De frække beskeder

Med telefonen i den ene hånd og den anden begravede dybt i min våde og varme kusse, begyndte at beskrive hvordan jeg forestillede mig hans stive lem trænge langt op…

Jeg blev vækket fra en middagslur på sofaen af min telefon som brummede på bordet, og tog mig selv i at håbe at det var fra Thomas. Thomas var en fyr jeg havde mødt gennem en dating side på nettet og var begyndt at skrive sammen med. Vi havde endnu ikke mødt hinanden men vi havde skrevet sammen rigtig meget og de sidste par dage, var beskederne begyndt at blive lidt frække. De frække beskeder tændte mig virkelig og lysten til at mødes med ham var blevet betydelig større men problemet var, at vi boede ret langt fra hinanden.

SEX I DAG?

Beskeden var ganske rigtig fra ham og jeg mærkede, hvordan sommerfuglene begyndte vælte rundt i min mave. Han skrev, at han ikke kunne glemme de dejlige beskeder han havde modtaget fra mig dagen i forvejen og at han virkelig synes at jeg kunne være fræk. Som jeg læste beskeden, blev jeg igen opstemt og kunne mærke at jeg havde lyst til, at de frække beskeder skulle fortsætte. Jeg svarede ham at jeg synes at det var frækt og at han virkelig forstod at tænde mig med hans små beskeder. Han svarede lynhurtigt om jeg da havde lyst til mere og han modtog ligeledes et lyn hurtigt, JA! Jeg skyndte mig at åbne en flaske vin og lagde mig til rette på sofaen, kun iført trusser og en T-shirt. Jeg greb telefonen og så straks at der var tikkede endnu en besked ind, hvor han skrev: ” Jeg ligger på min sofa og kan mærke hvordan min pik bliver hård når jeg tænker på hvordan dine bryster mon ser ud, jeg forestiller mig at jeg tager dine stive brystvorter i munden og sutter på dem, så de bliver helt våde”. Jeg svarede; ” Mine bryst vorter er virkelig stive lige nu og jeg ville nyde at mærke din pik blive hård og stor…i min mund..”

Jeg stak en hånd ned i mine trusser og begyndte langsom at kæle for min nu meget hårde og våde klitoris. Jeg var allerede ret så liderlig og tog det sidste tøj af og lå nu helt nøgen på sofaen og mine brystvorter var ganske stive, på mine bløde bryster. Igen kom der en besked; ”Der blev min pik helt hård og jeg fik virkelig lyst til at se dine stive brystvorter”. Jeg svarede at hvis han sendte mig et billede ville jeg også sende ham et billede. Jeg tog et billede af mine store bryster og stive brystvorter og ventede med spænding på et billede fra ham. Det kom hurtigt og jeg blev om mulig endnu mere tændt af det. Han havde taget et billede af sin stive pik og den var virkelig flot og stiv og jeg begyndte at lege heftigt med mig selv og tænkte på hvordan det mon ville føles at få hans store stive pik langt op i mig. Det billede jeg sendte ham havde vist den ønskede effekt, for der gik lidt inden han svarede; ”Wow, de er flotte!!..jeg er så liderlig lige nu at jeg er meget tæt på at komme” Jeg spurgte om han havde lyst til at vi skulle komme sammen og fortalte at jeg havde en hemmelig drøm om at se hans hvide sperm blive sprøjtet ud over min brune krop. Han svarede ja og tilføjede, at det var da vist den frækkeste drøm han længe havde hørt om.

Med telefonen i den ene hånd og den anden begravede dybt i min våde og varme kusse, begyndte at beskrive hvordan jeg forestillede mig hans stive lem trænge langt op i min stramme kusse. Jeg skrev at når han havde kneppet mig lidt ville jeg nyde at slikke min våde kussesaft af hans flotte pik, for så at tage hans pik så langt ned i min hals som den kunne komme. I mellemtiden havde han skrevet om, hvordan han forestille sig det ville være at have min klit i munden og sutte og slikke sultent på den, mens hans hænder legede med mine flotte bryster. Jeg var ved at sprænge af liderlighed og kunne ikke længere holde mig tilbage og skrev at jeg nu var meget tæt på at komme. Han svarede ”samme her, skal vi komme sammen nu??” Jeg svarede ”Åhhe mmmm ja” og smed telefonen fra mig. Min kusse var driv våd og jeg stønnede højlydt af bare nydelse, orgasmen fyldte hele min krop og alt dirrede på mig. Da jeg lige var komme lidt til mig selv igen, skrev jeg til ham at jeg var kommet men at jeg nu havde virkelig meget lyst til at vi skulle mødes. Han svarede at han havde det på samme måde og vi aftalte at han skulle komme forbi weekenden efter så vi kunne finde ud af om det var lige så frækt og dejlig i virkeligheden.

Det blev en fantastisk weekend og hans pik viste sig at være endnu mere skøn i virkeligheden. Vi havde en lang weekend med hed sex og jeg tror faktisk at jeg kun havde tøj på én gang den weekend. Det er det første forhold jeg har haft, hvor jeg har fået en orgasme med fyren inden jeg havde mødt ham. Det var virkelig fedt med alt det spænding som var sparet op i mellem os, og jeg er helt sikker på at det gjorde noget virkelig godt for vores efterfølgende sexliv. Vi sender stadig hinanden frække beskeder og specielt de uger hvor jeg ikke ser ham så meget, er det virkelig dejligt og indholdet i beskederne er da også blevet, om muligt endnu mere frækt.

porno med danske piger