Sex i det fri med ekstra bonus!

SPAR MANGE PENGE

får suttet pik udenforMin mand og jeg har været gift i snart tredive år. Før det kendte vi hinanden i næsten 10 år, så vi kender hinanden ret godt. Vores sexliv er vel gennemsnitligt som alle andres. Dog vil jeg sige, at min lyst er blevet mere dominerende de seneste par år. Min mand følger med så godt han kan, men som regel er det mine behov der er forrest.

En dag fik jeg lyst til sex i det fri. Jeg foreslog min mand det men han var noget tilbageholdende. Vi ville nok blive opdaget, var hans holdning. Og hvad så? Det er jo en del af det sjove. Jeg lod ham ikke slippe ud af det og en aften da vi gik tur langs stranden, kom lysten over mig. Måske fordi jeg ikke havde trusser på under den lette sommerkjole.

Vi var kommet til et lille bevokset sted hvor der var tætte buske og en masse træer. En lille sti førte hen til et kommunalt toilet. Vi var stort set alene så langt øjet rakte så jeg foreslog min mand en hurtig omgang ind og ud. Han troede vi skulle skynde os hjem men jeg nikkede hen mod toilettet. Han kiggede underligt på mig, men gik dog alligevel ind på herrernes for at tjekke det ud.

Mens han var derinde fik jeg øje på en kommunalt ansat, der kørte rundt med en batteridreven vogn. Han var ved at tømme skraldespande og deslige. Jeg lagde ikke mere i det, for min mand dukkede op og sagde der var ledigt. Fnisende smuttede vi begge ind i et aflukke og følte os som liderlige teenagere igen.

Jeg satte mig på det lille toilet og i løbet af ti sekunder havde jeg hevet min mands lynlås ned og fisket hans bløde tissemand frem. Den var straks med på legen og voksede sig stor og fræk i munden på mig. Jeg elsker at slikke hans pik stiv. Mens jeg slikkede pik læste min mand nogle af de “beskeder” der var skrevet på væggene. Et par af dem var ret så saftige.

Da jeg havde suttet og slikket i et stykke tid ville jeg have den op i fissen. Der var ikke så meget plads men vi fandt plads. Min mand grinede smørret da han så jeg var uden trusser. Uden de store dikkedarer smuttede han sin stive pik op i mig. Det føltes så sk**e vidunderligt. Det var så forbandet frækt at stå på et offentligt toilet og kneppe som dengang vi var unge og uden bekymringer.

Vi var i en helt anden verden som vi stod der. Nærmest berusede af begær i det frække vi gjorde. Der er nok ikke mange i vores alder der sådan får en aften til at gå på den måde. Pludselig hørte vi en dør blive åbnet og vi var klar over der var nogen. Vi stod helt stille. Vi hørte en mand der nynnede for sig selv mens han rumsterede derude. Da lyden af en papirkurv blev taget ned af væggen vidste jeg godt hvem det var.

SEX I DAG?

Det var ham den kommunalt ansatte jeg havde set i det fjerne før vi listede ind. Jeg holdt vejret så længe jeg kunne og mente, at hvis vi var stille nok, ville han gå uden at opdage os. Men min mand mente noget andet. Han begyndte at kneppe mig og stødte hårdt i bund i mig. Jeg var ganske uforberedt, så jeg knaldede hovedet ind i døren og den gik naturligvis op og der stod han.

Han var ikke en dag over de 25 år, mindst halvt så gammel som os. Han stod der bare og stirrede. Jeg havde troet vi nu måtte stoppe vores lille leg, men igen overraskede min mand mig. Han blev ved at kneppe mig! Den unge mand begyndte så at smile mens han fiskede et nøglebundt op af sin store lomme. Hurtigt fik han låst selve døren ind til toilettet og med et skævt smil begyndte han at trække sine korte bukser af.

Han trådte hen til mig og hev ned i sine underbukser og hans stive pik klaskede lige op i ansigtet på mig. Jeg trak mig lidt væk og fik så et mindre chok. Hans pik var enorm! Min mands pik er 18 cm men denne var sgu mindst 25 cm og meget tyk! Jeg kiggede op på ham og sagde, at så stor en pik skal da ikke mangle noget. Uden et ord mere begyndte jeg at slikke pik på ham og han hev efter vejret.

Det var en længe ønsket oplevelse jeg nu var midt i. Sex med to mænd, havde længe spøgt i mine tanker og nu fik jeg det. Mens jeg slikkede på den tykke pik bankede min mand sin dejlige pik i mål bag mig. Så længe han fortsatte ville jeg få lov til at slikke den vidunderlige pik. Nu var døren jo også låst så vi skulle ikke bekymre os om andet end at få det bedste ud af det.

Senere indrømmede min mand, at han vidste det var forkert, det vi havde gang i. Men hans liderlighed havde vundet og han lod mig få så meget pik vi kunne opdrive med den unge mand. Desuden syntes han det så sexet ud som jeg stod der med røven mod ham mens jeg havde hele kæften fuld af pik. Da han mærkede jeg fik en orgasme følte han sig så stolt og elskede mig som aldrig før. Han havde troet jeg nu var færdig, men jeg havde lyst til mere.

Jeg fik vendt mig om og skubbede min mand til at sidde på toilettet. Dernæst vrikkede jeg med min store røv mod den unge mand og hans sindssygt store pik. Den ville jeg sgu prøve og man skal smede mens pikken er stiv. Jeg hev efter vejret da han tog fat om mine hofter og førte sin store pik op i mig. Den var sgu stor! Uden et ord begyndte han at kneppe mig som om han var på akkord!

Skovturs-sex ender i anal-sandwitch

Jeg hev min mands pik i munden og suttede som besat. Han lænede sig tilbage og nød det og inden længe kunne jeg mærke det trak sig sammen og forberedte mig på en stor mundfuld sperm. Jeg tror nok det er længe siden min mand er kommet så meget og så hårdt. Jeg havde en smule besvær med at synke det hele men det gik.

Den unge mand bag mig gav mig så meget pik, at jeg næsten ikke kunne trække vejret. Da han nærmest brøler at han er ved at komme i min varme fisse kom jeg lige på stedet. Da han kom, blev han oppe i mig og fyldte mit indre med sin virile sperm. Det føltes vidunderligt og da han trak sig ud gik jeg på knæ foran min mand og var helt bombet.

Jeg lagde hovedet i min mands skød og hev efter vejret mens jeg mærkede sperm pible ud af mig og ned af mine ben. Den unge mand forsvandt før vi fik hans navn eller noget. Det var en skam. På slatne ben lykkedes det os at komme hjem i bad og senere lå vi i den store hjørnesofa og snakkede om vores oplevelse.

Så derfor; hvis den unge mand læser denne lille beretning; vil du ikke nok sætte dig i kontakt med os? Vi vil så gerne mødes under bedre forhold og måske gentage oplevelsen.

porno med danske piger