Den afrikanske forretningsforbindelse

SPAR MANGE PENGE

Både min kone og jeg sover altid uden tøj på. Sådan har det altid været. Da vi var unge og nyforelskede, kneppede vi som kaniner, og så var det bare mest praktisk ikke at have tøj på i sengen. Den praksis blev hængende, selvom vi ikke længere dyrkede lagengymnastik i samme grad som før.

Min kone arbejdede som sælger i et stort firma, og en aften kom hun meget sent hjem fra et møde. Hun var småfuld og træt og gik i seng med det samme. Jeg var allerede gået i seng, men jeg var ikke faldet helt i søvn endnu. Da hun havde lagt sig, skulle jeg på toilettet, og da jeg kom tilbage, sov hun allerede. Jeg lagde dog mærke til, at hun havde glemt at tage trusserne af. Det var et par af de hvide bomuldstrusser, som hun ellers mest havde på, når hun havde menstruation, men det kunne ikke være derfor, for det var kun et par uger siden sidst. Jeg tænkte, at hun nok bare havde glemt at tage dem af. Hun havde heller ikke bind på, kunne jeg se. Til gengæld havde trusserne en meget stor våd plet lige ved indgangen til fissen. Hun drømte nok våde drømme, tænkte jeg. Jeg blev straks liderlig og tænkte, at jeg ville tage hende, som jeg gjorde dengang, vi var unge. Blidt fik jeg vendt hende om på ryggen, og langsomt fik jeg lirket trusserne af hende.

I det dæmpede lys lignede fissen sig selv med den studsede trekant over det barberede køn, men da jeg fik spredt hendes ben, kunne jeg se, at alting slet ikke så ud, som det plejede at gøre. Fissen var våd og klistret, og hendes kønshår var også klistrede. I lyset fra natlampen så fissen rød og opsvulmet ud. Den så faktisk brugt ud. Så slog det mig pludselig, og jeg fandt trusserne frem igen. Det var sæd. Den store våde plet i trusserne var sæd. Hele fissen var indsmurt i sæd, og der var rigtig meget af det, kunne jeg se. Hun havde fandeme kneppet udenom, og endda ladet fyren komme i fissen på hende. Måske havde der endda været flere fyre, for der var godt nok meget sæd. Normalt brugte vi kondom, når hun havde ægløsning. Vi havde aftalt, at vi ville vente nogle år med at få børn. Nu lå hun her i ægtesengen med fissen fuld af sperm. Fuld af fremmed sperm. Og til min store overraskelse var min pik hård som sten. Jeg var i vildrede. Vred og skuffet, men også hamrende liderlig. Så jeg tog fat om min pik og onanerede mig hurtigt til en orgasme, hvor jeg kom ud over min kones spermindsmurte fisse. Så lirkede jeg trusserne på hende igen og lagde mig til at sove. Det var urimeligt svært at falde i søvn. Tankerne for gennem mit hoved.

Tidligt næste morgen gik min kone i bad. Jeg vågnede til lyden af bruseren, og der gik ikke mange sekunder, før jeg kom i tanke om min opdagelse fra aftenen før. Jeg fandt trusserne godt gemt nede i snavsetøjskurven. Det meste af sæden var størknet, men det var stadigvæk tydeligt, at der var rigtigt meget af det. Jeg tog trusserne og gemte dem væk og gik ud i badeværelset til min kone.

“Godmorgen skat”, sagde jeg. “Du er godt nok tidligt på færde.”

“Jeg vågnede tidligt og tænkte, at jeg lige ville tage et bad for at komme i gang”, svarede min kone. Jeg smilte for mig selv og lagde mærke til, at min pik var halvstiv. Jeg gik derfor ind i badet til hende. Jeg tog straks fat i et bryst og suttede på det, mens min hånd fandt ned til hendes fisse.

“Ikke nu”, sagde hun og prøvede at vriste sig fri, men jeg holdt godt fast i hende.

“Åh jo”, svarede jeg bestemt og stak forsigtigt en finger op i hendes fisse. “Ligesom dengang vi var unge og forelskede.” Fingeren gled nemt op i hende. Det var formentlig resten af sæden, jeg kunne mærke.

“Du er jo våd og klar”, sagde jeg og mærkede, at min pik hastigt rejste sig til fuld størrelse. Så gik jeg over bag hende, slukkede for vandet, pressede jeg hende forover og satte pikken til fissen.

“Ikke nu, skat”, prøvede hun igen, mens jeg gled op i hende. Hun vred sig lidt og ømmede sig. “Det svier lidt dernede i dag.”

