Den bedste fødselsdagsgave

Da han havde fået alt tøjet af hende, satte de sig ned på sofaen og han begyndte at gå på opdagelse med små kys, ned over hendes hals og til nakken hvorefter han forsatte ned…

Så nærmede endnu en fødselsdage sig, og igen i år, var Mikkel blevet spurt om hvad han ønskede sig. Som altid havde han sagt, at man selv måtte finde på et eller andet da der kun var en ting som han virkelig ønskede sig og det holde han helt for sig selv.

Det samme svar havde han give en af sine bedste venner da hun spurte ham, alt vidende, at hun var den eneste som kunne give ham det han ønskede mest. Han havde nu været vildt forelsket i hende i næste et år, men han havde ikke modtaget nogen signaler fra hende om at hun ønskede det samme.

Mikkel var lige i starten af 20’erne og havde ikke rigtig haft en kæreste, så han havde i mange år ønskede sig en, en som man kunne give alt den kærlighed til som man kan gå og brande inde med.

Han havde aldrig været så meget forelsket i nogle før som i hende, ikke bare sådan en skole forelskelse, men en forelskelse som fik én helt ud af den, en som man bare vidste, var den helt rigtige. Hun var den perfekte pige, en perfekt krop og ikke mindst en personlighed som han simpelthen var faldet pladask for. Han havde for langt tid siden snakket med hende, for at finde ud af om hun var interesseret, men det var hun slet ikke og havde sagt at det ville hun aldrig blive og nu havde de jo været venner så længe, at hun nok kun kunne se ham som en ven.

Desværre skulle de ikke ses på selve hans fødselsdag der lå en dum hverdag, men hun havde givet ham en pakke som han først måtte åbne på selve dagen. Den indeholde sikkert en DVD, han syntes i hvert fald at pakken så sådan ud og føltes sådan.

Ved 23:30 tiden dagen før hans fødselsdag fandt han så pakken frem, han havde jo lovet ikke at åbne den for tiden, så det ville han overholde, og tankerne gik på hvad hun mon havde fundet på af tekst og hvad det var for en film. Præcis kl. 24 tog han pakken frem og åbnede den. Den indeholdte rigtig nok en film, nemlig ”Contact” samt en kuvert hvor på der stod: ”Til fødselaren. Tillykke med dagen Mikkel og husk, man skal passe på hvad man ønsker, det kan jo være at man får det” Han vente kuverten om for at se om hun havde skrevet noget på bagsiden, men her stod intet så han åbnede den for at se selve kortet.

SEX I DAG?

Lige i det øjeblik han hev kortet ud af kuverten stoppede hans hjerte helt, ikke fordi det var noget vildt tekst der var skrevet på, men fordi det ikke var et kort men et billede, et billede af hende lige som hun vare blevet skabt uden besværligheder af tøj. Hun lå på sin seng og havde det mest vidunderlige smil man kunne forestille sig, og hold da op en krop flere gange mere lækker end han nogle sinde havde forestillet sig selv i sine drømme

Der gik flere minutter inden han fik vejret igen og fik vent billede om for at se hvad der stod på bagsiden, hvor der stod ”Hej, jeg vil nu skyde på at kl. er ca. 5 min. over tolv og at du først lige er blevet dig selv igen, pænt billede ikk’. Tag nu telefonen og ring til min mobil……”

Mikkel fik fundet telefonen frem, men kunne overhoved ikke huske hende nummer lige nu, så han måtte lige finde hende i sin kontakt liste og fik med rystende finger indtastede nummeret.

”Hej” lød svaret ”jeg kan forstå at du lige har åbnet din fødselsdagsgave, kan du lide den” ”Den kan du tro” fik han sin rystende stemme til at fremsige. ”Gør mig lige en tjeneste” sagde hun ”gå hen til dit vindue og kik ud” Han rejste sig og gik over til vinduet og trak gardinet fra, og kunne se at hun stod ude på vejen og vinkede ”Invitere du mig ikke indenfor?” spurte hun og lage telefonen væk mens hun gik over mod hans dør.

