Begynder guide til prostata stimulation for mænd

Begynder guide til prostata stimulation for mænd

SPAR MANGE PENGE

Prøv prostata stimulation.

Med den rette stimulering af prostata, kan du som mand opnå uanede højder for orgasmen. Det er ikke alle mænd, som tør springe ud i anal stimulering. Men vi tør godt love, at hvis du forsigtigt prøver dig frem, både alene eller sammen med din partner, udrustet med en kvalitets glidecreme og den rigtige dildo, så vil du, når du først har prøvet disse nye højder af orgasmer, aldrig undvære det igen.

Den intensitet af orgasmen som prostata stimulering medfører, åbner en helt ny verden for manden.

Velkommen til vores begynderguide til mænd for prostata stimulation. Lad det være sagt: Du går glip af en masse lækre oplevelser, hvis du aldrig har oplevet spændingen ved prostata stimulering. Så skynd dig at læse med videre…

Denne indvendige erogene zone er et fantastisk fornøjelses hot spot. Spændende helkropsorgasmer, håndfri super orgasmer og endda adskillelige klimaks kan resultere ved at stimulere dit anus.  At finde din prostatakirtel, ofte kendt som P-punktet, er ikke svært, men det tager lidt tid og øvelse at nyde det ordentligt. Vi har lavet denne omfattende guide til prostata stimulation dig, komplet med metoder og produkter som vi anbefaler.

Sådan finder du dit P-punkt

Mellem penis og blære er din prostata, en kirtel på størrelse med en valnød. Indsæt en eller to smurte fingre inde i anus og føl rundt med fingrene pegende opad for at opdage dit p-punkt. Det skal være let at skelne fra resten af vævet inde i endetarmen, da det vil føles anderledes. Det bør være omkring 3-5 centimeter inde i anuset.

Da dit P-punktet vokser, mens du er spændt, ville det i forlængelse blive nemmere at lokalisere og stimulere med forspil og onani.

Hvad er prostata stimulation?

Prostata stimulation kan opnås med et sexlegetøj, der er designet til at stimulere prostatakirtlen.

Efter at have opdaget området med fingrene, går de fleste penis-ejende individer videre til prostata-sex-legetøj, men gør hvad der synes rigtigt for dig

De fleste prostata stimulations legetøj, ligesom “Twisting tom” Sort prostata stimulator Electro fra Mystim har en tilspidset ende for nem adgang og et afrundet hoved, i mindre eller større grad, for at sikre stimulering i det helt rigtige område

Visse legetøj, såsom Vick black prostatavibrator med integreret perineumstimulator fra Svakom, kommer med en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at nyde kontinuerlige anale vibrationer med et enkelt klik

Nogle modeller har ekstern stimulation til at fokusere på perineum, det følsomme område mellem anus og pungen. Som blandt andet eksemplerne ovenover kan tilbyde.

Selvom mange mennesker anser større prostata massageapparater for at være mere avancerede, kan de mindre også være lige så svære at benytte. Derfor tilbyder vi nu det perfekte til begynderen Billy 2 Black Prostata Massage fra LELO. Denne vil være optimal for første gangs prøvelse, da den hurtigt kan lokalisere dit P-punkt.

Der findes langt flere på markedet. Tag et kig i vores kategori prostata stimulator. Her kan vi garantere at du finder noget der passer din smag og dit behov.

Når det så er sagt, er det helt op til dig, om du vil have en prostata stimulator med vibrationer eller ej. Husk, at hvis du ikke kan lide vibrationerne, kan du slå dem fra, men du kan ikke tilføje dem til en ikke-vibrerende prostata stimulator.

SEX I DAG?

At bruge en prostata stimulator, usanset hvilken typer du vælger, er ret ens, når det kommer til de følelser de kan bringer frem i dig..

Sådan bruger du en prostata stimulator

Selvom det er nemt at lokalisere din prostatakirtel, kræver det en vis færdighed at udnytte dens potentiale, der giver glæde, og derfor er vi her for at hjælpe.

Bliv forelsket i glidecreme

Det er altid nødvendigt at smøre dit legetøj for at opnå det bedste glid, men det er vigtigere med prostata stimulations apparater, da anus ikke producere de nødvendige elskovs-væske for nem indgang. Glidecreme bør anvendes uanset størrelsen på dit prostata apparat eller dit niveau af færdigheder med det.

