2 vilde sex-stillinger kun for de profesionelle

2 vilde sex-stillinger kun for de profesionelle

SPAR MANGE PENGE

ULTIMATIVE SEXSTILLINGER FOR PROFFER.

Mange fyre misunder dem der kan og endnu flere piger enten frygter dem, eller har våde drømme om dem. Vi snakker her om de to frygtede og berygtede sex-stillinger “Standing full nelson” og “Suspended Congress“.

Begger stillinger gør at kvinden er fanget i et jerngreb og manden kommer helt i bund hver gang – her har han 100% kontrollen over hvor hårdt og hvor dybt pikken skal hamre ind og ud af hendes åbne og blottede skød igen og igen. Nogle piger ved ikke noget bedre end at blive taget hårdt og mærke pikken komme helt i bund, andre kvinder frygter sex-positionen da hun mister kontrollen og er bange for han kommer for dybt op i hende.

SEX I DAG?

Positionen er god til at tage hende vaginalt og analt.

Det er ikke alle der kan udføre de to sex-stillinger, der kræver sin mand, både at der skal bruges godt med muskler for at bære kvinden, hvilket alene kan udfordre mange mænd, men derud over skal der også være overskud til at kunne give den gas, når hun er helt varm og våd. Dette er en sex-træningsøvelse for profesionelle der både stimulere muskler, cardio og din partners sex-respekt for dig og vil gøre dig mere sex-attraktiv blandt andre kvinder når/hvis veninderne høre om det.

Billeder og video med Standing full nelson & Suspended Congress.

frygtede og berygtede sex-stillinger Suspended Congress.

Bonus info: En del kvinder oplever sprøjteorgasme når de bliver taget i overstående stilling

Der findes et par andre sex-postioner der minder om de 2 prof-stillinger, de kan være et alternativ, hvis du ikke kan udføre dem korrekt med overskud pga. vægt, dårlig ryg eller bare fordi du syntes det kunne være sjov at prøve en anden sex-variant.
Standing full nelson og Suspended Congress

Pik-buffet – Se disse skønheder kaste sig over pik-buffeten

porno med danske piger