Frækt møde med smæk og lækker sex

SPAR MANGE PENGE

Efter lang tids overtalelse havde jeg endelig sagt ja, til at besøge dig. Og jeg glædede mig vildt. Jeg havde ledt hele mit skab igennem mindst 50 gange for at finde det rette tøj. Og havde fundet en lang sort nederdel med en god lang slids, og en sort nedringet top, der rigtig fremhævede mine store bryster. Da jeg steg af toget, gik jeg lidt forvirret rundt, du var ikke til at se nogen steder. Var ved at gå lidt i panik, men blev også sur på dig, indtil du tog fat i min skulder, vendte mig rundt og kyssede mig inderligt.

Jeg hev efter vejret og kiggede dig dybt i øjnene. Mit blik sagde alt hvad du ville høre og ivrigt trak du mig med hjem til din lejlighed. Jeg satte min taske fra mig og spurgte om jeg måtte tage et bad, trak blusen af og smed den over en stol, ligeledes med nederdelen. Kiggede på dig og kunne se at du nød synet af en helt glat mis, i et par gennemsigtige røde G-strengs trusser. Jeg gik med vrikkende bevægelser hen mod dig og lod en finger glide langs dit bryst. Og gik så ud og tændte for vandet. Jeg lod undertøjet ligge på gulvet og trådte ind under det varme vand. Temperaturforskellen, fik straks mine brystvorter til at stritte. Jeg fik gåsehud, men nød at røre ved de store og faste bryster. Jeg fandt noget sæbe og begyndte at vaske mig. Kunne skimte dig ud af øjenkrogen, og smilte ved synet af din hånd, der med en fast rytme spillede den af. Lod bevidst sæben glide over mine bryster og førte en hånd ned mod mit skød. Gav et lille let suk fra mig, da jeg tilfældigt ramte min klit.

SEX I DAG?

Du kom tættere på mig, mens du stadig spillede den af. Jeg slukkede vandet, tog et håndklæde og gik forbi dig, efter at have kysset dig på brystet. Gik direkte ind til sengen, fandt min dildo og begyndte at lege med mig selv. Du fulgte overrasket efter. Ikke et ord blev sagt. Du satte dig foran mig, på knæ, med din store pik rejst ud fra kroppen. Jeg kiggede sultent på dig, og lænede mig frem mod dig. Begyndte at sutte og slikke på din pik. Sugede og lod min tunge glide om dit pikhoved gang på gang, mens jeg villigt lyttede til dine små støn og sagte suk, der kom når jeg ramte dit ømme punkt.

Da jeg ku mærke du var lige ved komme, stoppede jeg og lod dig få en pause, mens jeg langsomt lod min tunge glide om dine brystvorter, og kyssede dem på skift. Du nød det. Din vejrtrækning blev tungere. Jeg satte mig over dit hoved, lige så din tunge kunne nå mit skød, der efterhånden var ret vådt. Du pirrede mig til det yderste, og lod hurtigt 2 fingre glide op i mit indre. Jeg klynkede. ”Åh.. Ja.. jeg vil mærke din stive pik i mig.” Og med det samme vendte du mig om, lod mig stå med enden i vejret, lænet ind over sengen, mens du stod bag mig og drillende pressede din pik lidt ind, og trak den så ud igen. Jeg kunne ikke holde til det, så jeg stønnede højt at du skulle kneppe mig, og vise hvem der bestemte og det skulle jeg ikke sige to gange, for du greb fat i mit hår og tvang mit hoved bagud, hvilket tændte mig vildt meget.

Jeg stønnede højlydt at jeg måtte mærke dig med det samme og du stødte helt i bund i et hug. Jeg skreg på mere. Du blev ved og ved. Satte tempoet op, men sørgede stadig for at du havde magten. Jeg vred mig under dig, for at slippe fri og komme til at ride dig, men du sagde hårdt: ”Slave, kend din plads. Lige nu er du min og indtil jeg siger til skal du gøre som jeg vil.” jeg klynkede et stille ”Ja, Herre..” Og mærkede et slag mod mine baller. Det tændte mig endnu mere og jeg bad om mere. Vred mig med vilje for at blive straffet.

Du gav mig 3 hårde slag og mærkede hvordan min fisse strammede om din pik og de varme safter løb ned af mine lår og ned på din pik. Du sagde bestemt: ”Hvem sagde du måtte komme?”. Rev fat i min skulder og hev mig ned på gulvet ved håret og tvang din store pik i min mund. Jeg sugede den så hårdt ind i min jeg kunne. Og lod stadig min tunge massere den, men denne gang legede jeg også med kuglerne. Jeg nød at du holdt mit hoved fast og fulgte rytmen, for hver gang jeg suttede dig. Til sidst kunne jeg mærke at dit greb blev hårdt og jeg mærkede den salte flod af din liderlighed give mig min belønning. Jeg tømte dig helt, tog dig i hånden og tog dig med ud i badet, så vi kunne blive renset og gjort klar til næste omgang.

porno med danske piger