Deep-Throat Blowjob Guide – langt ned i halsen!!!

Deep-Throat Blowjob Guide – langt ned i halsen!!!

Bliv mester i at tage den langt ned i halsen…

Gør din partner til deep throat-dronning! Har man en gang fået en deep throat, bliver blowjobs aldrig helt det samme. Læs og se video hvordan man giver et ordentligt Deep-Throat blowjob!

Deep-Throat Guide!

HVORDAN BLIVER MAN GOD TIL DEEP THROAT?

Det gør man selvfølgelig igennem øvelse. Men det gælder om at tage små skridt med deepthroat, og om at være rigtig tændt, når man gør det.

Du kan fx starte med at øve på en meget stor, skrællet banan. Prøv at lade en banan glide ind og ud af din hals uden at synke, indtil du er i stand til at slappe af i din hals. Tricket er ikke at efterlade nogen tandmærker på bananen, mens du laver ind og ud bevægelser i din mund. Det gode ved en banan er dens naturlige krumning, så den ikke så let rammer drøblen.

SEX I DAG?

Lær at kontroller din brækrefleks

  • At lære at kontrollere gag refleksen tager tid. Hvis du er en af de heldige kvinder, der ikke har en gag refleks, så kan du springe dette afsnit over.
  • Ved hjælp af enten en finger eller en dildo. Placer den i munden og lad den langsomt glide mod bagsiden af din hals.
  • På et tidspunkt vil du føle den rammer bagsiden af din hals, og din gag refleks aktiveres. Når dette sker, så hold den der, flyt den ikke.
  • Du skal nu blive ved med at trække vejret igennem næsen, samtidig med du skal koncentrere dig om at slappe af i halsen. (nogle gange kan det være nemt og andre gange nærmest helt umuligt).
  • Hold dildoen konstant imod bagsiden af din hals i op til 10 sekunder. Forsøg ikke at flytte den ind og ud, bare hold den helt stille.
  • Prøv at gøre dette 3-7 gange hver dag i en uge. Du vil i slutningen af ugen opleve at det føles meget lettere og at din gag refleks ikke vil være så følsom.Din bræk refleks vil blive mindre og mindre følsom i de kommende uger, i takt med at du øver. Når du bemærker dette, så er det tid til at tage det et skridt videre.
  • Hver gang i et lille stykke tid skal du lade dildoen glide langsomt frem og tilbage i din mund, så den gentagende gange rammer din gag rekleks. De første gange du forsøger dette vil din brækrefleks blive stærkt stimuleret og du vil føle trang til at kaste op. Men slap så godt af du kan og forsøg at bevare roen.
  • Efter et par uger på denne måde, vil du til sidst have sænket følsomheden af din gag refleks til det punkt, hvor du ganske behageligt kan tage en dildo dybt ind og ud af din hals uden krampe trækninger eller overdreven hosten.
  • Når din partner er færdigtrænet er han eller hun klar til at øve på dig. Det kræver tålmodighed og pik kontrol, for du skal hjælpe med at føre penis ind og ud. Kig din partner dybt i øjnene, når penis føres ind og se hvordan hans eller hendes reaktioner er. Du kan læse rigtig meget i kropssproget.

Bare 8 trin, det lyder da nemt!

Sandheden er, at det er faktisk rigtig svært at fjerne din gag refleks helt. Men med denne uddannelse, kan du stadig få det under kontrol, så du kan give din mand Deep Throat, uden uheld og at kaste op på ham.

Den Bedste stilling

Hovedstillingen har betydning for, hvor langt dildoen kan føres ned i svælget uden, at gag refleksen aktiveres. Din partner skal helst finde en hoved stilling, hvor drøblen er så langt oppe i svælget som muligt og der er så meget plads til at dildoen kan føres forbi, uden at røre den. Den frie passage sikres bedst ved at kigge opad, så vil så meget af svælget som muligt være frit. Dette kan fx lade sig gøre hvis vedkommende ligger i sengen på ryggen med hovedet ud over kanten.

Udløsning under deep-throating

En dag kan det være, din partner er så trænet, så hun kan tage en god ladning. Nogle kvinder elsker sæd, og nogle bryder sig slet ikke om konsistensen og smagen. Modsat et blowjob vil hun ikke kunne smage sæden med det samme, hvis du kommer i hendes hals eller så langt bagude i hendes mund. Sæden vil ikke ramme tungen med det samme.

Først når du trækker pikken ud, vil hun kunne smage dig.

SE FILM MED DEEP-THROAT

 

porno med danske piger

One thought on “Deep-Throat Blowjob Guide – langt ned i halsen!!!

Comments are closed.