Coregasm: Få orgasme når du er i fitnesscenter

Coregasm: Få orgasme når du er i fitnesscenter

SPAR MANGE PENGE

COREGASMS VIDEO OG GUIDE!

Derfor ser mange piger så glade ud når du ser dem i Fitness World, mens de sveder, pruster og stønner!

Kvinder får Coregasm til yoga og fitnessMåske har du hørt nogle hvisker om at de har fået en orgasme til træning, i omklædningsrummet, eller i den lokale pilates-klasse. Gæt hvad? Rygterne er sande. At få en orgasme under træning er muligt, og det er måske mere almindeligt, end du tror.

Når det sker, kaldes det en coregasm, og det er det der gør din næste træning en hel del sjovere. Du kan få dem alle steder, uanset om du træner i det lokale sport og fitness, LOOP eller Fitness World.

Hvad er en coregasm?

Coregasm Workout øvelser, gør træningen sjovere og dit sexliv mere tilfredsstillende.

En coregasme er en øvelsesinduceret orgasme, som faktisk er det officielle udtryk. Det har fået udtrykket coregasm, fordi det forekommer hyppigst, når folk udfører kernetræning. Men det er ikke den eneste måde for folk at opnå en orgasme, mens de træner. Nogle mennesker kan nå en træningsorgasme fra cykling, løb, svømning eller endda yogastillinger. Og der er mange rapporter om vægtløftning, der også forårsager en lykkelig afslutning på styrketræningen.

Hvem kan få en træningsinduceret orgasme?

Selvom videnskaben på dette område ikke er fyldestgørende, ser det ud til, at næsten alle kan få en coregasme, og de sker ikke bare for kvinder. I en undersøgelse af sexforskeren Debby Herbinick, som blev offentliggjort i National Survey of Sexual Health and Behaviour, fandt Debby og hendes kolleger ud af, at de de 2000 undersøgte mænd og kvinder havde 10% af dem faktisk haft en træningsinduceret orgasme. Selv med dette temmelig høje antal coregasme forekomster er der minimal forskning på dette område, og man ved stadig ikke, hvad årsagen er.

Hvordan føles fitnessorgasme?

En orgasme under træning føles forskellig fra kvinde til kvinde, men der er nogle ligheder. De fleste kvinder hævder, at de føler det anderledes end en almindelig orgasme, der er givet af sex med en partner, eller via onani. Det forekommer meget dybere i kroppen og føles mere i musklerne og har mindre af prikken og opbygningen af ​​en klitorisorgasme. Du får stadig det fantastiske rush og derefter en eksplosion af frigivelse, men det vil sandsynligvis ikke være så intens som en orgasme fra seksuelle aktiviteter. Mange mennesker hævder også, at de faktisk har mere kontrol over orgasmen. Selvom det kan komme hurtigt, kan de normalt stoppe det, før de faktisk når højdepunktet.

Øvelser, der kan forårsage en coregasm

Som du nu ved er kerneøvelser de vigtigste aktiviteter, der kan forårsage en orgasme, mens du træner. Især de øvelser, der involverer de nedre mavemuskler og bækkenbunden. Ovennævnte undersøgelse fandt også, at den mest almindelige ab-øvelse, der resulterer i en coregasme, er “Captains Chair”. Dette er, når du holder dig selv op i en stol med armlæn og uden sæde, så dine ben hænger frit ned.

SEX I DAG?

Derefter løfter du benene ud i en 90-graders vinkel, holder ryggen lige eller bøjer knæene op i brystet. Dette griber ind i kernemusklerne og arbejder dem temmelig intenst!

Hvis du ønsker at holde dig til gulvøvelser, kan du prøve flutter kicks, hip thrusts, or squats. Disse øvelser involverer alle de nedre mavemuskler og bækkenbunden. Eller, hvis du foretrækker yoga, så test Pigeon Pose, som åbner dine hofter og griber ind i bækkenet.

Video med øvelser til at styrke din core og få orgasme

Af de mest populære øvelser er ‘hanging leg raise’, hvor man hænger i armene og løfter benene. Flere kunne dog også berette om succes med dips, pullups og maveøvelser generelt.

Elvie Kegel Bækkenbundstræner gør dine knibeøvelser til en leg

Vejledning til bækkenbundskugler, om du er begynder, øvet, ung eller ældre

Hvordan man opnår orgasme, mens man træner

Selvfølgelig er det ikke kun selve øvelsen, der gør det muligt at opnå en coregasm. For at mennesker skal nå orgasme, skal der være en masse blodstrøm gennem bækkenet og kønsregionen. Så husk at lave noget cardio inden, for at få din hjertefrekvens op, det forøger dine chancer for at få fitnessorgasmen. Dette gælder især for kvinder, da øget blodgennemstrømning engagerer nervesystemet og øger seksuelle stimuli. Der er også den ekstra bonus, som motion frigiver hjernekemikalierne serotonin og endorfiner, som begge er forbundet med ophidselse.

Når du er blevet varmet op, kan du gå videre til din coretræning efter eget valg. Hvis du vil ramme underlivet er det vigtigt, at du arbejder rigtig hårdt, da du er nødt til at få godt fat i kernemusklerne. Dette kan gøres ved flere reps eller en hårdere træning, det er meget vigtigt, da de fleste kvinder siger, at de kun opnår en coregasm, når deres muskler er helt udmattede. Du er nødt til at være opmærksom på din krop, mens du træner, og virkelig føle alt hvad der foregår inde i din krop.

Orgasmer har brug for bækkenbunden for at samle sig for at højne, så jo stærkere dine muskler er, jo lettere skal det være for din krop at nå orgasme.

Brug for hjælp til at træne dit bækkenbund?

Fit Lifestyle

porno med danske piger