E-flirten

Det var sjovt at mødes, og så lige her! og vi var vist begge lidt bange for at hele butikken kunne se, at sidst vi havde hørt hinandens stemmer, var til en gang hed telefonsex!…

Det havde været en fed fest hos min kollega. God mad, god musik og søde mennesker. Jeg var af sted uden fruen, men havde ingen intentioner om andet en “almindeligt selskabeligt samkvem”.

Min borddame til festen var en smuk kvinde sidst i trediverne, høj, slank og mørkhåret. Så mindst 10 år yngre ud. Tydeligt at hun gik op i sit udseende. Absolut ikke dullet eller billig. Elegant og classy, men alligevel med en aura af “det er ikke hvem som helst der kan få mig, men den der gør får en vild oplevelse”
Under maden talte vi om løst og fast. Hun var en kvinde der sætter sig ind i samfundsforhold, politik og religion og havde en mening om tingene. Imponerende at klare det samtidigt med et karrierejob, mand og familie!
På et tidspunkt spurgte hun om mit stjernetegn, et emne jeg altid har synes er håbløst uinteressant (“Jeg er som jeg er. Tro ikke du kender mig bedre, bare fordi du ved hvilket stjernetegn jeg tilhører”) men hun mente jeg måske ville finde de kinesiske stjernetegn mere interessante. Jeg svarede at hun jo kunne prøve, og gav hende min email, så hun kunne sende mere information.

I løbet af aftenen dansede vi flere gange, og det var tydeligt at hun var en kvinde med krudt i, når hun blev grebet at stemningen. Kunne ikke lade være at tænke at hun måtte være en raket i en seng, og mine tanker kredsede om emnet flere gange den aften. Da jeg forlod festen, gav jeg hende et knus, og viskede i hendes øre, at “Jeg synes du er en usædvanlig tiltrækkende kvinde. På en sej måde”. Jeg kunne mærke på hendes knus, at hun blev overrasket, men glad – og mon ikke hun der i et splitsekund glemte at hun var til fest med sin mand, og bare havde lyst at tage af sted med mig? Jeg tror det!

Efter festen gik der nogle uger hvor jeg ikke hørte noget, og jeg havde egentligt glemt hende, da der en kedelig dag på kontoret kom en email fra hende. Vi emailede lidt om stjernetegn henover ugen, og lidt af gangen, men ganske sikkert drejede emailene sig over på sex. I løbet af en måneds tid, emailede vi ikke om andet en sex!

Det var frækt at en næsten fremmed kvinde fortalte mig om hendes sexliv, hvad hun kunne li’, hvad der tændte hende. I løbet af kort tid, viste jeg at hun elskede at være den aktive, være den der tog initiativet, og den der kontrollerede. At hun elskede at få fyren helt derud hvor han ikke kunne koncentrere sig om andet end at hengive sig til sin lyst. Hun fortalte at hun var en sluger, og at hun, hvis vi havde været singles, og kunne have været sammen, ville slikke min pik mens hun kælede for mine boller, og når jeg kom, ville hun beholde pikken i munden, tage sæden i munden, kikke mig i øjnene og sluge hele ladningen.

Hun fortalte mig at hun havde prøvet lidt af hvert. Det var vildt frækt at læse hendes beskrivelse af dengang hun havde været sammen med to fyre på en gang. Hun fortalte at hun dog ikke rigtig var til analsex og pigesex. Jeg undrede mig, og spurgte om årsagerne. Hun fortalte at hun engang havde prøvet lidt analsex, men at hun mest af alt havde syntes det gjorde ondt. Hun havde aldrig følt sig seksuelt tiltrukket at en kvinde, men måtte give mig ret i at det måske kunne skyldes at hun var så optaget på at være den der styrede, at hun sagtens kunne overse en piges signaler om at være interesseret i sex med hende.