Den type glidecreme du bruger, vil blive bestemt af det materiale, din prostata stimulator er lavet af, men et vandbaseret analt glidecreme af anstændig kvalitet vil fungere med de fleste gadgets. Vi anbefaler Luksus Anal Glidecreme fra Private Play. En overkommelig pris til enhver sjov lejlighed.

Forhold dig ren

Når dit daglige arbejde er, hvad det end er, er det ingen overraskelse, at anal udforskning kræver lidt mere forberedelse for at sikre, at du er ren. At vide, at du er spejl-ren nedenunder, bør kun hjælpe dig med at slappe af og nyde din prostata-oplevelse mere.

For det meste indebærer det at være ren at sørge for, at du er gået på toilettet den dag (for at sikre, at der ikke er diarre, der venter på at slippe ud) og at vaske dig selv i badekarret eller brusebadet, før du bruger dit apparat. Hvis du vil være ekstra forsigtig kan du påføre en anal douche for at skylle dit anus omkring 45 minutter, før du vil bruge din prostata stimulator. Her finder du stensikkert noget der behager, hvad du leder efter.

Føl dig godt tilpas og varm din krop op

Små prostata stimulations apparater er i modsætning til hvad mange tror, forbeholdt mere erfarne brugere, da deres sarte spidser nødvendiggør større præcision, samtidig med at de stimulerer P-punktet. Hvis dit apparat er lidt større end det, du er vant til at placere analt, skal du sørge for at varme op først med dit yndlingsanal-legetøj eller endda dine egne fingre.

Placer dig komfortabelt, enten på ryggen med benene på eller bøjet med overkroppen lænet over på en sofa eller seng, med din prostata stimulator dækket med vandbaseret anal glidecreme. Skub den ind, og hold pause, hvis der opstår ubehag, så din krop kan vænne sig til de nye fornemmelser.

Find det mest tilfredsstillende sted

Når du har indsat legetøjet, skal du begynde at massere det om prostatakirtlen og bemærke, hvilke steder der føles særligt rart. Derefter kan du prøve at lægge yderligere pres på stedet for at se, hvordan det påvirker din krop. Et fast pres, for mange mennesker, får dem tættere på (eller hele vejen) til orgasme.

For mere ekstrem stimulation, prøv en op-og-ned-bevægelse med legetøjet, hvor det hurtigere stryger over prostatakirtlen. Nogle mennesker opdager, at ved at spænde og slippe deres muskler og lade legetøjet bevæge sig med deres krop, kan få en håndfri orgasme.

Hvis dit legetøj vibrerer, når du først har fundet en behagelig stilling til dit prostata legetøj, kan du eksperimentere med vibrations indstillingerne – den ekstra stimulation vil føles fantastisk.

Den vigtigste ting at huske på er at tage tingene langsomt. Lad være med at holde op, hvis det første legetøj, du prøver, ikke virker for dig. Du vil være i stand til at finde det rigtige match for dig, da alle prostata stimulator er forskellige i form og størrelser.

Vibrerende Buttplug med Penisring

Genopladelig penisring med vibrationer og analplug, der kan styres med fjernbetjening.
Genopladelig penisring med perineumpirrer og analplug, der kan styres med fjernbetjening.

For perfekt performances og intensive orgasmer!

Hvis du gerne vil gøre mere ud af din stimulering, så burde du prøve denne vibrerende plug med penisring fra You2Toys. Pluggen kommer med blød touch tekstur såsom pirreriller og nopper for en stimulationsintensiv overflade. Derudover er den genopladelig, hvilket betyder, at du nemt kan sørge for at have skøn stimulering til rådighed.

Pluggen kommer med perineumpirrer og sørger for langvarige, markante erektioner. Perfekt til mandlig stimulering! Udover at forkæle perineum, så forkæler den også din prostata. Vælg mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner og find dit yndlingsmønster ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller ved tryk af knapperne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Vidunderlig plug til prostata stimulering.
  • Giver bedre erektioner og længere udholdenhed.
  • Genopladelig (inkl. USB-ladekabel).
  • 10 vibrationsmønstre.
  • Kan styres via fjernbetjening.

FÅ NYE OG STØRRE ORGASMER

porno med danske piger