Dansepigernes håndarbejde fik mig til at sprøjte

SPAR MANGE PENGE

Står du dér og river den af? Lød en pigestemme bag mig.

Jeg havde fået et deltidsjob i vores lokale teaterforening. Jeg stod ved indgangen og rev folks billetter i stykker. Det var et let arbejde. Især denne aften. Det var et balletkompagni, der var på gæstespil, og foreningen havde solgt mindre end 50 billetter.

Stemmen tilhørte Andrea, som jeg havde været lun på i længere tid. Hun sendte mig et sødt smil. Og også et lidt frækt blik. Hun var udmærket klar over det dobbelttydige i udtrykket “at rive den af”. Jeg smilede tilbage, mens jeg

mærkede den velkendte mavefornemmelse, hver gang Andrea var i nærheden.

– Her får jeg endda penge for det! Svarede jeg.

Hun grinede og fandt sin plads inde i teatersalen. Hun var alene. Det undrede mig. Det var hun ikke ret tit. Hun var meget populær blandt både fyre og piger på Handelsskolen, hvor jeg kendte hende fra.

I forestillingens pause gik jeg hen til hende. Hun stod for sig selv med et glas hvidvin.

– Det er sgu da en åndssvag forestilling! Sagde jeg som åbningsreplik.

Hun så på mig. Sådan som en lærerinde ser på en umulig elev.

– Jeg synes, det er fantastisk. Det er sådan noget, jeg selv danser! Fortalte hun.

Det anede jeg ikke. Hun begyndte at fortælle mig om dansens verden og om forestillingen her og om kompagniet, vi havde besøg af. Det gav lidt mere mening for mig, men jeg kedede mig nu alligevel. Jeg sagde, at jeg vist havde meget at lære om dans og ballet og sådan noget.

Nu begyndte hun at fortælle om sin samling derhjemme af dvd’er med ballet. Det var noget af det mest åndssvage at samle på, men hun var både smuk og sød, så jeg lyttede interesseret. Da pausen var slut, lagde hun en hånd på min arm og sagde, at hun gerne ville lære mig om ballet, hvis jeg var interesseret. Jeg var interesseret i Andrea, så jeg sagde naturligvis ja. Til sidst foreslog hun, at jeg gik med op og hilste på danserne efter forestillingen, for hun kendte nogen af dem. Det sagde jeg selvfølgelig også ja til. Og det fortrød jeg ikke.

Det endte nemlig med, at både jeg og en af de kvindelige dansere gik med Andrea hjem. Danseren hed Mette, og hun og Andrea var gamle venner. Mette kaldte mig for Andreas kæreste, og af en eller anden grund gjorde Andrea hende ikke opmærksom på fejltagelsen.

Da vi kom hjem til Andrea, og pigerne kom af overtøjet, fik jeg for alvor lejlighed til at nyde dem og deres kroppe. De var begge dansertyper med meget slanke kroppe og ret små bryster. Deres bevægelser var yndefulde., deres øjne lyste som stjerner, mens de talte om dans.

Mette havde håret samlet i en hestehale, Andreas lange hår hang løst ned over hendes skuldre. På et tidspunkt begyndte de to piger at danse sammen, ikke sådan diskoteksdans mens noget klassisk dans som det, jeg lige havde overværet nede i teatersalen.

De havde skubbet de få møbler ud til siden og havde smidt det meste af tøjet, så de kun havde gamacher og tynde helt kropsnære bluser på i noget stretchstof. Jeg kunne se, at Mette ikke havde bh på. Hendes brystvorter strittede. Brysterne var ganske små.

Jeg sad på en sofa helt oppe af væggen. Det var smukt at se, men det blev rigtig interessant, da Mette foreslog, at de skulle danse elskovsscenen fra en ballet, hvis navn, jeg ikke kunne huske. Andrea indvilligede tøvende, og Mette satte en cd på Andreas anlæg.

SEX I DAG?

Andrea var en langt bedre danser, end jeg havde regnet med. Jeg troede først, at hendes interesse var helt teoretisk, men hun måtte have danset i mange år. Hun optrådte bare ikke med det, sådan som Mette gjorde.

I starten lod de mest som om, når dansen krævede, at de rørte hinanden og kyssede hinanden. Men efterhånden som dansen skred frem dér på Andreas parketgulv, gik de til vaflerne og rørte og kælede for hinanden, og efter godt ti minutter stod de og kyssede hinanden i den afsluttende scene. Det var Mette, der var mest aktiv. Andrea trak sig lidt tilbage, da Mette forsøgte at kysse hende dybt og længe på munden. .

Mette grinede lidt af hendes tilbageholdenhed og spurgte, hvorfor hun pludselig var blevet så tilbageholdende, Må din kæreste ikke se, at en pige gerne vil kysse dig? Spurgte hun drillende. Han synes jo også, du er lækker!

Andrea forklarede, at jeg overhovedet ikke var hendes kæreste men bare en ven. Det kom helt bag på Mette.

– Er du så stadig til piger? Spurgte hun hende. Hun stod stadig og holdt om Andrea og med sit ansigt helt tæt til hendes.

Det kom til gengæld helt bag på mig! Var Andrea til piger? Jeg havde da set hende med fyre flere gange. Men det var måske bare for at bevare sit ry.

– Jeg er vist til begge dele, sagde Andrea stille, mens hun rødmende kiggede væk. Situationen var ved at glide hende af hænde. Jeg havde fået noget at vide, som hun sikkert ikke havde villet have, jeg skulle vide.

Mettes ansigt lyste op i et stort smil. Nu tog hun direkte om veninden og kyssede hende overalt i ansigtet. Så vendte hun sig mod mig.

