De ville skiftes til at slikke min pik og have den i røven

Jeg kunne fra sengen se Mira træde ud af brusekabinen. Nøgen, selvfølgelig. Hun var i færd med at tørre håret. Mens hendes hænder gnubbede i de viltre sorte lokker, løftede hendes lækre bryster sig og dirrede let, mens hun forsøgte at tørre håret.

Jeg så med det samme, at hun havde barberet fissen under badet. Jeg elsker, når hendes kusse er helt nybarberet. Jeg havde overstået mit bad inden hende, og nu lå jeg i sengen og ventede på hende. Min pik var begyndt at blive stiv. I aften ville jeg kneppe hende i røven, havde jeg besluttet.

Hun kom hen imod mig. De runde hofter gyngede smukt. Jeg så den velkendte rødme, der breder sig over hendes hals og bryst, når hun er ophidset. Det var en af de aftener, hvor hun var med på det hele. Det følte jeg mig sikker på.

Så det var simpelthen dårlig timing, når hun pludselig begyndte at snakke om vores sommerferie. Det var nemlig et ret konfliktfyldt emne. Mira ville til Kroatien sammen med mig og vores venner, Jon og Julie. Jeg ville til Nordsverige og vandre i Ødemarken. Hun ved godt, at jeg ikke er vild med sol og sand og mange turister. Jeg vil have stilhed og øde, barsk natur.

Men jeg havde faktisk besluttet at give efter, for jeg ønskede selvfølgelig ikke at trække hende med et sted hen, hvor hun ikke ønskede at være. Jeg havde bare ikke sagt det til hende endnu. Altså at jeg sagde ja til at rejse med Jon og Julie til Kroatien.

– Hvad kan jeg gøre for at få dig til at skifte mening, spurgte hun, mens hun stod nøgen foran mig.

– Jeg kan da godt foreslå nogle ting, der ville blødgøre mig! Sagde jeg med et frækt smil, mens jeg slugte den silkebløde fisse med øjnene.

Jeg længtes efter at placere mit ansigt mellem hendes lår og smage hendes fugtige varme fisse.

Hun ville have mig til at sige, hvad jeg tænkte på, men jeg sagde, at hun i stedet skulle komme med nogle forslag.

– Hvad nu, hvis jeg slikker den af på dig hver eneste dag i hele ferien? Spurgte hun.

– Det gør du jo alligevel, indvendte jeg.

– Ja, men jeg sluger! Tilføjede hun og satte trumf på.

Hun er faktisk ikke så vild med at sluge, min søde Mira. Hun gør det kun, når hun er helt ekstremt ophidset, eller når hun ikke har anden udvej. Som hun for eksempel ikke havde, da hun slikkede den af på mig på bageste sæde i en bus her for nylig.

Jeg sagde, at det lød meget godt, men at hun jo kunne gøre det samme i Nordsverige. Jeg ville holde hende på pinebænken lidt endnu. Jeg trak hende hen mod mig og ned i sengen. Min mund fandt det ene bryst. Hendes brystvorte blev hård mellem mine læber. Min hånd søgte ned mellem lårene.

– Du må stikke den op bagi lige så tit, du vil på ferien! Foreslog hun.

– Den? Hvad for en den? Sagde jeg.

– Den dér! Hun nikkede med hovedet ned mod min pik, der nu var blevet helt stiv.

Jeg bad hende sige det højt, så jeg kunne forstå dig. Af en eller anden grund – opdragelse sikkert – bryder hun sig ikke om ordene pik og kusse. Men nu kom det.

– Du må stikke din pik op i min røv! Grinede hun og rødmede. Hver dag!

Jeg kyssede det andet bryst.

– Det er ikke nok! Mere! Sagde jeg.

SEX I DAG?

Der blev et øjebliks tavshed. Nu gled min pegefinger ind mellem hendes bløde skamlæber. Hun var fugtig.

– Vi laver en trekant med Julie! Nej, en firkant med dem begge to! Sagde hun pludselig.

– Det er da ikke sikkert, at de vil være med til det, protesterede jeg.

Tanken var ellers ret fed. Julie er en skide flot tøs med langt lyst hår og store patter. Hun elskede at tale om sex. Jeg var ret sikker på, at hun var masochist.

– Det vil de! Det har Julie selv sagt! Påstod Mira.

Det var nyt for mig! Så det ville jeg gerne høre lidt mere om. Nu havde jeg to fingre i Miras kusse. Hun fortalte, at Julie engang havde sagt, at hun gerne ville prøve pigesex og gruppesex, men at det aldrig var blevet til noget endnu. Og hun havde udtrykkeligt nævnt mig og Mira som mulige partnere. Det påstod Mira i hvert fald. Samtidig med at jeg nu trak Mira hen over mit ansigt, så hun sad med kussen mod min mund, bad jeg hende fortælle, hvad hun og Julie så ville lave, når og hvis vi lavede en trekant eller firkant.

I starten sagde hun ikke så meget, men i takt med, at min tunge fik hende gjort mere og mere ophidset, kom der gang i talegaverne. Og det var med alle de ord, som hun ellers ikke så gerne brugte.

Hun sagde, at de ville skiftes til at slikke min pik, og at de begge ville have den op i sig, også i røven. Jeg flyttede hende et kort øjeblik væk fra min mund og spurgte, om de ikke også ville slikke hinanden. Det ville de selvfølgelig, sagde Mira. I hvert fald ville Julie slikke hende! Jeg spurgte hende så, hvordan hun ville have det med det. Jeg vidste nemlig, at Mira aldrig havde prøvet pigesex før. Men tanken var hende ikke fjern. Tværtimod. Jeg kunne mærke, at den ophidsede hende.

