Min kones moster – hvordan kom det så langt

SPAR MANGE PENGE

Hun kaldte på mig et par gange, og spurgte mig om jeg snart kom ud, så hun kunne tisse i fred. Jeg svarede at jeg lige skulle bruge et øjeblik… Søren!!! Kaldte hun lidt senere…

Vi havde lige købt et dejligt hus i udkanten af byen. Det var et dejligt villakvarter, der lå øverst på bakken, hvilket gav en fænomenal udsigt over byen – især en flot sommeraften som denne…

Min kones moster, Charlotte, var ansat til at gøre rent to gange om ugen i vores nye hjem. Hun kom hver mandag og hver torsdag.

Denne onsdag aften stod jeg i indkørslen og nød udsigten over byen. Min kone var på et kursus inde i København, og ville komme hjem igen om fredagen.

Charlotte boede i en by, der lå 30 – 40 km fra os. Hun mødte altid ind mandag og torsdag klokken 7. 30, så vi kunne drikke morgenkaffe sammen, og aftale hvilke opgaver, der virkede presserende.

Men Charlotte og hendes mand Thomas kom og forstyrrede aftensfreden på denne dejlige aften. Thomas spurgte, om det var i orden at Charlotte overnattede hos os fra onsdag til torsdag, da han skulle af sted til Tyskland torsdag morgen. Charlotte kunne derfor ikke tage bilen på arbejde.

Jeg sagde at det var OK og gjorde opmærksom på, at jeg var alene hjemme i et par dage. Så vi skulle nok få snakket sammen og hygget os lidt.

Vi forlod Thomas og gik ind i køkkenet for at lave os en kop kaffe. Vi småsnakkede lidt frem og tilbage, uden egentligt at sige noget.

Da klokken blev halv elleve, sagde jeg til Charlotte at jeg ville gøre mig klar til at gå i seng. Jeg havde en lang dag foran mig i morgen.

SEX I DAG?

Charlotte sagde at hun lige ville rydde af, mens jeg gik ud og børstede tænder.

Jeg gik ud på badeværelset og klædte mig af. Mit tøj smed jeg direkte til vask… også mine boxershorts. Jeg trak et par løse natbukser på og stillede mig foran håndvasken og betragtede mig i spejlet. Pæn ung mand på 30 tænkte jeg. Mellemblond pjusket hår, 82 kg, grønne øjne med et glimt. OK måske havde jeg 1½ kilo for meget på sidebenet, men hva’ – så længe det ikke blev værre – stadig en flot fyr, Søren!

Vores nye hus havde kun et badeværelse, så efter 7 minutter, kiggede Charlotte ind og spurgte om det var OK at hun lige nettede sig. – Jeg har lige redt op til mig inde i gæsteværelset, sagde hun.

Jo kom endelig ind, svarede jeg. Jeg var jo ganske tækkelig – natbukser og bar overkrop kan da ikke skade nogen.

Charlotte kom indenfor og lagde sin toilettaske på toiletbordet. Hun begyndte at fjerne sin make-up med en vatrundel og noget tonic. Jeg havde naturligvis aldrig set Charlotte uden make-up, men jeg var overrasket – for hun var dog kun 44, men selv uden make-up, var hun den flotte Charlotte, jeg kendte.

Hun tog sit tøj af og stod i en kort periode kun i undertøj. Charlotte var en flot pige – en meget flot pige. Hun havde noget tætsiddende men sporty undertøj på. Det afslørede intet, men alligevel kunne jeg se hendes yndige former – en flot pige.

Hun stod med ryggen til mig og slog håret ud og alt for langsomt gik det op for mig, at jeg bare stod og betragtede hende. Uden så meget som at antyde at jeg skulle til at anvende min tandbørste.

Hun vendte sig med siden til, og spurgte om alt var OK. Ja ja, fik jeg fremstammet og vendte mig om – lidt forlegen.

Jeg børstede mine tænder og vaskede mit ansigt. Bedst som jeg stod med bagen i vejret og ansigtet nede i vasken, gik Charlotte bag om mig og forlod mig alene i badeværelset med et nænsomt dask på røven.

Det gippede lidt i mig og jeg kunne mærke at det krillede meget i mellemgulvet på mig. Mine natbukser bulede også ud omme foran. Jeg havde pludselig meget svært ved at forlade badeværelset og gå ud i gangen i denne tilstand, så jeg stod stille lidt og ventede på at rejsningen stille og roligt fortog sig.

Charlotte som skulle tisse, stod udenfor døren og ventede utålmodigt. Hun kaldte på mig et par gange, og spurgte mig om jeg snart kom ud, så hun kunne tisse i fred. Jeg svarede at jeg lige skulle bruge et øjeblik… Søren!!! Kaldte hun lidt senere, jeg skal altså virkelig tisse, kan vi ikke nok bytte…? Jo, jo – lige et øjeblik, svarede jeg. Søren, jeg kan næsten ikke holde mig mere – hvad laver du? Vent lige, råbte jeg – let panikslagen. Søren – jeg tisser snart i bukserne – du laver vel ikke noget frækt derinde, vel?

Det gjorde jeg faktisk ikke – jeg turde ikke, for døren var ikke låst. Men jeg var lidt stresset og det hjalp ikke ligerem på min rejsning, som nu var meget dominerende. Forhuden havde trukket sig helt tilbage, og mine natbukser havde en lille våd plet foran, fra al den klare sædvæske, der kom frem på spidsen af hovedet. Jeg stod bare og ventede på at den ville lægge sig… Søren, jeg kommer altså ind nu, sagde hun og åbnede døren. Jeg nåede at vende mig om, men jeg kunne ikke forklare, hvad jeg havde haft gang i. Du må altså aldrig lade mig vente på den måde igen, Søren – jeg er så tæt på at tisse i mine trusser.

Charlotte satte sig på toilettet og så på mig i spejlet. Ahhhh – det var dejligt sagde hun, da det hvislede fra kummen. Kender du den fornemmelse, spurgte hun mig. Ja da, sagde jeg – jeg er jo en dreng. Ja Søren, det kan jeg se, at du er. Du er i hvert fald meget dårlig til at skjule det, sagde hun.

Jeg prøvede, Charlotte svarede jeg. Jeg prøvede virkeligt – undskyld at jeg lod dig vente.

Det er OK, sagde hun og smilede. Jeg kender godt til dit problem. Jeg har bare lidt nemmere ved at skjule det, end dig – men måske hvis du tog nogle underbukser på, ville den være knap så indbyd… jeg mener fremtrædende. God nat Søren, sagde hun og kyssede mig på kinden.

Jeg gik øjeblikkelig ind i sengen og lå lidt og stirrede op i loftet. Hvad mente hun med >>nemmere ved at skjule det

porno med danske piger