Stephanie

SPAR MANGE PENGE

Jeg taber kæben da jeg kommer op. På sofaen ligger Stephanie i kun undertøj, en wunderbra agtig BH og en lille g-streng. Vor herre har været gavmild da hun skulle leveres…

Jeg havde mødt hende et par gange før. Hun var en af vennekredsens nye kærester. Hed Stephanie. Havde en obskur hobby – noget med nogle husdyr, en bestemt meget grim hunderace, havde hørt hende omtale hundene til en havefest tidligere på året. Hun var ti-tolv år yngre end hendes nye kæreste, han var vel fyrre.

Af ukendte årsager samlede hun og min kone på de samme nipsting. Jeg ved ikke engang hvad de skal kaldes, men de er gode til at have stående fremme overalt og samle støv.

Den første gang hun besøgte os uden sin kæreste, sad hun og min kone og talte om disse nips ting, da jeg kom hjem. Havde set hendes bil i indkørslen, men kunne ærlig talt ikke helt huske hendes udseende helt præcist.

Men nu så hun da godt ud. Huskede jeg så dårligt? Hun havde godt nok haft en kjole på sidst som jeg fandt usmagelig, men som var helt typisk for hendes kærestes smag for at vise sine yngre fangster frem.

Hun var i et par jeans med en hvid top til, og hendes hår sad nærmest naturligt. Hendes smil var helt vidunderligt og jeg tror jeg kom til at kigge på hende lige et sekund for længe for min kone holdt op med at tale. Jeg skyndte mig videre ud i køkkenet for at få mig en kop kaffe så jeg kunne sætte mig ind til tøserne i stuen og kigge lidt nærmere på den smukke kvinde.

Jeg satte mig ved siden af min kone, således hun ikke havde helt så nemt ved at se hvad jeg kiggede på. Jeg brugte den næste halve time med at sidde og virke involveret mens jeg egentlig bare slugte Stephanie med øjnene.

På et tidspunkt fangede hun mit blik mens jeg stirrede fascineret på hende, hun smilte og blinkede til mig. Jeg skyndte mig at se over på min kone. Hun havde intet set.

Kort efter var tøserne færdig med snakkeriet og Stephanie kørte igen.

I dagene efter tænkte jeg mere og mere på hende. Jeg fantaserede om hendes krop. Jeg havde fornemmet at hendes bryster var pænt store og sad rigtig godt. Hendes røv – i et par jeans – var lige til at bide i. Jeg længtes….

Skal lige sige, at jeg faktisk er lykkelig gift, og har to børn. Dog er der bare det at jeg har meget svært ved at håndtere smukke kvinder uden at jeg vil forsøge at komme i bukserne på dem. Jeg har mange smukke veninder, en del af dem har jeg faktisk også været i seng med, men jeg kan bare ikke lade være med at være tiltrukket af dem.

I den efterfølgende tid kom Stephanie hjem til os en del gange og hende og min kone kom godt ud af det med hinanden. En enkelt gang kom hun endda mens min kone ikke var hjemme. Hun havde åbenbart glemt noget hos os.

Da hun gik, rørte hun ved mig for første gang, et venligt klem på armen, men det var nok til at jeg nærmest ubevidstforsøgte at række ud efter hende. Hun smilede og kiggede mig lige i øjnene, igen blinkede hun.

Næste gang jeg så hende var i et par afklippede cowboybukser med en skjorte bundet op om livet. Hun stod med hovedet nede i motorrummet på sin bil ved en rasteplads. Jeg holdt ind bag hende og steg ud.

Vi fandt hurtigt ud af, at der skulle en mekaniker til at få liv i hendes bil igen, så jeg tilbød at køre hende hjem.

Hun tog sin taske og satte sig ind på passagersædet. Jeg kørte i retning af hende og hendes kærestes hus. Pludselig siger hun ” du kan lide mig, -kan du ik’?” Jeg kigger over på hende og ser hun smiler, ” jo, det kan jeg faktisk godt” Hun læner sig tilbage i sædet og strækker sig lidt så jeg kan se hendes bryster inde bag skjorten. “super, for jeg syntes faktisk du er sød, du er ikke som alle andre af Franks venner – de ser mig bare som hans nye legetøj, men det er jeg ikke – vi elsker hinanden”.