Han åbnede døren og inviterede hende indenfor. ”noget at drikke” fik han spurt. ”ja tak” sagde hun mens hun satte sig ned i sofaen. Han gik ud i køkkenet og fandt noget cola frem og et par glas og da han vendte sig om stod hun lige bag ham. Så kunne han ikke modstå hende mere og gav hende et rigtigt lidenskabeligt og langt kys.

Glas og cola blev hurtigt stillet væk og de forsatte tilbage til stuen og sofaen kyssende. Hans hænder var så småt begyndte at gå på opdagelse og han begyndte at klæde hende af og kæle for hendes krop med hans hænder og han tænkte, at om lidt ville han se det samme som han havde set på billede for et øjeblik siden, men bare den rigtige vare. Da han havde fået alt tøjet af hende, satte de sig ned på sofaen og han begyndte at gå på opdagelse med små kys, ned over hendes hals og til nakken hvorefter han forsatte ned mellem hendes vel formet bryster, ned til den bløde hud under brysterne. Hun var nu begyndt at nyde det kunne han høre, så mens hans hænder kærtegnet hendes bryster fandt hans tunge langsom op til brystvorterne som tydeligt nød den blide behandling.

Hendes brystvorter var helt fantastiske, helt små som han bedste kunne lide det men de var nu helt stive efter hans tunge havde leget med dem skiftevist i nogle minutter. De små kys forsatte nu ned over maven ned over det ene ben til han nåde helt ned til foden hvorefter turen langsomt, men sikkert, gik mod hendes blomst som tydeligt ventede hans ankomst med længsel. Der gik ikke mange minutter før hun spændte i hele kroppen og kom med en stønnen som ikke er til at tage fejl af.

Så var turen kommet til ham og det var nu hans tur til at få en omgang og han blev frygtelig nervøs for han var jo ikke lige den atletiske type og det var jo første gang han havde haft hende så tæt på sig. Men det så ikke ud til at bekymre hende overhoved og han glemte total alt da hun havde fået klædt ham helt af og da hendes læber sluttede sig omkring den del af hans krop som gør en mand en mand. Hende brug af tungen og læberne fik ham så hård som han aldrig havde troet muligt og han måtte virkelig tage sig sammen flere gange for ikke at komme for tideligt. Lige inde det var umuligt for ham at holde det tilbage mere, så løftede han hendes hoved op til et kys, og førte hende ind til sit soveværelse.

Den korte tur ind til sengen tog en evighed da de var total opslugt af hinanden, men de havnede da inde på sengen hvor han lagde sig på ryggen og hun satte sig oven på ham og førte ham op i hende vild våde og varme hule. Hun begyndte at bevæge sig roligt op og ned i en rolig rytme som blev hurtigere og hurtigere. Da han kunne se på hende at hun var ved at komme, så kunne han hellere ikke holde sig tilbage mere og de kom næsten samtidigt i et krampe ligende anfald hvorefter hun faldt pustende ned over ham.

Efter de havde pustet lidt, takkede han hende får fødselsdagsgave og fortalte hende at det var den bedste fødselsdagsgave han nogle sinde havde fået. Det havde hun på fornemmelsen, specielt fordi hun godt havde opfanget mange af de små hint han havde givet hende og hun fortalte også at hun var blevet lidt lun på ham i den seneste tid, og at dette jo var den perfekte måde at vise det på.

Han spurte om det ikke var tid til den cola nu og gik ud og fandt det frem fra køkkenet. Da han kom tilbage var hun faldet i søvn under dynen, hun var jo ikke B menneske så var ikke vandt til at være så længe oppe på en hverdag. Så han krøb bare stille ned under dynen til hende så deres kroppe lå helt tæt og hun vågne lige lidt til at ligge en hånd omkring ham. Han faldt først i søvn en times tid senere, for nu havde han jo fået sin største drøm opfyldt og lå nu i den samme seng med den pige han elskede.

porno med danske piger