Billeder og video fra Copenhagen SlutWalk

Billeder og video fra Copenhagen SlutWalk

SlutWalk i København.

slutwalk billeder og video filmOptoget er arrangeret af en række aktivister, der har til formål at samle byens borgere til en fejring af retten til vores egen krop og et opgør med en kultur, der bagatelliserer seksuelle overgreb. Se film og fotos fra dagen…

 Copenhagen SlutWalk

Vi vil tage ordet “slut” tilbage! Gå med i Slutwalk og giv en glimmerindsmurt finger til victimblaming, slutshaming og sexistisk dobbeltmoral! SlutWalk er en fejring af retten til vores egen krop: Ingen skal fortælle os hvordan vi skal klæde os eller opføre os for at ‘fortjene’ respekt for vores egne grænser!

Overalt i verden afholdes såkaldte slutwalks hvor kvinder demonstrerer mod udskamning Foto Dansk Kvindesamfund

SlutWalk fejre:
Selvstændighed. Det er vores egne kroppe! Vi bestemmer selv hvordan vi klæder os, om vi har sex, med hvem og med hvor mange.
Skamløshed. Vi nægter at skamme os! Vi forkaster luder-stigmaet og fejrer den skamløse seksualitet.
Lyst. Vi står stolt ved vores seksualitet! Uanset om den er slutty, tarvelig, vanilla, pervers eller aseksuel.

SEX I DAG?

SlutWalk protesterer mod:
Voldtægt og seksuelle overgreb. Vores påklædning, alkoholindtag, seksuelle præferencer og adfærd er aldrig en undskyldning!
Victim-blaming. Det er aldrig din skyld. Skammen og ansvaret ligger hos dén, der voldtager eller krænker.
Slut-shaming. Det er undertrykkende, indskrænket og krænkende at udskamme og nedgøre folk for deres udtryk, sexpartnere, identitet eller seksuelle praksis.

SlutWalk er organiseret af en blandet gruppe af aktivister, feminister, queers og sluts fra København. Alle forskellige grunde til at gå med – og der er plads til alle!

BILLEDER FRA SLUTWALK KBH

NØGEN MARCH
Se flere billeder med “Sluts”!

BILLEDER Tøjter og queers smed tøjet og marcherede for retten til egen krop  | Indland | DR

Den seksuelle aktivistgruppe bag slutwalk sørgede for at holde stemningen i live hos de deltagende, mens de gik igennem Københavns gader.

Se video fra SlutWalk i Danmark

porno med danske piger