Hævn over utro kærester! (hævngerrige gengældelser)

Hævn over utro kærester! (hævngerrige gengældelser)

SPAR MANGE PENGE

Kærlighed, utroskab, bitterhed, hævn!

Der er ikke langt fra kærlighed til had: Den ene dag er de i fast forhold, kærester eller gifte – næste dag er de ekskærester, skilte med en følelse af hævn og gengæld!

Pas på med at lave udenomsnumre ved din partner, du aner ikke hvordan han eller hun vil reagere når de først er blevet hårdt såret, latterliggjort og deres ære er krænket – en vred, bitter eks er ikke at spøge med!

Gengælder sin utro partner med hævn, utroskab og ydmygelser

Som søstrene vi dele

Tvillinger deler meget i livet, men ikke mange er villige til at dele kærester. Det gjaldt i hvert fald en kvinde ved navn Ting Su.

Hun opdagede, at hendes mand havde en affære med hendes egen tvillingesøster.

Hun opsporede dem på en parkeringsplads ud for et shoppingcenter, hvor de sad sammen i en bil. De hoppede begge ud – uden en trevl på kroppen. Og så var Ting Su klar til hævn. Hun hoppede selv ind i den ulåste bil og kørte sin vej, mens mand og søster stod pivnøgne og bad hende om at komme tilbage igen.

En tur i sexklub for at hævne utroskab


Gengæld er den rette hævn. 

Ung kvinde sender videohilsen til sin utro kæreste hvor hun selv er sammen med en anden i dobbeltsengen.

Da en ung kvinde fandt ud af, at hendes kæreste havde været hende utro, brugte hun tilsyneladende hverken tiden på at græde eller være vred.

SEX I DAG?

I stedet tog hun hævn ved at lave en videohilsen til sin kæreste, som hun lagde på nettet. I klippet herunder ses hun sammen med en ny fyr i sin seng, og de er begge to nøgne.

“Joken er på dig, for jeg har også været dig utro”, siger hun med et grin, før hun kysser fyren i sengen og slukker for optagelsen, så kan man selv gætte sig til hvad der sker når kameraet er slukket.

Om hun stadig er sammen med sin kæreste, fordi den nu står 1-1, melder historien ikke noget om.

Læs mange flere artikler om hævn!!!


Hævner utroskab med blowjob

Hørte om en pige der fandt ud af at hendes kæreste havde været hende utro, hun konfronterede ham dog ikke med det samme. På et senere tidspunkt var de begge til en privatfest sammen hos nogle venner.

Her fandt hun sin kærestes gode ven som hun vidste altid var en villig fyr, hun trak ham ud på toilettet og gav ham et ordentligt blowjob til han kom i hendes mund. Hun gik derefter tilbage til festen og gav sin intetanende kæreste et inderligt tungekys hvor han fik en stor portion sæd i munden og beskeden “Du har lige fået munden fuld af din kammerats sperm!”


Hustru sender sexvideo af sig selv til sin utro mand

En kvinde, der fandt ud af, at hendes mand var hende utro, besluttede sig for at tage hævn. Nu bliver hun rost på nettet for hendes ‘fantastiske’ måde at hævne sig på.

Hun har selv delt sin historie på forummet Reddit. Her fortæller hun, at hendes mand gennem fem år var hende utro med en anden gift kvinde.

Efter hun have fundet en video på hendes mands mobil hvor han får suttet pik af den gifte kvinde, besluttede hun sig for, at tage en hævn han aldrig vil glemme!

Hendes plan blev udført

Hun tog kontakt til deres naboer hvor 2 unge fyre der studerede boede sammen, hun havde flere gange snakket med dem på trappen. Hun fortlate dem om hendes mands utroskab gennem flere år og vil høre om de ikke nok ville hjælpe hende med at få hævn og en retsfølelse. Heldigvis var det et par hjælpsomme naboer der hellere end gerne ville hjælpe den stakkels kvinde.

Hurtigt blev snak til handling, da de med det samme begyndte at kysse og smide tøjet. Hævn-planen blev hurtig en realtiet, som hun ønskede det filmede den ene gut, at hun blev kneppet af den ene fyr, i videoen kan du se hun står klar i doggystyle og nok ikke var forberedt på at fyren havde en kæmpe pik, meget større end hendes ægtemands. Men nu var der ingen vej tilbage…

Efterfølgende sendte videoen til sin mands mobil med teksten ” Din utro stodder -Det skulle jeg havde gjort for mange år siden – meget bedre og større en din lille pik!”. Hun sendte derefter også den blowjob-video fra hendes mands mobil til den gifte kvindes ægtemand.

Hævner utroskab med utroskab! (detektiv arkiv)

Den ultimative hævn er…

Den største hævn man kan få er, at man retter ryggen, tager sin selvrespekt og sit gode tøj – skrider og aldrig ser sig tilbage!!

porno med danske piger