SEX I DAG?

Jeg var ikke helt sikker, men nu var vi da næsten ved Franks hus, og jeg kunne se Franks bil i indkørslen. “Så er vi der, måske du kan få Frank til at hjælpe dig med bilen?” – ” nej” sagde hun ” ham har jeg lige afleveret i lufthavnen – han skulle på sin årlige fisketur med sine brødre i Norge”. Samtidig lægger Stephanie sin hånd på mit lår, og jeg ser på hende – hun kigger på mig med noget der ligner et katte ansigt og nærmest et liderligt blik i øjnene.

Jeg tænkte mig hurtig om, dette var en chance der skulle gribes på stedet.

” mon ikke jeg skulle gå med dig og sikre mig at du kan komme ind i huset?” det syntes hun var en god ide.

Vi nærmer os hoveddøren, og hun finder sine nøgler frem, låser op og går ind – “du, nu du er her, kan du så ikke gøre mig en tjeneste”? – “selvfølgelig”. “Jeg har lidt problemer med at få justeret saunaen i kælderen, kan du klarer den?” Aner det ikke men svarer selvfølgelig ja, går ned under – finder saunaen tændt på fuld drøn. Kigger ved siden af døren på de tre håndtag der er til at justere den med – drejer på det der står on-off på og drejer den mod off. Lyset går ud og den brummende lyd holder op.

Jeg går ovenpå igen ” så er den i vinkel – det var såmænd bare et enkelt håndtag der skulle drejes”. Jeg taber kæben da jeg kommer op. På sofaen ligger Stephanie i kun undertøj, en wunderbra agtig BH og en lille g-streng.

Vor herre har været gavmild da hun skulle leveres. En stram flad mave, lange slanke ben.

“tak skal du have, men kan du ikke lige komme herover, der er noget andet jeg skal have hjælp til”. Jeg gik langsomt over mod hende, min pik blev stiv på sekunder og jeg kiggende undersøgende på hende “Ja, og hvad er så det “? ” kys mig” sagde hun, “Frank er ikke hjemme før om lang tid, så længe kan jeg ikke holde” Jeg lagde mig hurtigt ned over hende og kyssede hende, lod min tunge møde hendes. Hun sugede min tunge ind i sin mund. Jeg kunne mærke hendes bryster mod mit. Dejlig faste. Mine hænder begyndte at gå på opdagelse ned langs hendes hofter og om på hendes røv. Gud hvor var den fast. Hun stønnede let under mine hænders færd rundt på hendes krop. “Jeg trænger til noget pik, nu” jeg smilede, “det skal du få min skat – bare lige giv mig et par minutter”. Jeg trak mig lidt op fra sofaen og tog mine sko og strømper af. Bukser og skjorte røg hurtigt af også. Jeg placerede min mund uden på hendes fugtige trusser og begyndte at gnide mod hendes kusse. Hun tog sine hænder ned om sine bryster. Æltede dem inde under BH’en.

Jeg skubbede hendes trusser ned om knæene på hende og begravede min tunge så langt op i hendes kusse som jeg overhovedet kunne. Med mine hænder fik jeg fjernet hendes BH og fik for første gang mærket hendes super lækre bryster i mine hænder.

Jeg lagde hende over på sofabordet og fortsatte med at slikke hende fisse med bred tunge mens min ene hånd tog nogle af hendes safter og begyndte stille at bearbejde hendes numsehul. Hun bøjede i ryggen og åndede tungt ud, det her var noget hun nød.

