Du vandt mig, og du vandt en fantasi.

SPAR MANGE PENGE

”Fuck”! Jeg smækker skabet hårdt i. Jeg hader virkelig, når du vinder over mig. ”Det er kraftedderme løgn?”, råber jeg. Irriteret. Du griner bare af mig. Du elsker at vinde. Især over mig. Jeg hader, når du vinder. Men det gjorde du altså. Vandt.

Det var bare et latterligt væddemål, om noget så åndsvagt som om der var brød eller ej ude i skabet. Men jeg havde en plan med dig, hvis jeg vandt. Jeg var 110 % sikker på det latterlige brød i det latterlige skab.
Men ét eller andet gik galt, for i stedet for at vinde, så endte det med, at det nu er mig, der sidder her, og må gøre dét jeg havde haft planer om, at du skulle gøre.

Jeg havde planer om at vinde en fantasi. Jeg ville have hånet dig med min sejr. Drillet dig, tirret dig – og bagefter ville jeg have tvunget dig til at skrive den mest pirrende, ophidsende fantasi til mig.
Jeg ville have suget mig fast til dine tanker og gjort dine tanker og dine knæ møre af lyst. Du skulle have været tvunget til at beskrive en erotisk, pikant fantasi med mig i hovedrollen. Du skulle have været tvunget til at dvæle ved samtlige detaljer, beskrive min krop og beskrive alt det du ville gøre ved den. Jeg ville have tvunget dig til at sidde ved din computer med min nøgne, våde krop i dine tanker og din hårde pik bankende mod dine bukser. Og bagefter ville jeg have givet dig fantasien – og mig – i virkeligheden.

Men jeg vandt jo ikke. Det gjorde du. Og jeg hader, at du vinder.
Nej. Det passer ikke, at jeg hader du vinder. Det handler i virkeligheden mere om at jeg hader at tabe.
Øv. At tabe er det samme som at miste kontrollen med tingene – og jeg har det bare bedst med at vide, hvad der skal ske og hvornår.

Suk. Der er ingen vej tilbage, er der?
Du har vundet, og din præmie er præcis den samme, som jeg havde forestillet mig at min skulle være.
Du vandt mig, og du vandt en fantasi.

Og jeg adlyder dig, selvom jeg allerede kan mærke, hvordan ydmygelsen river i mig. Jeg har lyst til at sige dig imod. Sige nej. For pokker og sgu og helvede.
Men jeg har jo godt på fornemmelsen, hvad der sker, hvis jeg trodser dig. Tanken pirrer mig. Du ville ikke lade mig slippe, og jeg har på fornemmelsen, at du ville straffe mig for min frækhed. Shit, det er ophidsende at tænke på. Gad vide, hvad du ville gøre ved mig? Gad vide, om jeg turde give pokker i det hele, og give mig helt hen til dig?

Nej, jeg tør ikke. Så godt kender jeg dig ikke endnu. Så jeg lader være med at trodse dig. Denne gang.
Det er så kliché, når man siger noget om, at det var hendes blik man så allerførst.
Gu var det ej. Det var hendes kilometerlange ben i de tårnhøje stiletter, der fangede min opmærksomhed, da hun passerede vores bord på cafeen.
Damn, de sko var høje. Men hold nu kæft, hvor gjorde de noget godt for hendes ben. Mit blik gled op ad hendes lange, slanke ben og selvfølgelig endte de i en blød, velformet røv.
Damn. Selvfølgelig havde hun også en perfekt, rund og blød røv. Hun har sgu ingen trusser på, tænkte jeg. Ellers ville jeg kunne se dem gennem nederdelen.

Jeg havde næsten lyst til at række ud og røre ved hende, bare lige for at mærke, om hun rent faktisk var så blød at røre ved som den røv så ud. Men hun tog et skridt væk, og min hånd bremsede sig selv, og lavede en fjollet bevægelse i stedet – nærmest som om den vinkede lidt til sig selv.
Ai. Det er sgu da også åndsvagt, nåede jeg lige at tænke ved mig selv. Hvorfor gjorde jeg nu det? Hvorfor sidder jeg her og vil røre ved hende? Hvad så hvis jeg havde gramset hende på røven, bare lige sådan? Hun var sikkert blevet skidesur. Hun kunne faktisk godt se lidt sådan ud.

’Kig lige på mig!’ Du afbrød mine tanker, og drejede mit ansigt mod dig med din pegefinger. ’Hvad skete der dér?’ Spurgte du, mens du holdt mit ansigt fast med din blide finger og dit skarpe blik.
Jeg tror mit blik må have flakket lidt. Hvad mener du? – for igen sagde du ’Kig på mig!’

’Du har jo lyst til hende, har du ikke?’. Det var ikke engang et rigtigt spørgsmål, du konstaterede det bare. Dit ansigt var udtryksløst, og jeg kunne ikke gennemskue om du var irriteret på mig. ’Hvad? Nej..’, mumlede jeg, mens jeg forsøgte at se dig i øjnene.
Du fastholdt mig endnu et øjeblik med dit blik, men så skiftede du emne, og vi bestilte et par drinks mere.