En dag emailede hun og fortalte, at hun lige havde læst noveller på gratis6.dk, og var blevet godt liderlig og våd. Jeg fortalte hende at hun skulle gå på toilettet, og forestille sig at jeg havde gemt mig der ude. Og at jeg i samme øjeblik hun kom ud på toilettet ville kysse hende, ville røre hendes krop som jeg havde haft lyst til i flere måneder, befri hende bryster fra bh’en, røre dem men jeg stod bag hende, kysse hende ned af ryggen, trække bukserne af hende, sprede hendes ben, dufte hendes fisse, bide blidt i ballerne, kysse hele vejen op ad ryggen, rejse mig op, og fange hendes øjne i spejlet. Mens vores øjne fastholdt hinanden i spejlet, ville jeg trænge op i hende bagfra. Hun ville skubbe bagdelen tilbage, så min pik kunne trænge dybt op i hende, og jeg kunne kneppe hende mens min hånd kælede for hendes klit. Under det hele ville vores blikke være fanget i spejlet, og fordi hun var så liderlig og våd allerede inden hun kom ind på toilettet, ville der ikke gå længe førend jeg kunne mærke musklerne i fissen stramme sig om min pik, og ville vide at hun var ved at komme. Når hun kom, ville det være for meget for mig, og i samme øjeblik ville jeg fyre min ladning op i hende, og vores kroppe ville ryste og skælve, mens vi hele tiden havde øjenkontakt i spejlet.

Hun svarede tilbage på min opfordring i emailen, at det kunne hun ikke, for toiletterne lå vis á vis kontorerne. Og hvis hun gik på toilettet og forestillede sig hvad jeg havde skrevet, ville hun komme så højlydt, at alle kollegerne ville vide hvad hun havde lavet på toilettet! Så det kunne hun ikke

Jeg blev lidt skuffet … det var jo for pokker bare en opfordring til at sætte tankerne i gang. Men jeg livede op da jeg læste PS’en i hendes email: “Men, der er jo toilettet i omklædningsrummet i kælderen. Der er ingen mennesker i kælderen midt på dagen, så der kan jeg larme lige så meget jeg vil….”
Hurtigt til tasterne, og befale hende til at gå ned på toilettet i kælderen og gøre som jeg lige havde beskrevet. Jeg modtog en email efter 2 minutter, hvor der stod; “jeg går i kælderen nu. Når du læser disse linier, er jeg sikkert allerede i gang….”

Det var for ophindsende! At vide at der på en anden adresse i byen var en kvinde der onanerede og fingerbollede sig selv til orgasme, fordi jeg havde befalet hende at hun skulle, men uden at jeg var der og uden at jeg kunne opleve det. Jeg kunne bare sidde og vente på næste mail.

Den kom efter 15 minutter. Hun skrev at det havde været vildt frækt, og hun følte sig styret, da hun gik gennem kontorerne og forbi kantinen, for at gøre som jeg havde befalet. Hun havde valgt handicaptoiletter da der var mere plads, men allerede inden hun havde smidt trusserne, havde hendes øjne fanget rengøringsvognen og gulvsvaberen, eller rettere den lange træskaft med den blødt afrundede afslutning. Hun havde fået svaberen klemt inde mellem toilettet og handicap armlænenes låsemekanisme, så svaber skaftet havde haft samme højde som min pik, hvis jeg havde stået bag hende. Hun havde ført enden af skaftet op i sig selv, og havde bollet med det, mens hun forestillede sig at det var mig der stod bag hende, og mig hun havde kneppet. Hun havde næsten kunne se mig i spejlet!

Det var for vildt at læse! Jeg var nød til at forlade mit kontor med en ordentlig bule i bukserne. Jeg smuttede ud på et toilet hvor jeg kom stort set i samme øjeblik som jeg fik hevet pikken frem.

Vi talte om at mødes på en cafe, bare for at drikke en kop kaffe, se hinanden og høre hinandens stemmer. Vi viste dog begge at det ikke ville gå, for der var så meget liderlighed oparbejdet i mellem os, at vi ville ende på toilettet og have det vildeste sex. Det ville selvfølgelig have været fedt, med ingen af os ville risikere at sætte vores ægteskaber på spil.

En dag skrev hun, at hun arbejdede hjemmefra, og sad helt alene hjemme. Hun tænkte på mig, og da hun havde smurt et stykke rugbrød, havde hun overvejet om agurken i køleskabet måske havde samme tykkelse som min pik! Det var jo lidt af en email at modtage på en kedelig dag! Jeg sagde hun skulle lægge agurken i varmt vand, og vi gik ind på et chat-site.