Jeg tog mine boxere af og mit lem strittede som sjældent før. Jeg bøjede hendes ben langt ud til siden og lod mit pikhoved røre ved hendes indgang hun løftede hovedet og kiggede op på mig, “kom så – giv mig så noget” jeg kiggede tilbage på hende” der er noget om mig du ikke ved” jeg smilede ” men det finder du ud af om lidt” Hun fugtede læberne og troede sikkert at det var almindelig pral. Jeg satte spidsen mod hendes fisse og pressede stille på. Jeg kom langsomt ind i hendes stramme fisse, men s hun åndede tungt igen, både af lidt smerte men også af nydelse. Jeg skubbede mere på og fik efter nogle forsøg næsten min pik i bund, blev dog bremset af hvad jeg fornemmede var hendes livmoder. Hun pressede lårene sammen om mig og trykkede med sine hænder mod sin klit mens hendes ansigt var forvredet i nydelse. Jeg fik langsomt trukket min pik ud igen, for derefter at køre den langsomt ind igen. Stephanie pressede stadig mod sin klit med begge hænder hvilket fik hendes arme til at presse hendes bryster mod hinanden og lave verdens bedste kavalergang. Jeg satte tempoet op og begyndte nu virkelig at kneppe hende. Stephanie rykkede frem og tilbage på glasbordpladen hver gang jeg trak mig ud og stødte ind igen. Jeg nød at se min stive pik glide ind og ud af denne skønne og glatte fisse som denne smukke unge kvinde havde. Jeg fornemmede at Stephanie var tæt på sin første orgasme og jeg holdt et konstant tempo der hverken var hurtigt eller langsomt. Resultatet blev at Stephanie pludselig holdt vejret mens hendes krop rystede helt vildt af hendes orgasme. Hun pustede tungt ud og trak vejet hurtigt.” åh åh åh fuck, fuck, det er godt det her” hu prøvede at komme sig, men jeg fortsatte med at køre min pik i sin hele længde ud og ind i hendes fisse. “shit, hvor længe kan du”? Hun kiggede både overrasket og lidt bekymret på mig. ” det var jo det jeg sagde” smilede jeg, ” dog er det sådan, at jeg har svært ved at komme under samleje, blowjob gør det lidt hurtigere, men jeg vi kneppe dig til jeg kommer!” Hun lagde hovedet tilbage på bordpladen og begyndte at holde mod mine hofter med sine hænder for at jeg ikke skulle gå i bund hver gang. Jeg kneppede videre, dog uden at hamre den i bund hele tiden.

Hun begyndte at stønne igen og jeg kunne mærke på hendes næsten krampagtige skede bevægelser, at hun var lige oppe over igen.

En af de få fordele ved at jeg skal kneppe en kvinde i 20-30 minutter før jeg selv kan komme, er at jeg virkelig har mulighed for at studere en kvinde under sex. Der er ikke noget smukkere end kvinder der får orgasme eller har sex. Deres ansigt og deres krop når de giver sig hen er noget af det bedste jeg ved. At se min pik give dem den nydelse er en fed ting som tænder mig endnu mere.

Stephanie kom nu i en lang rallende orgasme, hun lukkede øjnene helt og hendes hænder var overalt på hendes egen krop, de kunne ikke rigtig finde hvile, hun trak sig lidt sammen og rettede sig ud igen. Hun endte med næsten at hulke da hendes orgasme var ved at ringe lidt af.

“stop, stop” tryglede hun “min fisse den snurrer, kan jeg ikke sutte dig, åhh min fisse”. Jeg kiggede på hende ” det er for tidligt at sutte min skat”. Jeg trak mig ud og vendte hende rundt på bordet, hendes bryster blev trykket ned mod bordpladen og hendes røv trak jeg fri af bordet. Jeg samlede lidt safter fra hendes fisse og smurte dem ud over hendes røvhul. Dog var der gledet en del derned fra vores samleje, og jeg fordelte det sidste over min pik, der næsten gjorde ondt så stiv den var.

Hun vendte ansigtet mod mig, “det gør du ikke – jeg sprækker, jeg har aldrig haft noget der!” Jeg smilede til hende” rolig min skat, du vil nyde det her” jeg satte forsigtigt min tommelfinger mod hendes anale åbning og pressede til hun kastede hovedet bagover og hev vejret ind mellem tænderne “puuhh, du passer på nu, ik”? “skal jeg nok” forsigtigt lagde jeg en klar spyt på denne gudeskønne røv for at smøre lidt ekstra. Min tommelfinger var nu næsten kommet ind med første led og jeg fortsatte med at blødgøre og åbne hendes bagindgang. Hendes røv var så lækker at jeg knap kunne tro det. Jeg kunne næsten ikke vente til at jeg kunne stikke min pik op i denne super røv.

Stephanie brummede og virrede lidt med hovedet, halvt i nydelse og halvt i fortvivlet forventning.