– Kom og dans med os! Sagde hun.

Jeg forklarede, at jeg intet viste om ballet.

– Vi skal sgu da ikke danse ballet! Sagde Mette og kom hen og tog min hånd og trak mig op at stå¨.

De næste minutter står for mig som noget af det mest fantastiske, jeg nogensinde har været med til. Mette startede discen forfra, men nu stod vi tre i en tæt omfavnelse med Mette som den styrende og vuggede stille til musikken. Vi var som én organisme. Så tæt stod vi. Jeg kunne mærke Mettes pulsåre, og jeg kunne høre Andreas hjerte slå.

Og jeg kunne ikke mindst mærke min pik begynde at rejse sig, selv om der egentlig ikke var noget erotisk i situationen. Den var bare så sanselig, så jeg aldrig havde oplevet noget lignende. Pigernes hænder bevægede sig overalt på vores kroppe, som om de var i trance. Deres hofter rullede, deres maver og bryster pressedes mod mig.

Det gik op for mig, at Mette var en helt usædvanlig pige. Hun levede for sanseligheden. Jeg var sikker på, at hun havde bemærket, at min pik rørte på sig. Hun lod foreløbig som ingenting men trak til gengæld pludselig den tynde lycrabluse over hovedet, så hun stod i vores klump med nøgne bryster. Jeg kiggede lidt forvirret og fortumlet over på Andrea. Hun stod med et lille smil og hævede øjenbryn og stirrede på Mette.

Pludselig trådte Mette også ud af sine gamacher. Nu havde hun bare et par små trusser på. Hun foretog afklædningen med lukkede øjne, men med ét slog hun dem op og stirrede direkte på mig og Andrea.

– Grib dog livet! sagde hun, idet hun rullede trusserne ned over hofterne. Det tog så sandelig en uventet drejning, det her. Så vendte hun sig mod mig og begyndte at knappe min skjorte og derefter mine bukser op. Jeg skævede over til Andrea. Det var, som om vi begge var i Mettes hypnotiske magt.

For med ét så det ud, som om Andrea tog en beslutning. Hun frigjorde sig fra vores favntag og trak sin bluse over hovedet og dernæst gamacherne. Hun stod nu i trusser og bh. I mellemtiden havde Mette fået mig klædt af helt ned til underbukserne. Hun var selv helt nøgen, jeg var som sagt i underbukser, og Andrea var altså i bh og trusser.

Discen med musikken løb ud. Det passede perfekt i Mettes timing, hvis altså der overhovedet var nogen. Nu trak hun os nemlig med over mod Andreas soveværelse, der i den lille lejlighed næsten gik i et med stuen. Her puffede hun Andrea omkuld, hvorefter hun kastede sig over hende. Mette var nok slet ikke interesseret i mig.

Hun var interesseret i Andrea, og lidt efter lå hun med ansigtet mellem Andreas lår og med hendes trusser krænget til side. Andrea så forvirret og undskyldende på mig, men hver gang hun forsøgte at skubbe Mette til side, blev hun holdt nede.

Til sidst gav Andrea op og rakte i stedet ud efter mig. Om det var, fordi hun ville bevise, at hun ikke kun var til piger, ved jeg ikke den dag i dag. Men det kom mig til gode. For lidt efter lå jeg på siden på madrassen, mens Mette stadig slikkede Andreas kusse, og Andrea lå nu og gned min pik med venstre hånd. Jeg rokkede lidt på mig, så jeg kom længere op på madrassen, og det varede ikke særlig længe, inden jeg havde møvet mig så langt op, at Andrea i stedet kunne tage min pik i munden.

Udsigten var fantastisk. Mette lille faste strutrøv lå helt ude på kanten af sengen. Hun havde stadig munden mod Andreas fisse, og hendes hænder stødte nu sammen med mine på Andreas bryster. Hun kiggede op et kort øjeblik, og et smil bredte sig over hendes læber, da hun så, at Andrea slikkede min pik.

– Sådan, folks! Sagde hun, inden hun genoptog kusseslikningen.

Lidt efter ville Mette selv slikkes, og det blev min chance, da Andrea ikke rigtig havde lyst til det. Så jeg lagde mig ned på ryggen, og Mette satte sig hen over mit ansigt. Hendes kusse var drivende våd. Saften flød ned i min mund, Mens jeg slikkede Mette, der sad ret op, begyndte de to tøser at kysse hinanden. Jeg kunne ikke rigtig se, hvad der foregik, da Mette som sagt sad solidt på mit ansigt. Men jeg ænsede dog, at deres hænder var overalt på hinandens kroppe, og at Mette efterhånden stønnede ganske voldsomt. Lidt efter mærkede jeg en hånd omkring min pik, men jeg anede faktisk ikke, hvem af pigerne, det var.

Mette fik orgasme, mens hun stadig sad over min mund. Jeg kom ganske kort efter. Det var pigernes håndarbejde, der fik mig til at sprøjte. Jeg mærkede, hvordan spermen flød ned over min pik og deres hænder og direkte ned i mine kønshår.

Andrea kom ikke. Men det lod heller ikke til, at det generede hende. Da Mette sagde, at Andrea også skulle have orgasme, slog hun det hen og sagde, at det ikke gik, at vi kom op at slås om, hvem af os der skulle give hende den. Det kunne der være noget om. Vi havde nemlig begge voldsom lyst til det. Men Andrea var stadig noget forlegen over den udvikling, aftenen havde taget.

Det utrolige er, at jeg aldrig har set Mette siden. Men Andrea, derimod! Hun er min kæreste i dag. Vi taler sjældent om Mette, men engang imellem snakker vi om den syrede måde, vi mødtes på og som gjorde os til kærester.

porno med danske piger