Her gik “snakken” hurtigt!. Selvom emails kun er få sekunder undervejs, var det alligevel som om at vi var lidt tættere på hinanden når vi kunne skrive i det samme vindue! Vi var begge ophidsede, og fortalte hinanden hvad vi ville gøre hvis vi var sammen. Da hun fortalte at hun sad i kontorstolen kun i undertøj, og at hun klemte sine brystvorter, men hun forestillede sig det var mig, bad jeg hende hente agurken, og smide det sidste tøj. Jeg bad hende at skubbe numsen frem på sædet, ryggen i ryglænet og fødderne på bordkanten. Hun skulle lade spidsen af agurken cirkle om hendes yderste skamlæber, mens den anden hånd spredte læberne, og agurken skulle ramme klitten i ny og næ

Der blev “stille” i den anden ende, og jeg var lidt overrasket. Havde jeg forlangt for meget? Var hun blevet stødt eller genert? Der gik vel ca. 1 minut, så skrev hun “Mmmmm, jeg gør som du siger, og det er dejligt, men det er sgu’ umuligt at skrive på keyboarded i mens :-)” Nåe ja, for pokker, det var jo rigtigt!

SEX I DAG?

Vi aftalte at fra nu af skulle det bare være jeg der skrev, og hun ville gøre som jeg skrev. Jeg skrev at kun skulle forestille sig at jeg var der, og at min tunge og læber var på vej ned at låret, ned mod fissen og klitten. At min mund ville finde hendes fisse, at mine læber ville nabbe i de yderste skamlæber, at min tunge ville trænge ind mellem de inderste læber, ville smage hendes safter, ville trænge så dybt ind i hende som muligt. At min mund ville omslutte hendes klit, at jeg ville suge kortvarigt på den, så den blev helt blotlagt, at min tunge ville lege med den, at min tungespids langsomt ville skrive hele alfabetet på hendes klit – både store og små bogstaver, hvis vi nåede så langt 🙂 At jeg ville føre agurken, der på nuværende tidspunkt ville være helt fedtet af hendes safter, ind i hende (men at hun skulle være min forlængede arm og selv gøre det). Agurkens krumme spids ville lede efter g-punktet, og når den fandt det, ville den masere det som var den en rigtig pik, der trængte ind bagfra, alt i mens min tunge og mine læber ville fortsætte med at slikke klitten.

Pludseligt skrev hun på skærmen, “fuck, det er så dejligt, jeg er lige ved at komme”. Uden at hjernen viste hvad der foregik, skrev mine fingre “ring til mig nu, nr. xx xx xx xx” og efter 20 sekunder ringede telefonen!!! Jeg sagde mit navn, og en kvindestemme sagde; “Godt, for jeg har heller ikke tid til at få forkert nummer nu”. Det var hende! Hendes dejlige stemme, denne gang lidt sexet hæs, hendes tunge åndedræt, der bekræftede at hun havde gjort som jeg havde skrevet, at hun sad derhjemme med numsen fremme på stolen, fødderne på bordkanten og med agurken i fissen, men hendes hånd kørte den ind og ud, henover g-punktet. Det var for vildt! Jeg havde min pik i hånden i løbet af nul komma fem, og lyttede til hendes åndedræt der fortalte at der ikke var langt igen, dybe vejrtrækninger, der blev afbrudt af små korte støn når agurkespidsen ramte g-punktet og så en pause i vejrtrækningen på ca. 5-7 sekunder, og et langt “Åhh, ja, ja, mmmmmmmm, mmmmmmm og en udånding der tømte lungerne for luft, og lyden af en kontorstol der bevægede sig under kroppens krampebevægelser.

Det var vildt, vildt frækt, at vide at en kvinde sad nøgen med en agurk i fissen, og forestillede sig at have sex med mig, uden at jeg kunne være tilstedet. Samtidigt var det rigtig dejligt at høre hendes stemme, at høre hende komme, især fordi det på det tidspunkt var mere end et år siden vi havde været til fest sammen, og jeg havde svært ved at huske hvordan stemmen lød.

Efter den oplevelse, som jeg genspillede mange gange i hovedet, men pikken i hånden, flyttede jeg kontor, og kom til at sidde overfor en kollega. Vore email korrespondance fortsatte, men det blev mest til at udveksle jokes og hva’ så’er. Hver gang emnet drejede sig over på sex, var jeg nød til at holde igen, for ikke at sidde med bule i vokserne, røde kinder, og stakåndet vejrtrækning, hvilket nok i det lange løb ville undre min kollega. Korrespondance blev mindre hyppig, selv om vi fortsat holdt kontakt.

Måske også derfor tog det mig lige 20 sekunder på at være sikker på at det virkelig var hende jeg tilfældigt mødte i boghandelen en fredag formiddag, hvor jeg var ude for at købe noget faglitteratur til jobbet. Det var sjovt at mødes, og vi var vist begge lidt bange for at hele butikken kunne se, at sidst vi havde hørt hinandens stemmer, var til en gang hed telefonsex!

