Sex med min søns kæreste

SPAR MANGE PENGE

Hej med Jer. Mit navn er Per og jeg er en pæn og nydelig mand midt i fyrrerne. Jeg er akademiker og har et godt job og desuden en pæn formue efter min kones livsforsikring. Hun omkom for en halv snes år siden ved en bilulykke og siden har jeg været alene med tre sønner. De to ældste er flyttet hjemmefra, men den yngste Jesper på 17 er stadig hjemme og går på gymnasiet.

Jeg har haft lidt løse seksuelle forhold, men klarer mig til hverdag med højre hånd og det fungerer i grunden fint, sådan hver fjortende dag. Det mest bemærkelsesværdige ved mig er, at jeg har en meget stor pik. Den er både lang og især meget tyk.

Jesper har igennem nogle måneder haft en kæreste Pernille. Hun er kun 16 år og det har vi talt en del om. Jeg synes nu nok, at hun er lidt ung og ikke helt lovlig. Jesper giver udtryk for, at hun er meget liderlig og er med på den værste. Jeg tror ikke, at han er forelsket i hende, men er optaget af, at hun er noget mere fri og eksperimenterende, end han har oplevet med jævnaldrende piger. Med andre ord en rigtig Lolita.

Pernille var ikke jomfru, da han lærte hende at kende, hun var den første pige, der ville sluge og som var frisk på analsex.

Pernille kommer fra et hjem, hvor der vist ikke er megen omsorg. Forældrene drikker og synes åbenbart, at det er i orden at hun ikke sover hjemme i weekenderne. Hun er ikke ret høj, men til gengæld veludviklet med store bryster, et kønt ansigt og lidt (rigeligt) overvægtig.

Selvom jeg er hjemme render hun tit topløs rundt og har bare et par meget små tangatrusser på, der tydeligt viser hendes velpolstrede bagdel. Pernille er absolut ikke en pige, der på nogen måde tænder mig og jeg er slet ikke til den aldersgruppe.

Jesper har fået et weekend job i Fakta 8 timer hver anden lørdag og søn-dag og Pernille er i huset, når han er på job. Jeg har efterhånden lært hende at kende som en sød og sjov, men noget barnlig og naiv pige.

En lørdag for et par weekender siden, da Jesper var på arbejde stod jeg på toilettet og tissede, da Pernille kom ind. Hun blev ikke flov, men kom tættere på og kiggede. Fuck en kæmpepik du har. Jeg har aldrig set en så stor. Vidste ikke at de fandtes. Med de ord tog hun et solidt greb om min pik og rystede de sidste dråber af og begyndte at onanere på den.

Følelsen af hendes lille bløde hånd og hendes nøgne bryster, der pressede imod min ryg fik omgående min pik til at vokse og blive stiv. Fuck, jeg kan næsten ikke nå om den med begge mine hænder. Hun var gået om bag mig og havde fat med begge hænder og hendes faste ungpigebryster pressede endnu mere imod min ryg.
Jeg burde selvfølgelig have stoppet hende, men var for overrasket til at reagere fornuftigt. Desuden var følelsen for dejlig.

SEX I DAG?

Inden jeg nåede at reagere, var hun kommet om foran mig og havde sat sig på toilettet og prøvede at proppe pikhovedet ind i munden. Det lykkedes ikke helt. I stedet begyndte hun at slikke på glans mens den ene hånd gled op og ned af skaftet i et rasende tempo og den anden hånd masserede mine nosser. Det var længe siden, at jeg havde haft sex og der gik kun et øje-blik, førend jeg sendte hele min opsparede spermkapital afsted i munden og i ansigtet på hende. Hun slikkede og suttede det hele i sig. Fuck en masse sperm. Kan du det hver gang?

Min pik var stadig stenhård og jeg var stadig rystet. Jeg havde lige fået en fantastisk gang oralsex af min søns 16 årige kæreste. Jeg vil have den i fissen. Og med de ord trak hun mig, med et solidt tag i pikken, ind i mit soveværelse, hvor hun smed sig på ryggen med spredte ben og med udsigten til en våd og glinsende glat kønsåbning.

Nu kom jeg til mig selv og jeg tog styringen. Lagde mig ned mellem benene og begyndte at slikke hende. Hun smagte bare himmelsk og jeg drak og drak af hendes lillepigesafter. Pernille klynkede og stønnede og kom snart ligeså hurtigt, som jeg var kommet. Hendes underliv roterede og hun pressede sig imod min hungrende mund, imens safterne flød fra hende.

Min pik dunkede og synet af Pernilles åbne skød og hendes ansigt, der var fortrukket af liderlighed. Jeg tog nu det næste skridt på den forbudte vej og pressede pikhovedet imod hendes skedeåbning. Jeg havde adskillige gange oplevet voksne kvinder, der ikke kunne tage min pik eller som beklagede sig over, at det gjorde ondt, selvom der var smurt godt med glidecreme.

Couch Candy, Scene 5

Men til min glædelige overraskelse gled mit lem i bund og det strammede helt fantastisk. Fuck, den fylder mig helt ud, stønnede Pernille. Knep mig for helvede. Og det gjorde jeg. Jeg var noget mere udholdende nu og hun blev virkeligt gennemkneppet. Jeg ved ikke, hvor mange gange hun skreg af orgasme (det var en lyd, som jeg havde hørt mange gange, når hun var i gang med Jesper). Til sidst mærkede jeg, at nosserne trak sig sammen og pikken svulmede endnu mere op.

Så skød jeg min sperm op i hendes gennempulede ungfisse og væltede udmattet om ved siden af hende. Vi lå længe og kom til hægterne igen og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere situationen og havde følelser af dyb seksuel tilfredsstillelse blandet med stor skam, da jeg mærkede Pernilles lille hånd på min slappe pik. Hun drejede sig halvt over mig og kyssede mig på munden. Fuck, det var lækkert, men jeg må hellere gøre den ren og med de ord lagde hun sig længere ned og begyndte at slikke mig. Jeg gjorde gengæld og trak hendes underliv op til mit ansigt og begyndte at rengøre hendes fisse. Der var godt nok meget sperm oppe i hende, men jeg nød bare at slubre hendes og mine safter i mig.

Pernille og jeg fik nu en snak om, hvad der var foregået og jeg fortalte hende, at jeg var nødt til at fortælle Jesper, hvad der var sket. Det var ok med Pernille og vi blev hurtigt enige om at nu var skaden jo sket og de næste seks timer knaldede vi som kaniner i alle mulige stillinger og fik begge adskillige vilde orgasmer.

Da Jesper kom hjem satte vi os alle tre ind i stuen og jeg fortalte han, hvad der var sket. Jesper tænkte sig lidt om og sagde så: Jeg ved godt far, at du ikke får så meget fisse i hverdagen og jeg synes, at det er ok, at du og Pernille hygger Jer, når jeg ikke er hjemme. Hun har nok til os begge to og det er ikke altid, at jeg kan følge med til hendes behov.

Og sådan blev det.

 

Forfatter: Den gamle

porno med danske piger