Hjertens gerne

SPAR MANGE PENGE

Jeg ville sige at Andres skulle stoppe, men straks jeg havde fået luften, pressede Andreas atter sin pik ned forbi min drøbel. Begyndte de begge at gennembolle mig i både hoved og røv…

Vejrudsigten havde i den sidate uge talt om sne og frostgrader, men på dagen hvor vi skulle samle ind for Hjerteforeningen, var vejret strålende sol. Jeg fik udleveret mit turkort og en samlebøsse og gik igang. Jeg er en mand i midten af 50-erne, med en skjult lyst til mænd.

Alle steder, hvor der var nogen hjemme, blev der taget godt imod og givet både små og store bidrag. Da jeg har nået ca. 2/3 del af turen, står jeg pludselig foran en fyr, som jeg har “betjent” mange gange i skoven. Med betjent mener jeg, at jeg har suttet pik på ham. Altid med happy ending.

Nu står jeg så foran ham (han hedder i øvrigt Anders) med raslebøssen, og han putter 50 kr i. Han siger så med et grin, at han kan gange den med 10, hvis han får en grundig sutter. Så gør jeg jo lidt ekstra for den gode sag. Og vil jeg også sutte den af på hans ven (Andreas), så dobler de op engang mere. Tanken om at gøre noget jeg nyder, og så samtidig sikre et godt indsamlingsresultat, tænder mig helt vildt. Selvom jeg har rejsningsproblemer, så kan man tydeligt se på min shorts, at jeg synes om ideen.

SEX I DAG?

Anders siger at hans eneste krav er, at jeg klæder mig nøgen, lige som jeg altid er i skoven. Så jeg smider tøjet på Anders lukkede terrasse. Anders trækker sine shorts af, og hans velvoksne pik (ca. 18 cm og 4 i diameter) er allerede begyndt at få liv. Andreas kommer ud på terrassen med 3 kolde øl, og han siger, at Anders har fortalt om turene i skoven, og han glæder sig til, han kan prøve mine suttekunskaber.

Andreas smider tøjet, mens jeg ergået på knæ og gået igang med at sutte på Anders pik. Ud at øjenkrogen kan jeg se at Andreas pik ikke er så tyk, men den er meget lang. Den glæder jeg mig til at forkæle, og min egen pik forsøger at give udtryk for begejstringen. Andreas står og leger med sin egen pik mens han kigger på, at jeg gennemsutter Anders, der stønner mere og mere. Anders begynder at lægge en hånd om nakken på mig, og jeg ved at han snart kommer. Andreas siger til Anders, at han da også vil til. De har jo et par timer, så Anders kan vel vente lidt med at komme.

Anders slipper min nakke og trækker stønnende sin pik ud af min mund. Straks kommer Andreas hen og skyder sin pik ind i min mund. Først prøvende, men da jeg tydeligvis straks begynder at sutte løs, og lader min tunge lege under pikhovedet, gør han lige som Anders; Han lægger en hånd om nakken på mig. Han begynder at presse pikken dybere og dybere ind, og jeg får flere gange lyst til at kaste op, når han lange pik rammer min drøbel og det bagerste afmin mund. Jeg prøver på at undgå opkastrefleksen, og det går bedre og bedre mens Andreas stønner mere og mere. Imens går Andres rundt og hepper på Andreas, mens han leger med sin egen pik.

Nu har Andreas flere gange haft skubbet pikken lidt ned i min hals, og jeg kan undgå brækrefleksen. Da han for anden gang holder den nede i min hals lidt længere tid, siger han: “Anders har flere gange sagt, at han gerne vil bolle dig. Jeg kan se på ham,at han har ekstra meget lyst nu. Hvis du har noget imod det, så siger du bare til.” Herefter trak Andreas pikken op af min hals, lod mig få vejret, og kørte den helt ind igen. Nu med et fast greb om min nakke. Jeg kunne mærke at Andres smurte noget kølig ind mellem mine balder og op i mit anus. Vred hovedet for at slippe ud af Andreas jerngreb. Intet hjalp. men lige inden jeg blev luftdesperat, trak han pikken op af min hals, og lod mig få masser af luft. Herefter skubbede han igen pikken ned i min hals.

Imens havde Andres presset sin atter stive pik op mod min stjerne. Velsmurt som den var og med min generelle liderlighed, fik han hurtigt presset pikhovedet forbi min ringmuskel. Jeg ville sige at Andres skulle stoppe, men straks jeg havde fået luften, pressede Andreas atter sin pik ned forbi min drøbel. Begyndte de begge at gennembolle mig i både hoved og røv – og lod med passende mellemrum mig få vejret. Jeg prøvede selv at stønne med, for jeg nød det faktisk. Min næse boblede hele tiden med savl. Pludselig pressede Andreas sin pik ind, så jeg fik hans pubeshår skubbet op i næsen imens han hold det faste tag om min nakke. Og så begyndte hans pik at pulse, så jeg kunne mærke varm sperm bliver pumpet direkte ned i min hals. Da han havde sprøjtet 5-6 gange, trak han pikken ud. En stribe sperm lagde sig ned over min tunge. Jeg ville slikke det i mig, men stønnede nu selv højt, mens Anders tog sig grundigt af at bolle min røv. Jeg kunne mærke, at han kørte hurtigere og hurtigere i min stakkels lille røv. Pludselig trækker han den ud, og jeg bliver skubbet rundt og ned på ryggen. Anders kravler op på mit bryst og presser pikken ned i min mund. “Sut den helt ren!” siger han. Og så pumper han min mund fuld af sperm. Jeg sluger og sluger, og til sidst sutter og slikker jeg hans pik, til den er helt tørlagt.

Så rejser vi os, og kommer i tøjet. Vi skyller øllet ned, og de fylder 2 af de store sedler i min indsamlingsbøsse.

Jeg fortsætter min runde, stadig med en bule i shortsene, og bevidstheden om, at jeg har gjort en god ekstra indsats.

porno med danske piger