Hun fortalte at hun bare var smuttet ind for at købe en roman, for en veninde havde inviteret hende i sommerhus og de skulle af sted om nogle timer. Mand og børn havde hun parkeret derhjemme. Det forklarede også den tunge rygsæk hun bar på ryggen. Da vi havde betalt, tilbød jeg at give hende et lift til venindens lejlighed, hvilket hun blev glad for. Jeg var selvfølgelig glad for at se hende, og kunne heller ikke lade være med at tænke på de frække oplevelser vi havde haft sammen. Men fordi vi tidligt i vores e-flirt havde været enige om ikke at skulle gøre noget der kunne risikerer at ødelægges vores respektive forhold, havde jeg ikke overvejet at det måske kunne føre videre at tilbyde hende et lift. Dumt af mig…

Da vi kom til venindens lejlighed, låste hun hjemmevandt op. Hun så mit undrende ansigtsudtryk og fortalte at hun havde fået en nøgle for længe siden, samt at veninden havde opfordret hende til at komme så tit hun havde lyst. Jeg bar rygsækken op i lejligheden. Veninden var ude at købe ind til weekenden. Så stod vi der, og jeg ønskede god weekend. Det virkede som om vi begge lige ville kikke på hinanden en ekstra gang, vor at gemme billedet i hukommelsen, i erkendelse af at det kunne vare længe inden vi ville ses igen. Vi holdte hinandens blikke fast lidt for længe, og jeg tror vi begge tænkte; “Nu er det ved at være pinligt, men nu kikker den anden væk om et sekund” Sådan stod vi længe, og det var som om der blev elektrisk i mellem os. Lidt som to kraftige magneter der kommer for tæt på, og til sidst klikker sammen. Jeg gav hende et farvelknus og filmen knækkede – jeg kunne ikke lade være med at viske hende i øret: “Jeg synes du er en usædvanlig tiltrækkende kvinde. På en sej måde”.

Herefter gik det stærk. Vi kyssede og krammede, hænderne tog ingen omveje, men gik direkte til sagen. Tunger der kyssede dybt. Tøj der blev taget hurtigt af hinanden. Stemmer der afslørede nydelse. Kroppe der vred sig i lyst. Vi endte på venindens seng. Jeg kunne mærke at hun var den der kunne lide at styre! Vi var knapt kommet igang førend hendes mund og tunge var på vej nedover min brystkasse. Hun bed i mine brystvorter, hun tog hårdt fat på min allerede stive pik uden på boxershortsene. Jeg viste hvad der ville ske nu, og jeg glædede mig over at jeg havde været i bad kun 2 timer tidligere, og at jeg der havde fået trimmet dusken. Der var max ½ cm. tykt hår ovenfor pikken, og absolut ingen hår på selve pikken og på bollerne.

Ganske rigtig! Hendes mund fandt kanten af mine boxershorts, og bedst som jeg troede hun ville flå dem ned, drillede hun ved at stikke tungen ned under elastikken, og køre den ned til hårkanten. Hun åbnede munden helt, og satte læberne på stoffet, og blæste varm fugtig luft ind gennem shortsene, ind på pikken. Det var mere end jeg kunne klare! Fra nu af var der ingenting i verden på nær hende og jeg. En isoleret luftboble dybt nede i havet. Hun trak boxershortsene af mig, og min pik stod ret ud i luften. Kikkede ned af mig selv, og så det nytrimmede hår, pikken der så ekstra stor ud med trimmet hår, og et par frække øjne der kikkede i mine, og en mund der åbnede sig og bevægede sig ned mod spidsen af min pik. Kort inden min pik forsvandt ind i mellem hendes fyldige læber, nåede jeg at tænke “det bliver kun som et forspil, hun skal ikke have lov at styre når hun er sammen med mig”.

