Swingerklubber er et paradis for kvinder

Swingerklubber er et paradis for kvinder

SPAR MANGE PENGE

Kvinde forkæl dig selv med et swingersex.

Måske tror du, at i en swingerklub sker alting på mandens præmisser. Det er helt forkert, ifølge danske Alice, der er 35-år og swingerkvinder.

Mantra: Du skal fortryde det, du ikke fik gjort, og ikke det, du gjorde.

Jeg har aldrig været så interesseret i traditionelle forhold, men endte alligevel i et. Det gik over, og så mødte jeg en ny fyr, der tog mig med i swingerklub . Det var egentligt underligt, at jeg ikke har prøvet det før, for det var lige præcis noget for mig. Jeg elsker at blive tilbedt og feteret af en mand, eller faktisk helst flere mænd, og herinde kunne man jo bare melde ud, hvad man vil have, og så får man det.

– Mænd er lette. De vil bare have sex og er tit ret ligeglade med, hvordan det er pakket ind, bare det ender på samme måde. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne bestille særlige set-ups, og der var altid nogle fyre, der var klar.

Udlev alle din fantasier og få flere

Der er ingen grænser for kvinderne i swingerverden – andre end dem, de sætter for sig selv.

– Efter at jeg havde prøvet en, to og tre mænd, begyndte jeg at udfordre mine partnere. Jeg har altid haft ret let ved at få opmærksomhed, så nu ville jeg f.eks. have tre mænd til at slikke mig over hele kroppen. Kun slikke mig, og intet andet. De ville ikke få lov til at komme i eller på mig. Til gengæld skulle de alle tre ende med at stå og onanere foran mig. Intet problem. Det var bare at sende en mail, og så stod der tre fyre klar i klubben, da jeg ankom.

SEX I DAG?

– Så ville jeg have oliemassage af tre fyre i mindst en time, og det skulle ende i en sandwich med de to af dem. Intet problem. En mail af sted, og de stod klar.

– En gang ville jeg overfaldes af fire fyre i en anden klub, og det var heller ikke noget problem. De stod klar med elefanthuer. Jeg kunne få det, som jeg ville, indenfor de grænser og regler, jeg satte op. Jeg forstår slet ikke, hvorfor der ikke er flere kvinder, der går i swingerklub. Det er jo paradis for os!

Sig hvad du vil have og du får det!

Alice er også en flot pige, men ifølge hende selv handler det mere om indstilling – og så i øvrigt at melde klart ud.

– Rigtigt mange af mine veninder kan ikke finde ud af at fortælle deres kærester, hvad de vil. Jeg mener i helt almindelige hverdagssituationer. De tror stadigvæk, at mænd kan læse tanker, men mænd er som sagt ret simple. Vi er forskellige, og mænd skal bare have at vide, hvad de skal gøre, så er det ikke noget problem.

– Mine veninder synes altid, at mine historier er spændende, men de ville aldrig turde selv, siger de. Men hvis de vare bedre til at melde ud til deres egne kærester, ville deres forhold jo også være mere spændende.

– Det er det samme her. Jeg fortæller, hvad jeg vil have, og uanset hvor mærkeligt, eller hvor kedeligt for mændene det er, så er der altid nogen, der er klar til at stille op. Så enkelt er det. Man skulle tro, at swingerklubberne var lavet til kvinder. Det er så let og godt, hvis bare man melder ud.

Hvorfor så sexvillig? Sex er sjovt, bedre end stoffer og alkohol.

porno med danske piger