Jeg havde nu fået hele min tommelfinger ind i hendes røv og vrikkede den frem og tilbage. Hun fnøs gennem næsen. Jeg tror det gjorde lidt ondt på hende. Jeg fortsatte nu med tommel og pegefinger for at det ikke skulle gøre så ondt på hende når jeg først jagede min pik derind.

Min stive pik underholdt hendes skede indgang mens jeg åbnede hendes bagindgang og hun brugte sin ene hånd til at massere min nosse. Ja, har kun en, da jeg fik den anden fjernet efter at have leget med steroider for en del år siden i træningscentret.

Hendes ansigt lå på hendes anden arm på bordet og hun havde drejet det så hun kunne se mig. Jeg smilede til hende da jeg fjernede mine fingre fra hendes røv og satte pikken til. Hun spændte nærmest omkring munden i vished m den smerte hun ville føle om lidt.

Jeg fortsatte kontant men dog forsigtigt med at presse min pik op i hendes røv. Hun havde en rigtig stram lukkemuskel, men som altid smuttede pikhovedet indenfor ganske pludseligt. Der holdte jeg det lidt mens jeg ganske forsigtigt, millimeter af gangen, kørte min pik frem og tilbage. Stephanie bed sig i læben og forsøgte at holde sig stille, men jeg pressede nu mere på og fik snart halvdelen af min stive pik ind i hendes røv. Hun hev efter vejret gennem næsen. Jeg trak min pik lidt ud og pressede den ind igen. Jeg holdt nu hårdt om hendes baller og stødte til, Jeg kom i bund i denne smukke jomfruelige røv, mens Stephanie klynkede, nok mest af smerte. Jeg satte nu fart på og kørte min pik ind o gud af denne sindssyge gode røv. Stephanie begyndte nu at stønne mere af nydelse end kun af smerte. Denne forvandling af en kvindes røv fra noget jomfrueligt til noget indviet som kan give så meget nydelse for hende er en gave for en som mig. Jeg havde nu en fornemmelse af, at jeg ville komme snart, når jeg kunne kneppe en røv om denne. Stephanie masserede sin klit i sindssyg vildskab, mens jeg fik pryglet min pik ind i hendes røv. Og hvor var hun stram, herligt, jeg kunne mærke hvordan min nosse trak sig sammen og hvordan det begyndte at kilde helt nede i tærerne. Jeg giver Stephanie et ordentlig klap i røven, mens jeg banker pikken helt i bund så min nosse klasker op på hendes skamlæber. Hold kæft det er fedt, jeg kan mærke at Stephanie er ved komme, igen før mig, og hun hulker sin orgasme ud med ansigtet helt ned i bordpladen. Hun bliver helt slap, og jeg trækker hende ud over bordkanten så kun hendes mave, bryster og ansigt ligger på bordet. Resten holder jeg i mine arme mens jeg puler hende i røven. Min orgasme kommer nu rullende som et damplokomotiv og jeg må overgive mig til den mest intense nydelse jeg overhovedet kan huske at have oplevet. Min pik tømmer sig op i hendes tarm i mange mange ryk. Mine ben kan ikke holde mig, og kun ved at læne mig op ad Stephanies ben der nu rør gulvet undgår jeg at går i gulvet her i min orgasmes sidste krampetrækninger hvor jeg kan mærke min pik tømme sig fuldstændig.

Jeg trækker min halvstive pik ud af hendes røv og vi falder begge sammen på gulvet.

Stephanie kigger på mig, “det der, det var ikke sidste gang… det skal jeg have noget mere af”

Jeg kigger på hendes smukke ansigt og kysser hende på hendes mund. ” det skal du få, lige så meget som jeg kan slippe af sted med!”

Stephanie sætter sig med et sæt op på den ene albue og ser på sit ur, “oh shit, din kone kommer her om 10 minutter, vi har en aftale…..

Jeg kom derfra i samme øjeblik min kone kørte ind i deres indkørsel, min forklaring på at jeg var der, var jo at Stephanies bil var gået i stykker…. Og mit gennemblødte hår og svedige krop??? Jo… den der sauna havde jo voldt nogen flere problemer end som så………

porno med danske piger