Der gik 3 sekunder efter hun lukkede munden om mit pikhoved førend jeg havde glemt det igen. Det var ekspertbehandling det her! Aldrig har jeg oplevet så dejligt et blowjob; tungen roterede over pikhovedet, læberne kørte frem og tilbage over kanten af pikhovedet, hånden kørte op og ned ad skaftet, lige langt nok til at det næsten gjorde ondt i strengen, men kun lige næsten. Det var ikke forkert hvad hun engang havde skrevet: da det begyndte at rykke i mit underliv råbte hun; “jeg vil ha’ dig” og kikkede mig dybt i øjnene mens hendes behandling fortsatte. Jeg kunne umuligt holde orgasmen tilbage, og jeg rystede og pumpede mit sæd ind i munden på hende. Hun mumlede “mhm, mhm” mens jeg kom igen og igen, og til sidst var helt tømt. Hun kikkede mig i øjnene åbnede munden lidt, så jeg kunne se min sæd fylde hendes mund fuldstændigt, og så slugte hun det! Hver en dråbe. Ikke som en der sluger for “det kan manden godt li” men som en der spiser is på en sommerdag. Hun brugte tungen til at sikre at at hun fik hver enkelt dråbe, og da munden var tom, tog hun min pik i munden igen, og sugede de sidste dråber ud af den, men tungen legede med pikhovedet.

Måske ville jeg under andre omstændigheder have undskyldt, taget mit tøj på og være gået for at “begrænse skaden”. Men jeg var fast besluttet på at vise at hun ikke kunne være den kontrollerende når hun var sammen med mig! Nu var det min tur til at flå tøjet af hende, og selvom hun forsøgte at komme op at side overskrævs på mig, så var det mig der fik tvunget hende på ryggen i madrassen. Her fik kendes krop en tur. Det var en fornøjelse at betragte hende nøgen. Så veltrænet, og så flot. Lange lækre ben, små flotte faste runde bryster, et smukt ansigt, og en fræk fisse. Måtten var bredere end den “moderigtige” ene centimeter brede stribe, men til gengæld var hårene helt korte. Så korte at de slet ikke krusede, men bare lå indtil kroppen, og der var ingen hår “syd for” klitoris. Mmm, en lækkerbisken! Jeg tog mig tid til at nyde hele kroppen, og drillede ved ikke at kysse hendes mund, hendes bryster eller hendes fisse, selvom hun flere gange troede at nu ville min mund mødes hendes, hendes brystvorter eller hendes vildt våde fisse. Hver gang hun oplevede at, nej, det var ikke nu, forsøgte hun at komme fri, at komme op at sidde oven på mig (hun havde set at min pik nu igen var kampklar!) men jeg var vedholdende og fik hende hver gang ned på ryggen igen.

Til sidst kunne jeg da heller ikke holde mig selv tilbage længere, og jeg måtte slikke hendes fisse. Den smagte sødt som sirup, og var våd som sommerregn. Da min mund havde smagt på, og kysset hele fissen og til sidst ramte klitten, var det som om hun overgav sig. Indså at nu var der bare tilbage at ligge og nyde. En finger fandt vej op i hendes våde fisse, og på hendes støn fandt jeg hurtigt g-punktet. Stimuleringen der og alfabetet på klitten, havde sin tydelige effekt, og der gik ikke længe inden hun kom. Hun pressede sit underliv ned i mod min hånd, og trykkede mit hoved ned i fissen, og spændte hver en muskel i den veltrænede krop. Så kom hun i en orgasme. Jeg forstod nu, at det ikke var løgn: havde onaneret på toiletterne på kontorgangen, ville alle kollegerne have vist hvad der foregik.

Jeg må have haft paraderne nede, for hun pludseligt sad hun oven på mig. Hun havde ryggen mod mit ansigt, fødderne i sengen, og lænede sig fremover. Hun førte min stive pik op i sig, og det var tydeligt, at hun i denne stilling kunne få spidsen af min pik til at stimulere g-punktet. Jeg havde den fedeste udsigt til hendes bagdel der kørte op og ned, og min pik der forsvandt og kom til syne mellem hendes nøgne skamlæber. Hun havde benene godt ud til siden, og numsehullet var helt udspilet. Frækt, bamseøjet kikkede på mig. Det var her jeg fik ideen til hvordan jeg kunne styre showet i næste akt. Jeg fugtede to fingre først i min mund og førte dem op i fissen ved siden af pikken. Det kunne hun li’. Jeg tror det gav ekstra pres på g-punktet. Jeg trak fingeren ud, og satte hænderne på ydersiden af hendes lår, lige over knæet. Jeg satte neglene blidt, men bestemt i huden, og trak neglene ned ad lårene til lårene blev til baller, og henover ballerne, til ballerne blev til stjerne. Mine to våde fingre masserede hendes stjerne blidt, og jeg var lidt bekymret for om hun skulle komme i tanke om første gang hun havde prøvet analsex. Det tror jeg nu ikke, for hun skubbede numsen bagud mod mine fingre. Jeg pirrede numsehullet lidt mere, og prøvede så at føre spidsen af fingeren ind. Det gik fint, og hun ændrede rytmen lidt, så hun for hvert stød både gled nedover min pik, men også fik fingeren til at glide ind og ud af numsen. Efter ef stykke tid, var der plads til den anden finger, og nu kunne jeg mærke min pik i skeden med fingrene jeg havde i numsen på hende. Det var frækt! Jeg brugte de to fingre i numsen til at trykke på pikken i fissen, så den pressede yderligere på g-punktet. Det var mere end hun kunne stå for. I løbet af kort tid kom hun igen! Hvis den første orgasme havde været intens, så var denne et jordskælv. Det var tydeligt at dette var en g-punkt orgasme, for kramperne i kroppen varede længere, og hun holdt vejret så længe at jeg var bekymret for om hun ville besvime.