SEX I DAG?

Aftenen skred frem, der kom flere drinks på bordet. Humøret var højt, og stemningen i top. Efterhånden blev aften til nat, og de fleste af vennerne stavrede hjemad. Cafeen blev langsomt tømt for gæster, og vi besluttede, at det vist også var på tide, at vi skulle vende næsen hjemad.

Jeg var blevet godt tipsy, og blev nødt til at vakle ud på dametoilettet. Det snurrede så faretruende rundt, at jeg blev nødt til at støtte mig til dørkarmen, inden jeg overhovedet kunne samle mig om at knappe bukserne op.
Kæft, hvor var det også åndsvagt at tage så høje hæle på, når jeg nu godt vidste, hvordan aftenen ville ende.

Ude ved håndvasken plaskede jeg lidt koldt vand i hovedet. Kæft, jeg havde det varmt. Det hjalp lidt, og rummet kørte knap så meget rundt for mig mere.
Med et brag blev døren ind til dametoilettet pludselig slået op.
‘Det er kraftedderme sidste gang jeg tager på en blind date’, tordnede hun, mens hun marcherede ind og i en sky af parfume smækkede døren ind til toilettet hårdt bag efter sig.
‘Sådan en narrøv’, hvislede hun videre. ‘Nu har han flirtet med mig hele ugen, og kørt mig helt op – og så dukker idioten ikke engang op’. Hun smed sin håndtaske hårdt på vasken, og marcherede ind på toilettet og smækkede døren bag sig.
Tøvende blev jeg stående lidt. Hvis jeg gik nu, hvem skulle så holde øje med hendes taske? Nogen kunne jo komme og tage den. Men ok, med hendes humør ville det sgu nok alligevel være værst for dem selv.

Jeg kiggede mig i spejlet. Rummet var heldigvis holdt op med at snurre så faretruende.
Jeg så godt ud i dag. Det havde du også sagt til mig tidligere på aftenen, inden vi gik ud. Jeg rettede hurtigt på bh’en, mens jeg skævede til toiletdøren. Kæft, hvor åndsvagt, nåede jeg at tænke. Men tanken om hendes kilometerlange ben og min hånd, der helt af sig selv rakte ud efter hendes røv dukkede op af sig selv, uden jeg ville det. Hvordan mon hendes røv ville være at røre ved? Mon hendes tunge ville være lige så insisterede, som hun selv umiddelbart virkede?
Tanken sendte prikker ud i mine brystvorter. De krøllede sig sammen og pegede stenhårde på mit spejlbillede gennem tøjet. Beskeden fra brystvorterne krøb helt ned mellem mine ben, og sendte prikkerne videre. Det var en gammel fantasi – at være sammen med en anden kvinde.
Jeg fugtede mine læber med tungen, kunne mærke hvordan alkoholen og tanken om hende gjorde mig våd.

‘Sig mig, hvad laver du?’
Jeg for forskrækket sammen. Hun var kommet ud igen, uden jeg havde lagt mærke til det.
‘Du står sgu da der og er stjerneliderlig, er du ikke?’ Hendes stemme var hård, men let drillende. Jeg må have rødmet, for hun slog en perlende høj latter op, og fangede mit blik i spejlet. ‘Er du ikke?’, sagde hun. Roligt. Mens hun fastholdt mit blik i spejlet.
Jeg kunne ikke slå blikket ned, og forsøgte at svare helt roligt. ‘Øhm, jo, måske lidt, men det var bare fordi jeg…’, men min stemme forsvandt, og hendes øjne holdt insisterede fast i mine.
‘Vend dig om’, sagde hun. Jeg gjorde som hun sagde. Hendes blik slap mine øjne, og vandrede vurderende ned over min krop. Mine stive brystvorter hilste forræderisk fornøjede på hendes blik inde bagved blusen, da hendes blik stoppede ved mine bryster.
Åndsvagt. Pinligt. Jeg skammede mig over hendes røngtensyn, der klædte mig af, bid for bid – og bandede over min krop, der afslørede mine tanker.

‘Jeg er blevet brændt af, og jeg er både irriteret og pisseliderlig’, sagde hun. ‘Og så står du dér og byder dig til, som om du næsten ventede på mig’.
‘Nej, men min mand venter på mig derude’, protesterede jeg.
‘Han kan godt tåle at vente lidt mere’, sagde hun tonløst. ‘Tag din bluse af’.

