Elsker at pirre og score fyre i Fitness World

Det har været en meget stressende og travl uge, og jeg har bestemt mig og tage forbi fitness world ved nordhavn. Dette er en rigtig historie med lidt pynt selvfølgelig. Jeg er en pige på 22, har b-c skåle faste bryster, en rigtig god trænet og velformet krop.

Nå man ja så har jeg endelig besluttet mig at tage til træning efter så stressende uge. Jeg pakkede min taske og smuttede ud. Da jeg nåede frem til træningstedet gik jeg ind på omklædning og begyndte og tage min jeans, bluse og trusser, bh af, så fandt jeg min hotpants og nedringet t-shirt frem som går ned over den ene skulder. Tog t-shirten på og derefter min hotpants, vil lige gøre opmærksom på at de hotpants er ret tynde og løse, ikke de der stramme modeller men løse men også ret korte.

Så gik jeg ud af omklædningsrummet og gik over for at strække mig, jeg kan se at der er mange fyr der kigger på mig, men er vant til det det sker på alle offentlige steder, så er der altid øjne på mig, men ja nu er jeg ankommet til det sted hvor man kan strække ud, der er spejle på væggen, jeg spredte benene lidt ud og begyndte og bukke mig helt ned for at strække mine ben ud, jag havde min bagdel mod spejlet og ansigtet ud mod fyr der træner med vægte, da jeg har en nedringet t-shirt og ingen bh under, så gynger de faste bryster i frit luft hvor man kan se, det tænder mig altid at vide andre kan se mig, jeg bukkede mig helt ned og kiggede bag ved på spejlet mellem min ben, synet gjorde mig bare tændt, min tynde løse hotpants gemte næsten intet, da jeg var så udstrække er min mis næsten fremme, min skamlæber er at se fra hver sin side. Jeg lå der og nød min egen udsigt og begyndte ligeså snart at lave trænings plan i min hoved så andre kunne får gavn af det.

sex i pure gym

SEX I DAG?

Efter lidt udstrækning ville jeg træne lidt lår, mave og bryster. Jeg tog over til de maskiner hvor man skal sidde og sprede benene med vægt på. Satte mig på den første hvor man kan træne sin ydre lår hvor man skal presse en ben ud af, jeg begyndte og sprede benene samtidig med hver spredning så var min skamlæber ud i det fri fra hver sin side, og fra siden af kan man se hele min fisse, jeg kan føle at jeg var ved at blive lidt fugtig der nede, og fyrene kiggede her og et par af dem rørte ved deres pik uden på deres shorts.

Jeg blev endnu mere tændt og  nu skulle jeg skifte maskine til den hvor man skal presse benene ind ad med vægt, inden jeg startede satte jeg alt for meget vægt, og derefter spredte jeg benene helt ud og satte min ben, jeg trykkede men kunne ikke klappe benene sammen, så var der en flot fyr, der var i nærheden spurgte ham om han lige vil give et hånd, han var ret muskuløs og flot, han kom og var meget sød, spurgte ham om han ville hjælpe mig med at klappe min ben sammen, så knælede han og tog fat om min lår, min fisse lå lige ved hans ansigt næsten, mens han hjalp mig blev jeg så liderlig af at føle hans åndinger på mind inderlår nær min mis.. Jeg blev så meget fugtig at jeg kunne føle han kunne dufte min fissesaft, jeg smilte til ham mens han smilte tilbage og samtidig kunne han ikke lade være med at kigge ned mellem min ben..

“Du er sku dejlig glat barberet i dag” kom det ud af ham, jeg rødmede og vidste ikke hvad jeg skulle sige “hihii øhh hvor ved du det fra?”, “hvor jeg ved det fra, tror efterhånden hele træningcenteret ved du er glat barberet, din hotpants dækker ikke særlig meget” .. Så begyndte jeg og rødme og vidste ikke hvad jeg skulle svare tilbage og kiggede dybt i hans øjne mens min fisse fugtede videre..så kunne jeg føle hans ene hånd langsom gled ind mod min fisse, og han lagde hånden køre ind under hotpantsene og rørte min fisse, og kørte hans finger langs min åbning op og ned, op og røre klitoris og ned igen, “ahh” kom det ud af mig kunne ikke holde mig, så rejste jeg mig op og gik mod toilettet mens jeg blev ved med at kigge på ham, hans venner grinte allesammen, og jeg gik ind på toilettet og begyndte og lege med mig selv.

Pludselig bankede det på, og det var ham.. Jeg åbnede døren og han kom ind og låste den, tog mig op på vasken og hæv min hotpants af og begyndte og vild snave og kysse mens hans ene hånd kørte på min fisse og den anden på brysterne, og jeg havde hans pik på min hånd, den var ikke helt stiv endnu, men mens jeg legede med den kunne jeg føle den blev stiv, så buklede hans sig ned for at slikke min fisse og så spredte han min ben helt ud til siden og tog sin pik og kørte den på min fisse derefter pressede han den op i mig og begyndte at bolle mig, jeg kunne ikke lade være med at stønne men prøvede og stønne lavt så muligt, han havde en dejlig stor pik, kunne virkelig føle at der var noget kæmpe der gled ind og ud af mit fisse, fuck hvor er det dejligt, han bollede mig og lidt efter var han ved at komme så tog han sin pik ud af mig og jeg hoppede ned fra vasken og knælede og han begyndte og spille den af og det sprøjtede på mit ansigt og hår..

Jeg kiggede på ham og smilte og han kiggede ned på mig og sagde at jeg var virkelig stram og en ligeså skøn pige og vi nok skulle ses igen her på træning centeret, og gik ud, og jeg låste døren for at nyde den frække episode i et pr minutter og vaskede min ansigt, og tørrede mig og gik ud. Kunne se at hans venner var gået og han var der ikke, men jeg glædet mig til at møde ham igen, derefter gik jeg hen og trænede videre.

pure gym mødested for hurtig sexEfter træning strækkede jeg mig ud, så stod jeg på hovedet med fødderne op langs væggen for at stimulere min mave muskler, og min t-shirt gled langsom ned mod mit hovede og min bryster var blottet, jeg elsker bare det her tænkte jeg og gik ned igen og rejste jeg mig op, der var et pr unge fyre som har fulgt efter mig og de begger sad på en maskine og havde buler i deres t-shirt, så gik jeg ind på omklædning og gik i bad mens jeg lod vandet glide ned af mit krop og hånden kørte over det hele på mig..

“ahhh elsker at kneppe fremmede på offentlig steder”..

porno med danske piger