Hun faldt bagover, og landede med ryggen på min mave. Det var tydeligt at nu synes hun selv hun havde fået hvad hun trængte til her og nu. Jeg kunne nu ikke lade være med at bruge min hånd til at kæle for hendes krop. Som vi lå, kunne jeg rigtigt nå mund, hals, bryster, mave, lår, baller og fissen. Jeg kælede for hele hendes krop, og det varede ikke længe inden hun var “back in action” selvom det var tydeligt at kroppen var afslappet på en anden måde efter de to orgasmer. Det var lige hvad jeg havde brug for. Jeg løftede hendes ben op og bagud, så lårene ramte maven, og knæene var bøjede. Som vi lå der var spidsen af min stive pik lige ud for hendes stjerne. Sådan lå vi et stykke tid mens jeg kælede for hendes fisse. Jeg rykkede hende lidt længere ned, og til sidst rørte spidsen af min pik hendes stjerne. Da den ramte stønnede hun højt. Hun var godt klar over hvad der var ved at ske, og hun skubbede numsen nedad mod min pik, men accepterede at nu var det mig der styrede.

Ved at løfte mine baller lidt, kunne jeg lægge tryk på pikken, og det var lige hvad jeg gjorde. ½ cm. ad gangen skubbede jeg pikken længere ind, og for hver gang stønnede hun højlydt, og mens hun åndede ud, slappe hun af i numsen, og pikhovedet gled længere ind. Hun vendte hovedet på siden og vores munde mødtes i et vildt kys, hvor hendes tunge kørte rundt i min mund, for ligesom at sige “Min krop kribler, det er en ny følelse, hårene har rejst sig på armene, jeg er elektrisk i hele kroppen – knep mig” Først kom pikhovedet ind, og i det sidste stød før hele hovedet var inde, var det lige før hun kom! Det var tydeligt at hun var ude i noget der var nyt for hende, men også at hun nød det i fulde drag. Efter af have sundet sig lidt satte hun sig op, stadig med mit pikhoved i numsen. Nu var det hende der styrede igen, men OK, her er det bedst at lade kvinden bestemme takten. Hun første nu sin numse langsomt over min pik. Engang imellem skulle der lige trækkes at par cm. ud igen, men til sidst var den helt i bund, og hun begyndte at ride min pik, mens hun stønnede, og kælede for sin klit med hånden. Det var tydeligt at ovenpå to orgasmer, og med en helt ukendt følelser i stjernen, skulle der lidt håndhændet behandling af klitten til. Hun daskede med flad hånd oven på de yderste skamlæber, og stødet forplantede sig til klitten, og til min pik.

Jeg vendte os om så vi lå på siden, jeg bag hende. Jeg kørte pikken ind og ud i hendes numse, mens jeg kunne se huden omkring stjernen og fissen bevæge sig i takt med mine stød. Hun havde løftet sit ene ben op i luften, og fortsatte med at stimulere klitten. Den anden hånd havde tre fingre i fissen, hvor de kørte ind og ud i takt med min pik. Det har var for meget for mig. Jeg kunne næsten ikke holde mig tilbage, og jeg trak pikken ud af røven. Stjernen forblev åben, og lukkede sig kun langsomt når jeg trak mig ud. Følelsen, da jeg i ét stød trængte helt i bund, var fantastisk. “Jeg kommer” brummede jeg, og hun stødte bagdelen tilbage mod mig, så jeg kom dybt oppe i hende. Da min krop var færdig med ryste, kunne jeg ikke løfte arme eller ben. Det prikkede i hele kroppen, og jeg følte jeg svævede 5 cm. over sengen.