“Men du er jo helt våd og klar, så det går jo nok”, sagde jeg og gik i gang med at kneppe hende. Hun vred sig igen, men begyndte så at stønne i takt med, at jeg tog hårdere og hårdere fat. Al min frustration og opsparede liderlighed skulle ud af kroppen, og det tog ikke lang tid før, jeg var klar til at skyde den af oppe i hende.

“Nu kommer jeg”, stønnede jeg og fortsatte med at kneppe hende. Hun kunne tydeligt høre på mig, at jeg var meget tæt på.

SEX I DAG?

“Ikke i fisse ved du nok”, svarede hun og forsøgte at rejse sig op, så jeg kunne komme ud over hende, men jeg holdt fast og kneppede videre. Hun vendte nu hovedet over skulderen og kiggede på mig. Hun kunne godt se, at jeg ikke havde i sinde at slippe hende.

“Ikke i fissen”, sagde hun nu mere bestemt og næsten panisk.

“Hvis de måtte i går aftes, så må jeg vel også i dag”, svarede jeg og pressede mig de sidste gange op i hende, inden jeg tømte mig fuldstændigt i en af de bedste orgasmer, jeg nogensinde havde fået. Min kone sagde ikke noget. Hun lod mig skyde den af oppe i hende uden mere brok.

“Ahhh”, sagde jeg tilfreds og trak mig ud af hende. Hun gav sig lidt, men blev ellers hun stående, som om hun var frosset fast. Min sæd løb ned af benet på hende. Jeg gav hende et klask i røven og gik ud af badet, tørrede mig og gik ind i soveværelset igen. Der gik flere minutter, før hun også kom ud.

“Det er ikke, som du tror”, sagde hun og kiggede på mig. Hun var tydeligvis meget flov og havde dårlig samvittighed.

“Hvad tror jeg da?”, spurgte jeg som modsvar. “Det er nok bedre, at du bare fortæller mig, hvorfor din fisse og dine trusser var indsmurt i sperm i går aftes, da du kom hjem. I en hel del sperm faktisk.”

“Du må ikke blive sur, vel?”, svarede min kone. Jeg smilte bare og tænkte, at det nok ville blive svært ikke at blive sur, men jeg svarede hende ikke. Så fortalte hun mig, hvordan det hele var forløbet. Gennem hele historien sad jeg nøgen på sengen uden at fortrække en mine. Jeg lod hende tale og nød næsten, at hun ikke kunne aflæse min reaktion. Det gjorde hende tydeligvis nervøs. Hun stod bare der i sin åbne badekåbe med sæden løbende ned af benet og fortalte sin historie.

Hun havde haft et vigtigt møde i firmaet. De skulle lande en rigtig stor aftale med et afrikansk firma fra Senegal, og de var næsten i mål, da de 3 repræsentanter fra det afrikanske firma ville en tur i byen. Kontrakten kunne de underskrive den efterfølgende dag. Direktøren, en mellemleder og min kone tilbød dem at vise dem byen, og de tog derfor en taxa til en bar inde i centrum. Da de havde tilbragt nogle hyggelige timer på baren, ville de 3 afrikanere videre i byen. De ville på et diskotek, som de havde hørt om, men det var hverken direktøren eller mellemlederen indstillet på, så min kone fik nu det fulde ansvar for at give de 3 en god nat i byen, så firmaet kunne lande den store kontrakt den næste morgen.

Direktøren fra det afrikanske firma var en pæn midaldrende mørk mand. Hans to kompagnoner var noget yngre og også mørke i huden. Det var mest dem, der ville videre i byen, men direktøren fulgte alligevel med. På diskoteket havde min kone danset med begge de yngre mænd, mens direktøren havde siddet i hjørnet og kigget på. For hver dans kom de to mænd tættere og tættere på. Snart dansede de alle 3 helt tæt. Så mærkede hun pludselig en hånd på sin ene balde, og så en hånd på den anden balde. Så mærkede hun en hånd på det ene bryst, mens de sammen dansede over i det hjørne, hvor direktøren sad. Min kone havde været i vildrede. Skulle hun afvise dem eller lege med i flirten. Hun var småfuld, og hun vidste godt, hvor vigtig aftalen var for firmaet, så hun var villig til at gå længere, end hun normalt ville gøre. Samtidig mærkede hun, hvordan liderligheden boblede i hende. Det var længe siden, at hun var blevet begæret sådan – og så af to mænd på en gang. Måske havde hun også en svaghed for mørke mænd.

Da musikken stoppede, satte de sig ved direktørens bord igen. De yngre mænd satte sig på hver sin side af min kone. De satte sig helt tæt på og tog straks fat om hende igen. Direktøren sad og smilte, mens hans kompagnoner befamlede min kone i fuld offentlighed. Snart listede den ene af dem en hånd op under min kones kjole og ind under trussekanten på de hvide bomuldstrusser. Hun overvejede kort at fjerne hånden, men direktørens anerkendende smil og nik fik hende alligevel til at lade være. Snart var hånden helt oppe ved hendes glatte fisse, så han kunne mærke, hvor våd hun var. Hun spredte benene lidt, og hun kort efter sad hun med to fingre i fissen og en finger på klitten. Det var svært at sidde stille.

