Her afsløres dine beskidte fantasier – dem du ikke tør sige til nogle

Her afsløres dine beskidte fantasier – dem du ikke tør sige til nogle

De er pinlige, forbudte og hemmelige!

Seksuelle fantasier som du og din partner har – men aldrig fortæller til nogle.

Alle har dem, nogle er mere tabubelagte end andres, men fælles er at alle har nogle skjulte fantasier som de ikke deler med andre, og hvis de gør – er det med risikoen for at blive stemplet som småpervers.

Nogle sexfantasier er så forskruede og perverse, at de aldrig bliver delt med nogen. Og måske er det også bedst sådan.?

Mens mange kærestepar og ægtefolk er gode til at lege med hinanden og sætte krydderi på sexlivet med rollespil og akavede stillinger, så findes der alligevel nogle lyster, som er så vanvittige, at du VED, at du aldrig får din partner med på det.

Du ville alligevel aldrig turde afsløre, at du har de fantasier, og derfor får de lov at blive i forestillingernes verden, hvor de sætter gang i din puls og din sexlyster, når du tænker på dem. 

16 pinlige sexdrømme du og dine venner/familie/kollegaer har.

1: Sex foran et kamera
Du bliver vild i varmen ved tanken om, at nogen kigger med og onanerer til synet af dig, der har sex. Derfor bliver du opstemt ved tanken om en kameralinse, der peger på dig og en sexpartner, mens I går til den. Desuden finder du det frækt at se videoen bagefter. Tanken om at se, hvordan du selv ser ud under sex, tænder dig. Lav din egen private sexvideo! (The CockCam)

2: Sex med en politibetjent
Tanken om at blive stoppet af en lækker betjent, som giver dig håndjern på og tager dig både blidt og hårdt på sin køler, inden du får lov til at slippe for en bøde og køre videre, er sådan en fantasi, du sandsynligvis aldrig kommer til at udleve. Men man har jo lov at fantasere.

3: Sæd i en kop
Du har lyst til at smage din egen eller andres sperm – hvis du da ikke allerede har smagt den. Du er ikke afvisende over for at komme det i en kop og tage en tår, bare lige for at prøve. Men du fortæller det næppe til nogen.

4: Madsex/feeder
Mange mennesker har en sær fetish, og for nogle er mad omdrejningspunktet for de mest lumre drømme. Der findes faktisk personer derude, som tænder voldsomt på at blive bundet fast og fodret med fed mad. Andre tænder på at føre gaflen og se partnerens mave vokse. I drømmenes verden ender hele seancen med forløsende sex midt i pizzabakker og tomme tallerkener. 

SEX I DAG?

5: Gruppesex/Swingersex
Bunkepul. Orgie. Du har våde drømme om at have sex med et rum fuld af mennesker. Dem alle sammen. Mænd og kvinder. I er nøgne, og I deler hinanden på kryds og tværs og kommer igen og igen. Prøv swingerlivet i klub eller privat – Spørgsmål/svar om at swinge

6: Sex med fremmed – foran kæresten
Du elsker at have sex med din kæreste, men tanken om at have sex med en helt fremmed, mens din udkårne kigger på, gør dig vild i varmen. Men du tør næppe dele drømmen med din partner, og derfor må det blive ved fantasien. 

7: Sex i offentligheden
Her snakker vi ikke bare om samleje dybt inde i en skov, hvor I med sikkerhed ved, at I ikke bliver spottet af nogen. Nej. Du er besat af ideen om at have sex på et sted, hvor det er heldigt, hvis I ikke bliver opdaget. For eksempel på stranden ved højlys dag eller midt under en koncert – eller hvad med i en port, hvor folk går lige forbi?

8: Sex med en nær person
Bare fordi det er forbudt, betyder det ikke, at du ikke bliver tiltrukket af dine venner, deres kærester og sågar dine egne familiemedlemmer. Men fordi du ikke har lyst til at ødelægge den gode stemning til den kommende påskefrokost, lader du fantasien forblive en fantasi. Frække film, billeder og noveller om stedmor, stedfar og stedsøstre.

9: Toiletsex
For nogle er det den mest frastødende tanke i verden, men for andre er det den frækkeste drøm. Leg med bæ og tis under sex. Hvis du ikke kan lade være med at lege med tanken og ønsker at udleve fantasien, så er dine chancer nok bedst på et datingsite. Din kæreste eller ægtefælle kan virkelig blive skræmt væk.

10: Dominans/femdom
Du har lyst til at blive domineret af din sexpartner. Han eller hun skal gøre med dig, hvad de har lyst til. Din krop er deres til fri afbenyttelse. Eller måske har du den omvendte fantasi: Du har lyst til at dominere en anden. Binde dem fast og bruge dem til din egen nydelse. Danske film med smæk, bindelege, dominans og ydmygelser

11: Sex med ældre eller yngre
Du drømmer om sex med en der er meget ældre end dig selv – eller en person, der er en del yngre end dig. Det er ikke en atypisk fantasi at forestille sig sex med en person, hvor aldersforskellen (ung eller gammel) er mere end de fleste vil syntes er ok. Men tør du stå ved det og udleve din fantasi?

12: Dildo sex og Pegging
De færreste mænd tør indrømme over for deres kæreste eller ægtefælle, at de har lyst til at mærke en stor dildo i numsen. Gerne med en strap-on. Men faktisk er der mange nerveender samlet i endetarmen, som kan gøre oplevelsen fantastisk – og derfor er det måske værd at springe ud i det. Alternativt kan man gøre det selv. Knep din mand! – Prøv pegging og tag kontrollen!

13: Blindfold sex med fremmed
Du bliver opstemt af tanken om at blive knaldet af en fremmed person, mens du har bind for øjnene. Du kan mærke vedkommende, men du ser aldrig ham/hende. Din fantasi kan formentlig blive udlevet i en swingerklub, hvis du har modet til at besøge sådan et sted. 

14: Købt og solgt som luder
Du kan godt lide ideen om at blive købt til en særlig seksuel ydelse og tilfredsstille en anden for penge. Eller du drømmer om at være kunde. Fantasien er formentlig ikke unormal, men tør du tale med din partner om det? I så fald er et rollespil en oplagt mulighed.Prøv at overraske din mand med et frækt rollespil som den villige Call Girl

15: Farlig forbudt sex
Du har fantasier, som er så forbudte, at du ikke engang vil dele dem med dine næreste venner. For eksempel denne: At blive tvunget til sex og voldtaget, et eksempel på en sexdrøm, som kun er fræk i fantasien eller hvis det er iscenesat af nogle du er trygge ved. 

16: Lesbiske og bøsse fantasier
Du er hetero, men tænder på tanken om enten at elske med en anden piger eller blive taget og sutte pik på en anden mand. Men du er låst i dit liv og tør ikke at hoppe ud af skabet og følge dine lyster. Du levet kun en gang! Afsted til en datingside og find ud af om det er noget for dig. Se film med lesbiske og bøsser.

UDLEV DINE HEMMELIGE FANTAIER MED ANDRE LIGESINDEDE

porno med danske piger