“Har i været i gang længe?” spurgte en stemme. Veninden var kommet hjem! Hun havde stået i døren og betragtet de sidste minutter. Veninden var en attraktiv kvinde i midten af trediverne, lyshåret, lidt mindre end min e-flirt, og med større bryster. Jeg sagde ikke noget. Min e-flirt havde taget fingrene ud af fissen, men lå stadig og kælede for klitten med min halvslatne oppe i stjernen, svarede “Øh, ja, det må undskylde, jeg troede vi kunne nå at være færdige inden du kom tilbage”

“Det er OK, jeg synes det var vildt frækt at se på jer. Og du er da heller ikke helt færdig, sådan som du stadig ligger og kæler for dig selv” sagde veninden. Veninden satte sig på gulvet foran e-flirten og kælede for hendes bryster. “Jeg troede ellers ikke du var til analsex” sagde hun mens hun kikkede e-flirten i øjnene. “Det troede jeg heller ikke, men der skal jo være en første gang for alting”. “Mhmm, der skal være en første gang for alting” sagde veninden og kyssede e-flirtens maveskind, mens hun flyttede e-flirtens hænder væk fra fissen. Hun fortsatte nedad maven, og nåede hurtigt til fissen. Det var tydeligt at hun ikke var ny i faget. Hendes arbejde med mund og tunge var inspirerende. Hun stak kælent et par fingre op i fissen og kælede for e-flirtens g-punkt. Jeg ville have troet at e-flirten var ved at være mæt nu, men det var tydeligt at det ophidsede hende at blive kælet for at en kvinde, der ikke spurgte om lov, men som bare gik til sagerne. Desuden var hun så mættet af det fantastiske sex vi havde haft tidligere, så hun ikke orkede at falde tilbage i rollen som den der styrer. Hun kunne bare ligge og lade stå til, mens hun stønnede og åh’ede.

Da jeg trak mig ud, fik veninden plads til fire fingre, og efter lidt arbejde hele hånden. Det var for vildt at se på! Veninden havde en hånd i bukserne på sig selv, og var begyndt at stønne højlydt. Det var tydeligt at hun havde haft lyst til at bolle e-flirten længe. Jeg fortrak til badeværelset hvor jeg vaskede min pik ren. Jeg kunne høre på lydene fra soveværelset at der skete ting og sager der inde. Da jeg kom tilbage havde e-flirten lukkede øjne og lå og vred sig i lyst og liderlighed. Hun havde været tæt på simultan klitoris og g-punkts orgasme længe, men venindens erfarne arbejde havde holdt hende på kanten uden at tillade at hun kom endnu. Jeg viste ikke om veninden var “a girl-only girl” eller om hun var biseksuel, men jeg synes almindelig høflighed bød mig at hjælpe hende af med tøjet 😉

Veninden sad stadig på gulvet og slikkede e-flirten mens hun arbejde med hånden. Jeg kunne ikke tage toppen af hende, uden at hun skulle flytte hænderne – og det tror ikke kunne komme på tale. Jeg satte mig bag hende og knappede hendes bukser op. Hun løftede bagdelen, så jeg kunne trække bukserne ned. Jeg åbnede hendes bh, og løftede toppen op over brysterne, Jeg kyssede hende i nakken. Hendes lille støn gav min grund til at tro hun var biseksuel. Hun drejede hoved og vi mødtes i et kys. Jeg var nu sikker; hun tænder også på mænd.

Jeg kysser hende ned af ryggen, mens jeg kæler for hendes bryster. I et øjeblik glemte hun e-flirten, men e-flirten skubbede underlivet op i ansigtet på veninden for at få fokus på plads. Jeg kyssede venindens baller, og kørte tungen rundt ved kanten af trusserne. Jeg bemærkede, at der ikke var hår at mærke, heller ikke gennem stoffet. Jeg trak venindens våde trusser af. Jeg napper lidt i ballerne med tænderne, hvilket veninden kan li’. Inden jeg når videre kommer e-flirten i en vild orgasme. Det er som om at orgasmen ikke vil slippe hende, ikke før veninden langsomt trækker hånden ud af fissen.

