Top 10 tips og trick til at give det bedste oralsex til ham og hende

Top 10 tips og trick til at give det bedste oralsex til ham og hende

Guide til at give det hotteste oralsex til din kone, kæreste, mand, elsker eller elskerinde.

Oralsex er én af de mest tilfredsstillende og intime former for sex, og det gælder, hvad enten du er modtager eller giver. Vi har samlet 10 hotte tips til oralsex, som du med fordel kan benytte dig af, hvad enten du er nybegynder eller bare mangler lidt inspiration og gode råd.

Tip 1: God hygiejne er et must

Frygten for din egen eller partnerens lugt og smag forneden er én af de største forhindringer, når det kommer til succesfuld oralsex. Derfor er oralsex allerbedst lige efter, at man har været i bad. Det vil gøre både dig og din partner mere trygge, således at I begge kan give jer fuldstændig hen.

Er der tale om en spontan ”quicky”, fx lige når I er kommet hjem fra arbejde, kan det være nødvendigt at gå lidt på kompromis med hygiejnen. Her kan I evt. benytte jer af Slikkelapper, som er nogle tynde latex lapper, som man lægger over det område, man vil slikke.

Tip 2: Slap af når du skal slikkes

Hvis du er anspændt og nervøs, inden din partner skal slikke dig, vil du ikke kunne nyde den ellers så skønne oralsex. Så længe du er ren, er der ikke noget at være nervøs for, og ofte er det et spørgsmål om at smide hæmningerne og bare give sig hen. Hvis der er svært for dig at slappe af, så luk øjnene eller lad din partner tage kontrollen ved at give dig blindfold, manchetter eller bindebånd på. Det vil fjerne ansvaret fra dig, og eventuel generthed og skam vil forsvinde.

Tip 3: Tænk over hvad du spiser

Udtrykket ”du er, hvad du spiser” er ikke helt ved siden af, når det gælder oralsex. Det har altid været til diskussion, hvilken effekt vores mad har på smagen af vores kropsvæsker. Og om du kan ændre din ”seksuelle smag”, er der ingen videnskabelig belæg for. Men du kan jo benytte dig af nedenstående råd og selv teste, om det virker.

Dét får dig til at smage dårligt: rygning, koffein, alkohol, broccoli, blomkål, asparges, færdigretter, stærk og krydret mad, for mange mejeriprodukter, kød og fisk. Dét får dig til at smage godt: at drikke 2 liter vand hver eneste dag, ananas, tranebær, søde frugter, persille, selleri, kanel, kardemomme og pebermynte. Er du mand, så husk på, at jo hyppigere du får udløsning, jo bedre vil du smage!

Tip 4: Tilsæt smag

Skal det smage ekstra godt eller bryder du dig bare ikke om smagen? Så kan du med fordel bruge en glidecreme med smag, fx Swede Glidecreme. Glidecreme med smag fungerer præcist som almindelig glidecreme – det smager bare bedre! Du kan tilsætte glidecremen, hvornår i akten, du synes. Men vi anbefaler, at du gør det fra starten, så din partner ikke tror, at han/hun smager dårligt.

Og selv om han/hun faktisk smager dårligt (det kunne jo være grunden til, at du vil ha’ det til at smage af jordbær!), så ville han/hun ikke kunne slappe ordentligt af, hvis du fortalte det. Smør lidt glidecreme på fingrene, lidt på din egen tunge eller lidt på din partners krop, så du kan slikke dig frem til klimaks. På one-night stands eller hvis du har oral sex med en ny partner, er kondomer med smag perfekte til at pifte legen op med. Det beskytter mod kønssygdomme og smager sikkert også bedre end en mand, der har været i byen i mange timer.

SEX I DAG?

Tip 5: Fortæl og lyt

Feedback og retningslinjer er vigtigt, hvis du ønsker at give og modtage det bedste oralsex. Derfor: fortæl din partner, hvad du vil ha’! Og på samme måde: lyt til, hvad din partner vil ha’! Dirigér og vejled din partner, så han/hun gør mere af det, der føles skønt og mindre af det, der føles knap så skønt. Hvis du blot lader som om, at du nyder det, bliver det aldrig bedre.