Jeg kunne få Mira til at komme på ingen tid, hvis jeg ville. Min tunge kender alle hendes mest følsomme steder. Men jeg krabbede mig ud under hende og lagde hende i stedet ned på ryggen. Så satte jeg mig med et ben på hver side af hende og holdt hendes arme fast over hendes hoved.

– Nu skal du høre, hvad jeg vil gøre ved dig, hvis vi tager til Kroatien! Sagde jeg med et lumsk smil.

Og så fortalte jeg hende, hvordan jeg ville vække hende tidligt en morgen og tage hende med ud i naturen. Der var mennesketomt, i det mindste i min fantasi. Så ville jeg binde hende til et træ, mens hun sad på sin røv. Hænderne var bundet bag træets stamme. I hendes fisse ville jeg placere en eller anden grøntsag, som jeg havde taget med hjemmefra. En gulerod, eller en squash, måske. Og så ville jeg gå en tur, mens hun kunne sidde og glæde sig til, at jeg kom tilbage lidt senere og bankede pikken ind i hendes mund.

– Hvad hvis der kommer nogen? Spurgte hun ængsteligt.

– Så slikker du pik på dem også! Sagde jeg.

Det var faktisk en fin fantasi. Jeg forestillede mig, hvordan jeg efterlod hende bundet ved det her træ, og da jeg kom igen ti minutter senere, var hele hendes ansigt sovset ind i sperm. Men hun ville ikke fortælle mig, hvad der var sket. Først da jeg truede hende med en røvfuld, røbede hun, at der var kommet er par morgenvandrere forbi, som havde benyttet sig af hendes sårbare og forsvarsløse position.

– Og så stikker jeg pikken ind i munden på dig, fortsatte jeg min fantasi. Og ved fælles hjælp fylder jeg din mund med den største portion sperm, du nogensinde har set.

Jeg holdt en lille pause, mens jeg rykkede min krop længere opad, så min pik nu var lige ud for hendes ansigt.

– Når du har slugt min ladning, stiller jeg mig op foran dig. Du er stadig bundet, fortsatte jeg min fantasi. Og så tisser jeg på din fisse og din mave, indtil du til sidst skal slikke mig ren. Ført da slipper jeg dig løs!

– Det er da ulækkert, protesterede hun, men jeg kunne se, at hun ikke rigtig mente det. Hun var stadig lige ophidset. Grunden til at jeg turde tage det med i min fantasi er, at hun godt kan lide at se mig pisse. Sommetider holdt hun om min pik imens. Især hvis vi er ude i sneen. Engang skrev hun sit navn i sneen med mit pis.

Nu slap jeg hendes hænder og drejede mig rundt, så vi lå i en 69’er. Jeg borede igen ansigtet ind mellem hendes lår og fandt denne gang hendes kilder med det samme. Hun duftede vidunderligt; fissesaften drev af hende. Hun tog min pik i munden og pattede på den som på en ispind. Jeg vidste, at jeg normalt ikke skulle komme, når hun slikkede på min pik og samtidig lå under mig. Men jeg var næsten for ophidset til at kunne holde mig ret meget længere.

Jeg fjernede et øjeblik hovedet fra hendes kusse.

– Hvem skal have min sperm? Du eller Julie? Spurgte jeg.

Hun slap min pik et øjeblik.

– Kan du da ikke to gange? Svarede hun kvikt.

Nu sagde jeg til hende, at jeg ville komme i hendes mund; altså når vi havde vores trekant, hende og Julie og mig. Og så skulle hun beholde spermen i munden, inden hun kyssede Julie dybt på munden. En rigtig tungeslasker, hvor al spermen flød over i venindens mund. Hun protesterede heller ikke mod denne del af fantasien. Tværtimod. Ok, sagde hun.

– Og tilbage! Gispede jeg. Jeg var så tæt op at komme.

Nu satte jeg det sidste angreb på Miras kusse ind. Jeg stak to fingre op i hende skede og svirpede med tungen hen over hendes kilder, igen og igen, indtil hun kom i en tindrende orgasme. Den var ikke døet hen endnu, da jeg mærkede min sperm komme fossende.

– Pas på! Råbte jeg advarende.

Om det var med vilje, eller om hun bare ikke kunne nå at flytte hovedet, ved jeg ikke. I hvert fald resulterede det i, at min sperm flød ind i hendes mund. Jeg kiggede på det betagende syn. Nej! Hun havde med vilje ikke flyttede hovedet. Hun fik min sperm i munden, fordi hun ville det! Jeg så nu, hvordan hun tog tilløb til at synke det hele. Hun lukkede øjnene, gylpede en enkelt gang, og væk var det. Hun slap min pik og sendte mig et stolt smil.

Og så gjorde hun noget, hun heller ikke plejer at gøre. Hun tog nemlig igen min pik i munden og slikkede den helt ren og tom.

Da hun endelig slap mig, sendte hun mig et nyt smil.

– Ta’r du så med til Kroatien, hvis jeg gør alt det dér? Spurgte hun.

– Hvis du gør det hele, tager jeg med dig til Verdens ende, svarede jeg med overbevisning.

porno med danske piger