Jeg nærmer mig venindens våde fisse med tungen. Min antagelse havde været rigtig, der er overhovedet ingen hår på hendes fisse. Men der er noget andet. Der er en flot guldring gennem huden over klitoris. Den nærmer jeg mig med mund og tunge, men så stopper legen! Veninden trækker sig væk. E-flirten er ved at været kommet til hægterne igen, og bemærker det også. Veninden siger at jeg ikke må slikke hendes piercing, for den har hun fået lavet til denne weekend. “Hvad?” siger e-flirten. “Ja, jeg havde planlagt at forføre dig i sommerhuset denne weekend” svarer veninden!

“Hvad mener du?” siger e-fliten. “Jeg har længe haft lyst til at bolle med dig, og havde besluttet at denne weekend skulle det være. Derfor har jeg fået lavet piercingen, specielt for dig” sagde veninden. E-flirten var tydeligvis rørt. Hun smilte og var glad. “Jeg har aldrig overvejet at have sex med en kvinde” sagde hun. “Men det var vildt dejligt at du slikkede mig, og bollede mig med hånden”. “Det er en fræk piercing, vis mig din flotte ring ” kommanderede e-flirten. Hun var tilbage i den kontrollerede rolle. Veninden satte sig i sengen med ryggen mod muren, og spredte benene. Hun førte en hånd ned over maven, videre nedover det nøgne venusbjerg, og da hånden ramte fissen, brugte hun pege- og langefinger til at sprede de yderste skamlæber. Venindens fisse var våd og åben. Dels af min pirring tidligere, dels af at vise sin nye piercing frem og mest af alt fordi hun viste at hun snart ville blive bollet af e-flirten.

Veninden trak forsigtigt op i piercingen og huden over klitten fulgte med. Hendes klit stod helt stiv og blottet, mens hun med den anden hånd begyndte at kæle for den. E-flirten begyndte at trække vejret tungere, og selvom temperaturen i rummet var i nærheden af 25 grader, fik hun gåsehud og sitrede. Hun førte hænderne om på ydersiden af venindens lår, og samlede dem bag numsen, mens hun trak veninden ned på ryggen i sengen. Veninden lå nu med begge ben strakte så langt bagud hun kunne, med den våde nøgne fisse totalt blottet, mens hun med begge hænder åbnede fissen. Øjnene afslørede hendes begær, og mellem de to kvinder stod en elektricitet som mellem to kåde teenagere der får hinanden for første gang. Jeg ville have troet at e-flirten forsigtigt ville prøve sig frem, men synet af veninden og hendes åbne skød må have gjort noget ved hende, for hun bøjede sig fremover og ramte fissen med åben mund. Hendes læber og tunge spiste venindens fisse med en umådelig appetit. De to kvinder fandt hinandens øjne med jævne mellemrum, og hver gang var det som der gik en skælven gennem dem, og deres suk og støn blev endnu mere højlydte.

E-flirten lå på hænder og fødder, og synet af hendes våde, åbne fisse og to kvinder der hengiver sig til hinanden var langt mere end jeg kunne stå for. Jeg stillede mig på knæ bag e-flirten og førte min pik op i hende. Jeg tror knapt hun bemærkede det, hun var alligevel i gang med en total ud-af-kroppen oplevelse. Jeg kunne mærke på sammentrækningerne i hendes fisse at hun ikke var langt fra at komme. Veninden havde lukket øjnene og lå og skreg “Ja, ja, ja” mens hendes hånd trak rytmisk i piercingen og den anden hånd klemte bryst og brystvorte. Da de to kvinder kom samtidigt og deres kroppe rystede så jeg frygtede sengen ville briste, kunne jeg ikke gøre andet end at lukke øjnene og komme i den længste orgasme jeg havde oplevet i lang tid.

E-flirten og veninden faldt om i hinandens arme, og kyssede igen og igen. Jeg kom til hægterne og fik mit tøj på. Jeg kyssede begge kvinderne farvel, og ønskede dem en rigtig god weekend i sommerhuset – hvilket jeg var overbevist om at de nok skulle få 🙂 Uden at flytte sig fra sin nye elskers arme, blinkede e-flirten med det ene øje til mig, og sagde “Jeg emailer på mandag. Efter denne weekend, tror jeg, at jeg har nogle oplevelser at fortælle om, som du vil finde meget ophidsende”. Jeg kyssede hende, og viskede inden jeg gik “Jeg synes du er en usædvanlig tiltrækkende kvinde. På en sej måde”

porno med danske piger