Tip 6: Gå ikke kun efter klitoris og glans

Gå ikke blot efter de åbenlyse steder hos din partner. Det er ikke kun stimulation af klitoris og glansen (hovedet af penis), som gør oralsex godt. Der findes andre meget følsomme steder på din partners krop, som du også bør give lidt opmærksomhed. Hvis du giver en mand oralsex, så husk også at slik hele penisskaftet, hans testikler, mellemkødet, penishovedet og stedet mellem penishovedet og skaftet. Bevæg f.eks. tungen frem og tilbage over åbningen på penishovedet og stykket mellem penishoved og skaft. Disse dele af penis er meget følsomme. Sørg for også at bruge dine fingre til at røre ved hans kugler, hans mellemkød og det nederste af penis. Mange mænd finder det også meget pirrende, hvis du fører en finger i cirkelbevægelser rundt om anus samtidig med, at du slikker penis.

Hvis du giver en kvinde oralsex skal du, udover at stimulere hendes klitoris, huske også at slikke hendes indre skamlæber og det område, der omgiver hendes klitoris. Sørg for at slikke hele længden på klitoris og ikke kun den yderste tip. Det er meget nydelsesfuldt for hende, hvis du fører et par finger op i hende, samtidig med, at du slikker hendes klitoris. Du kan også med fordel bruge en klitoris vibrator, eller en dildo som en del af legen.

Tip 7: Vær nænsom med dine sug

Det er ikke kun slik og kys, der bliver brugt i oralsex. Sug er også ofte en del af akten. Mange mænd og kvinder er vilde med at få suget deres penis og klitoris, men der er dog en hårfin balance mellem nydelse og smerte. For nogle kan de intense sug være ubehagelige på følsomme steder som klitoris og penisglansen, så vær nænsom med dine sug!

Tip 8: Variation er vigtigt

Det er en god idé at ændre lidt i ”slikke-teknikken” undervejs. Start f.eks. langsomt ud og brug tid på at kysse og massere din partner med tunge og læber. Et godt råd er at se oral sex som et langt sensuelt kys, hvor du langsomt bygger op til klimaks. Når først din partner er på vej til at få orgasme, er det vigtigt, at du ikke varierer for meget i din teknik. Men i stedet holder samme tempo og teknik. For at give akten et ekstra pift, kan den af jer, der slikker spise Mint pastiller eller wicks inden (pastiller, som giver en kølig og frisk ånde). Den kølige ånde vil kunne mærkes, så straks den ramme hudenm, og give en sittrende fornemmelse i hele kroppen.

Tip 9: Skift stilling

Den mest almindelige stilling til oralsex er den, hvor partneren lægger sig på ryggen. Men hvorfor ikke variere stillingerne lidt?
Lad f.eks. din partner stå op, mens du sætter dig på knæene og tilfredsstiller ham/hende. Det giver nogle helt andre muligheder for tilfredsstillelse.

Den kendte 69’er er perfekt til, at man kan slikke hinanden på samme tid. Et godt trick her er at lægge sig om på siden, da det ellers kan blive meget varmt for den nederste og anstrengende for den øverste. I kan også forsøge jer med, at den ene af jer sætter sig på hug eller går ned på alle fire og evt. støtter med hænderne mod en mur eller sengegærdet. I denne position kan din partner nemt komme til og tilfredsstille dig fra flere forskellige vinkler.

Tip 10: Brug sexlegetøj

Oralsex vil føles endnu bedre, hvis du bruger sexlegetøj til at supplere dine slik. I kan begge bruge en anal plug eller en anal vibrator for at intensivere jeres orgasmer. Og han kan med fordel blive stimuleret af en prostata stimulator samtidig med. Hvis du er mand, så brug gerne en bullet vibrator, imens du slikker hende eller bruger en dildo, som du fører op i hende, imens du koncentrerer dig om hendes klitoris.

 

porno med danske piger