suget på, hvilket Jens gjorde med stor glæde.

Jens gjorde nu noget helt utænkeligt – han bad hende om at kæle for sig selv, så hun fik orgasme, Susanne kiggede på ham med blanke øjne, der klart viste, at hun var helt i liderlighedens vold.

Hendes hånd søgte ned og begyndte at bearbejde hendes klitoris og ikke længe efter kunne han høre på hendes vejrtrækning, at hun ikke var tæt på at komme.

Han intensiverede sine stød og lagde samtidigt hendes ben over sine skuldre så han kom helt dybt ind i hendes kusse.

Kussen begyndte at trække si rytmisk sammen om hans pik, da Susanne kom i en forrygende orgasme, han opfordrede hendes til bare at slippe løs og stønne, så meget hun havde lyst til, hvilket gjorde, at hun åbnede munden og stønnede højlydt mens hendes hånd bevægede sig hurtigt på hende følsomme område mellem benene.

Han kunne mærke, at der ikke var lang tid til at han skulle lade pikken sprøjte og besluttede sig for at hun skulle have det i munden ligesom den fremmede havde fået lov til at gøre.

Han trak pikken ud og bevægede sig op til hendes ansigt trak hendes hage lidt ned så munden åbnede sig samtidigt med at han gned p pikken i et hurtigt tempo, han så hun spilede øjnene lidt op et kort øjeblik, hvorefter hun åbnede munden helt klar til at modtage hans varme sæd.

Sekunder efter trak pikken sig sammen og i rytmiske sprøjt væltede spermen ind i hendes mund. Hun sank så hurtigt hun kunne og kun en lille del af det løb ud af munden på hende igen.

Da han var færdigt med at sprøjte tog hun forsigtigt om hans pik trak forhuden tilbage og slikkede den ren.

Susanne smilede til Jens og sagde, at det var dejligt, at de endelig var kommet så langt, at de kunne elske på en ny og mere fræk måde. Jens nikkede svagt og lagde sig ned ved siden af hende. Med hinanden i hånden faldt de i søvn.

Episoden blev aldrig omtalt, men i tiden derefter var deres sexliv udsat for en fuldstændig fornyelse, der medførte lange og dejligt varierende elskovsnætter og dage for den sags skyld.

Forfatter: Solvei

porno med danske piger