‘Hvad? Nej, her? Der kan jo komme nogen…’
‘Tag din bluse af’, sagde hun roligt. ‘Og din bh. Jeg vil se om de bryster er lige så indbydende i virkeligheden, som de ser ud herfra.’
Skævende til døren og med rystende hænder gik jeg i gang med at knappe min skjorte op. Knap for knap, mens hun bare stod der og kiggede på mig. Jeg krympede mig. Du stod jo og ventede derude. Anede ikke, hvad der foregik herinde.
Til sidst stod jeg med blottet overkrop. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op med mine arme. Forsøgte at krydse dem foran mig, men hendes blik fortalte med det samme, at det ikke var i orden. Til sidst lod jeg dem bare hænge ned langs kroppen. Jeg var tæt ved at tude af ydmygelse og
ophidselse på samme tid. Hvordan kunne hun læse mine tanker på den måde? Hvordan vidste hun, at jeg havde kigget på hende?

Hun kom hen til mig. Med en finger strøg hun luftigt hen over min ene stenhårde brystvorte. Jeg skælvede ved berøringen, der sendte strøm direkte ned mellem mine ben.
‘Jeg fik ret, du er jo liderlig’, sagde hun, hvorefter hun med fast hånd tog fat om hele brystet. Jeg stønnede ved den pludselige bevægelse.

‘Gør det samme, som du gjorde før. Med din tunge’ Hendes krop stod så tæt på mig, at hendes parfume svimlende fyldte min næse, og hendes hånd holdt fast om mit bryst. Jeg slikkede mine læber, mens hun holdt mit blik fast. ‘Gør det igen, din liderlige tøs’, sagde hun.
Igen slikkede jeg mine læber, og hun bøjede sig frem og tog min brystvorte i munden. Sugede hårdt på den. Effekten af hendes brandvarme mund rundt om min brystvorte var overvældende. Et gisp undslap mig. ‘Når du gør det jeg beder dig om, så skal jeg nok sørge for dig’.

Hun kyssede mig, stak sin tunge ind mellem mine læber, og jeg åbnede munden og tog imod. Det var lige præcis så insisterende som jeg havde forestillet mig. Men varmere. Og blødere.
Hendes tunge var blød og rå på samme tid. Hun slikkede mine læber. Langsomt. Drillende.
Jeg klamrede mig til håndvasken bag mig. Min mund tog villigt imod hendes våde tunge, og ilinger løb fra tungespidsen hele vejen ned i et dunkelt sted lige under maven. Mit underliv sitrede insisterende, og jeg kunne mærke effekten af hendes tunge og den hånd, som stadig holdt fast rundt om mit bryst.

Det var godtnok længe siden jeg havde været så tændt, nåede jeg lige at tænke, men blev afbrudt af hendes hånd, som fandt brystvorten og nev hårdt i den, så jeg for sammen i forskrækkelse.
‘Uhm, det kunne du lide, hva?’, hviskede hun. Jeg forsøgte at protestere, men forgæves. Med et ryk hev hun fast i mit hår og bøjede mig ansigt bagover. Hendes negle borede sig ind i huden på mit bryst, og hendes tommelfinger strøg ubønhørligt hen over vorten. Igen og igen og igen, mens hun kyssede mig hårdt, pressede mig op mod vasken, stak sin tunge langt ind i min mund.

Vorten strittede og protesterede over den hårdhændede behandling, men resten af min krop reagerede fuldstændig modsat. Strømme af lyst væltede ind over mig, snoede sig fra brystvorten hver gang hun rørte den, skød sig ud fra hendes tunge og lige direkte ned i mit skød, hvor det tordnende ramte min klitoris. Smerten, lysten, tungen, brystet, tungen, lysten, smerten. Det bankede afsted med en fart, så jeg blev svimmel – jeg kunne ikke længere skille tingene ad, kun mærke hendes mund og hænder holde mig fast, og hvordan strømme af elektriske dimensioner igen og igen strålede ned i mit skød, og gjorde mig drivvåd. Min klitoris føltes afsindig stor og ekstrem følsom i de stramme jeans, jeg vred mig i hendes hænder, hendes heftige åndedræt hamrede imod min mund, hendes hånd, som holdt mit hovede fast, hendes tommelfinger der strøg vorten om og om igen, og sendte alt for mange, alt for mange strømme af lyst ned til mit skød. Jeg stønnede, benene ville ikke bære mig mere, jeg ville have det skulle holde op og alligevel aldrig holde op, mens jeg forsøgte at gnubbe min fisse mod hendes hofte – og i et kæmpe rabalder kom jeg eksplosivt med hendes tunge presset ind i min mund.

Stakåndet og uvirkeligt overrasket over voldsomheden i den orgasme der stadig rullede rundt i min krop stod jeg presset mod håndvasken, med hendes krop lænet ind mod min.
Langsomt åbnede jeg øjnene. Hvad var der sket? Ok, hvad skete der lige der? Jeg havde aldrig kommet så hårdt, så intens, så.. så.. så…

Og så var det jeg fik øje på dig.

Du stod lænet op ad dørkarmen i den modsatte ende af rummet. Armene over kors over brystet. Et halvskævt smil spillende i mundvigen. Dit blik var rettet direkte mod mit, og du holdt mig fast med dine øjne.

Forfatter “Af mig – til min mand”

porno med danske piger