Det skete i nat

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Hans pik gik hurtigt til tops – jeg mærkede ham meget tydeligt bagfra! Derpå førte han mig uden ord ind i soveværelset, hvor jeg meget hurtigt fik tøjet af…

Det var en fredag aften, min mand var på et tillidsmands kursus. Jeg sad ved tastaturet og skærmen og tænkte: Hvor er vennerne henne? Havde sendt flere mails mm, men ingen havde tilsyneladende tid/lyst til at svare.

Endelig dumper der en mail ind! En ganske ukendt fyr skriver til mig. Hvad jeg dog mener med min profil? Nå, ja – den var måske heller ikke helt klar – var det en ung mand mod betaling, jeg søgte – eller hvad? Nå, men han var faktisk utroligt provokerende gennem mange, mange mails – så det kunne jeg jo ikke lade stå uimodsagt/uafprøvet! Han oplyste endelig sin adresse – og efter nogen betænkningstid – jeg var virkelig i syv sind – bestilte jeg en taxi og kørte til den angivne adresse. Her i nattens mulm og mørke (klokken var vist omkring 3) var det svært at vide, hvor man skulle forsøge at trykke, men der var respons hos én af dem i opgangen. Jeg kom med bankende hjerte derop, og ind blev jeg ført af en høj fyr, som uden en lyd afklædte mig mit tøj (der i øvrigt var valgt meget nøje ud til lejligheden = bordeauxrødt sæt). Samtidig kunne jeg mærke, at han ikke var uinteresseret i at møde mig, Hans pik gik hurtigt til tops – jeg mærkede ham meget tydeligt bagfra! Derpå førte han mig uden ord ind i soveværelset, hvor jeg meget hurtigt fik hans pik at mærke. Ja, det var faktisk gået for stærkt alt sammen, selv om vi havde skrevet meget provokerende mails til hinanden hele aftenen. Så umiddelbart var der ingen vej, men efter en brøkdel af et forspil trængte han ind i mig – og jeg skreg. Det var dog utroligt; kun én gang tidligere havde jeg været ude for en pik, der var for stor til min kusse! Det føltes som ville han flænse mit underliv. Da jeg fortalte hvordan, jeg havde det, blev han mere opmærksom på mig og mine fornemmelser og indrettede sine stød derefter. Han røg faktisk i bund gang på gang – og det gjorde af og til ondt. Men – som den gentleman han er – blev han blidere. Vi væltede om på siden til bløde, dejlige bevægelser, og da han så ville tage mig bagfra, blev jeg ellevild – det finder jeg skønt!!!! I nattens løb var igennem mange andre stillinger: Jeg red på ham (herligt) og gav ham stor fryd ved at sutte hans enorme pik. Da han efter flere timers udskejelser var han mæt og træt, bad jeg ham ringe efter en taxi – og snart var jeg hjemme igen efter noget af et cyberspace-eventyr!

Vi kende kun hinandens profilnavn mm, men ikke mere om identiteterne bag. Jeg sidder tilbage her og begriber ikke, at jeg turde -men "hvo intet vover, intet vinder" – og det var sandelig en oplevelse!

SKRIV HVAD DU MENER!