Sådan havde de siddet nogle minutter, mens min kone bare var blevet mere og mere liderlig. Så havde de rejst sig og var gået udenfor diskoteket. Her viste det sig, at deres hotel lå lige ved siden af, og inden min kone havde nået at tænke sig om, sad hun i en sofa i direktørens suite, mens hun igen blev befamlet over det hele af de to yngre mænd. Snart lå kjolen på gulvet, men trusserne skulle hun beholde på. Den ene mand dykkede ned mellem hendes ben og gik i gang med at slikke hende, mens den anden puttede sin pik ind i hendes mund. Begge pikke var store og helt sorte. Min kone suttede pik og fik selv slikket fisse, mens direktøren sad i en stol uden at sige en lyd. Han smilte bare og nød synet. Han var stadigvæk fuldt påklædt.

På det her tidspunkt var min kone godt klar over, at det hele ville ende med, at hun blev kneppet sønder og sammen af mændene, og selvom hun burde sige fra og forlade hotellet, så var hun nu så liderlig, at det slet ikke var en mulighed længere. Hun kravlede derfor helt frivilligt op i sofaen og satte sig på skødet af den mand, som hun havde suttet pik på. Hun trak trusserne ud til siden, tog fat i hans store sorte pik og sænkede sig langsomt ned over den, så den forsvandt helt op i hende. Aldrig før havde hun været fyldt så godt ud. Hun havde kneppet ham godt og tungt, og der var kun gået få minutter, før han pludselig sendte en stor portion sperm op i hende. Hun havde slet ikke tænkt på beskyttelse, og nu var det jo for sent.

Den anden sorte mand havde nu væltet hende om i sofaen, så hun lå på ryggen med røven på kanten. Han havde så spredt hendes ben og var trængt op i hende. Hans pik føltes lidt tykkere end den anden mands. Det havde været endnu mere fantastisk, end hun havde forestillet sig. Han havde kneppet hende hårdt, mens han arbejdede med tommelfingeren på hendes klit. Hun havde derfor fået en voldsom orgasme lige inden, han også skød sin sperm op i hende. Så havde han trukket trusserne for igen, så spermen kunne løbe ud i dem og ikke ud på sofaen eller ned på gulvet.

Hun fik ikke nogen lang pause, for direktører stod nu nøgen foran hende. Han havde i kæmpepik hængende mellem benene. Den var ikke helt stiv endnu, men stiv nok til at han kunne få den op i hende. Den var vanvittig stor og i starten gjorde det ondt, men hun blev heldigvis hurtigt så våd igen, at det blev en fantastisk oplevelse. Direktøren holdt betydeligt længere end de to yngre mænd, og hun nåede at få endnu en orgasme, inden han til sidst pumpede sin sperm op i hende. Trusserne blev igen trukket for, og hun fik nu lov til at ligge og komme sig i et godt stykke tid. Da hun ville rejse sig fra sofaen, kom de to yngre mænd hen til hende igen, og så var det hele startet forfra. Hun havde fået to orgasmer mere og endnu tre store portioner sperm i fissen. Til sidst havde hun ligget brugt og gennemkneppet på kanten af sofaen kun iført nogle spermindsmurte hvide bomuldstrusser, der slet ikke kunne holde på al den sæd, de havde skudt op i hende.

Hun kunne knap nok stå eller gå, da de to mænd hjalp hende i tøjet og ned i en taxa. Spermen løb ned af hendes ben, og hun var sikker på, at hun havde efterladt en stor portion sæd på sædet i taxaen.

Vi sad længe uden at sige noget, da hun var færdig med at fortælle historien. Så tikkede der en sms ind. Kontrakten var blevet underskrevet og de afrikanske forretningsforbindelser var allerede taget videre. Som belønning kunne min kone holde resten af ugen fri, og hun kunne også forvente en klækkelig lønstigning.

I dag er vi forældre til en dejlig mulatdreng på snart 2 år, og min kone er blevet forfremmet to gange og er nu den suverænt bedste sælger i firmaet med ansvar for alle de afrikanske forbindelser. Og så er hun i øvrigt gravid igen. Denne gang er det vist med en rig mand fra Zimbabwe, som hun underholdt en hel weekend, da han sidst var på forretningsrejse i Danmark. Nu leder hun så efter en ung smuk kvinde, der midlertidigt kan overtage hendes forpligtelser, mens hun er på barsel.

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger