Er modne kvinder mere attraktiv end unge tøser?

Er modne kvinder mere attraktiv end unge tøser?

SPAR MANGE PENGE

Mænd tænder mest på de unge piger – til gengæld er sex’en bedre med de 40årige kvinder.

Sådan har en lidt firkantet generalisering ofte lydt, når det gælder mænds forhold til kvinder. Vi har måske ikke ungdommens kroppe længere, men til gengæld har vi erfaring og indlevelse – og ved hvad vi vil og tænder på, lyder det fra de modne kvinder, hvorfor sex med os er bedre. De unge kvinder derimod siger ikke så meget. De har stadigvæk de faste kroppe og ungdommens nysgerrighed og virilitet, hvorfor de lader dette tale for sig selv.

Undersøgelser har vist, at mænd typisk drages mest af de unge kvinder – og her taler vi i alderen 24-31 år (sådan cirka) – når det gælder kroppen, men også når det gælder det at nedlægge og forføre, men omvendt så priser mændene også de modne kvinder for deres kundskaber udi det seksuelle, hvor erfaring, selvsikkerhed og indlevelse tæller stort.

Se også: Er modne mænd mere attraktiv end unge knejter?

En gruppe sexologer i Frankrig satte sig for at undersøge, hvor højt mænd rangerer kvinder i de forskellige aldersgrupper, herunder for at aflive eller bekræfte antagelserne, som beskrevet oven over. De bad 21400 mænd i alderen 21-59 år om at beskrive og værdisætte deres erfaringer, tiltrækning og lyster ift. kvinder i aldersgrupperne 20erne, 30erne, 40erne og 50erne. Dette indenfor en række kategorier, der tæller kroppe, vitalitet, indlevelse, selve sex-oplevelsen, samt deres overordnede tiltrækning til ”hele pakken” – Skalaen gik fra 1-10 – hvor 10 naturligvis er topkarakter. Undersøgelsen faldt således ud:

Dansk skønhed, som med sin stramme og slanke ungpigekrop, forstår at friste selv de mest kræsne

Krop:

20erne – 9

30erne – 8

40erne – 6

50erne – 5

Indlevelse og erotisk vitalitet (livskraft):

20erne – 7

30erne – 7

SEX I DAG?

40erne – 8

50erne – 7

Selve sexagten og kvaliteten:

20erne – 7

30erne – 7

40erne – 8

50erne – 7

Tiltrækningskraft (kombination af krop, sex, erfaring, vitalitet)

20erne – 8

30erne – 7

40erne – 7

50erne – 6

De yngste piger og ældste kvinder står lige i sex-kvalitet.

Som det ses, så bekræfter undersøgelsen en række antagelser om mænds syn på sex og kvinder. Når det gælder kroppen, så værdisætter mændene den unge kvindekrop højere end den lidt ældre, hvor ungdommens faste former tæller væsentlig mere. Til gengæld mener de, at selve sexen er 1. karakter bedre med kvinder over 40, hvorfor erfaring også værdsættes. Det kan måske overraske, at de unge kvinder alligevel også scorer ret højt, når det gælder selve sexakten, men det kan tildels skyldes, at sex for mange mænd også er en visuel oplevelse – og hvis de i forvejen synes bedst om den unge faste krop, så indregnes dette også i selve sexoplevelsen. Ydermere kan det heller ikke udelukkes, at mange kvinder i eks. 20erne er blevet mere (sex)bevidste og initiativtagende, end tidligere set.

Ungdommens faste former og livslyst vinder

Når det gælder indlevelse og erotisk “saft og kraft”, så scorer kvinderne på + 40 højest, men kvinderne på + 20 0g + 30 er lige i hælene. Igen må det gælde, at de unge kvinder i dag i en tidligere alder er mere sexbevidste og prøver tingene af, hvorfor de ikke fremstår nølende og usikre. De mangler dog lige det sidste, før de på dette punkt kan måle sig med deres lidt ældre medsøstre. Kvinderne på + 50 er godt med i kategorien “selve sex’en” – men også “indlevelse og erotisk vitalitet”, hvor de scorer samme karakter som de yngre kvinder i 20erne og 30erne. Til gengæld halter de bagefter, når det gælder kroppen og den overordnede tiltrækningskraft. Her vinder kvinder i 20erne, mens de andre i 30erne og 40erne kommer lige efter.

Find de unge piger og modne kvinder til gensidig hyggeligt samvær

Kvinder i 40erne er ligeså attraktive i sengen som deres 20årige medsøstre
Kvinder i 40erne er ligeså attraktive i sengen som deres 20årige medsøstre.

Spørgsmålet er så, om man kan konkludere, at ungdommens faste former rangeres vigtigere, end selve sexoplevelsen, da de unge kvinder i 20erne scorer højst (overall – den samlede tiltrækningskraft) eller om  de unge blot – grundet en større seksuel selvsikkerhed og udlevelse af egne lyster, – (næsten) har indhentet deres ældre medsøstre, når det gælder seksuel erfaring og kundskaber? Ihvertfald er den hårde sandhed, at det eneste sted hvor man ser en væsentlig spredning i karaktererne, er på det fysiske/kropslige område, mens karaktererne er mere ligelige, når det gælder de andre områder, hvorfor kvinderne i 20erne løber med den samlet sejr. Det kan heller ikke udelukkes, at kvinderne i 30erne taber lidt i karaktergivningen, fordi man i denne alder er mere optaget af familieforøgelse og småbørn, hvilket spiller ind på sex og erotisk overskud.

Opsummering af undersøgelsen:

Mændene i 20erne rangerede generelt kvinder i 20erne højst i alle kategorier, mens mændene i 30erne rangerede kvinder i 20erne højst på den kropslige skala, mens de rangerede kvinder i 40erne højst på alle de andre punkter. Til gengæld scorede kvinderne i 30erne højst hos mændene i 50erne. Mændene i 40erne var mest begejstret for kvindekroppen i 20erne, men var lige vilde med sex’en hos kvinderne i 30erne og 40erne.

porno med danske piger