Våd eftermiddag

SPAR MANGE PENGE

Trækker fingeren ud og fjerner hånden fra dit underliv. Stønnende sukker du. ”Nej, ind igen, forsæt. Jeg vil ha` mere. Kom nu. Bare lidt mere.” ”NEJ. Det har du ikke fortjent…

SEX I DAG?

Efter en god frokost på kroen var vi nu hjemme igen. Du sætter dig ud på terrassen og jeg går ud i køkkenet, hvor jeg skænker to glas kolde hvidvin op. Da jeg kommer ud på terrassen med vinen, ligger du nærmest ned på stolen og nederdelen er gledet lidt op. Du ligger med lukkede øjne og kæler med fissen under nederdelen. Toppen er gledet ned over skulderen i den ene side og afslører delvis det ene bryst. Brysterne stritter indbydende som aldrig før.
”Her tøs. Noget koldt at drikke.” Du åbner øjnene og tager imod glasset med våde finger. Sætter glasset til munden og drikker næsten halvdelen ud i et. Kigger på mig med et sløret blik over glaskanten. ”Jeg skal tisse.” Siger du og sætter glasset på havebordet. Du går ud på græsset, stiller dig med front mod mig og trækker op i nederdelen. Spreder benene og skubber underlivet frem, kigger med et frækt smil på mig. Så kom strålen. Du står virkeligt og nyder det, din frække tøs.
Jeg tager en slurk af vinen og tænder for ægget i din fisse, på svag pulserende. Du kan ikke stå stille mere og med blottet perlebesat fisse, kommer du op til mig og sætter dig på skødet af mig. Du giver mig en tungeslasker af format og ligger armene om min hals, mens du roter med underlivet mod min pikbule i shortsene. Små stønnende gnubber du fisse og perler på mig. Sætter ægget på fuld puls så du glemmer alt om at side pænt. Du nærmest hugger underlivet mod min pik, indtil du falder sammen over mig med et dybt suk. Kors hvor er mine shorts våde nu. Din liderlige tøs, nu må jeg da vist hellere fortælle dig hvem der bestemmer her. Slukker for ægget og kigger strengt på dig.
”Rejs dig, TØZ.” Du kommer vaklende på benene og stiller dig foran mig med spredte ben. ”Tag din nederdel af og vis mig din liderlige fisse.” Hurtigt fik du løsnet nederdelen og lod den falde til jorden. Der stod du iført en lille soltop, der var gledet ned over dine skulder og kun hang på dit ene strittende bryst. En perlestring der forsvandt mellem dine opsvulmede våde skamlæber. Samt en stump ledning der næsten forsvandt op mellem dine skamlæber, i sin fulde længde. Safterne drev ned af dine ben.
”Tag din top af og vis mig dine store bryster.” Kommanderede jeg. Hurtigt fik du krænget toppen ned over brysterne og lod den falde til jorden, ned til nederdelen. I det samme tænder jeg for ægget igen på svage vibrationer.
”Kram dine bryster og vis mig hvad du har, din liderlige tøs.” Du lukker øjnene og krammer løs, løfter op i dem og viser dem rigtigt frem. Lader dem falde igen og griber fat med to finger i hver brystvorte, sitterende alt imens du står og svajer i hofterne.
Sådan forsatte du en tid og kunne næsten ikke stå på benene til sidst.
”Tag din perlestring af og vend ryggen til.” Hurtig tager du den af og da perlerne glider ud mellem skamlæberne sukker du tungt. Liderlige tøs. ”Buk dig ned og vis mig din fisse.” Du vender dig og bukker dig langt ned, med spredte ben og strittende røv, begge huller står fuldt åben.
Safterne løber i små bølger ud af din fisse og ned af dine inderlår. Ledningen til ægget er helt væk. Din fisse har i sin liderlighed slugt ægget helt.
”Din uartige tøs, nu kan jeg ikke få ægget ud igen. Så nu må du gå i bad med den langt oppe i din liderlige fisse.” Jeg stiller mig bag dig og roder lidt i din fisse, som om jeg forsøger at få ægget ud igen. Det lykkes dog ikke helt, men du står mere og mere uroligt, tihi. Lader tilfældigt en finger op over din klit og nuller den lidt. Du synker sammen og stønner. I det samme stikker jeg en finger op i din våde stjerne, så du er lige ved at falde. Nu klynker du højt og stønner.
”JA, mere, giv mig mere, jeg kommer snart.” Lige inden du kommer, stopper jeg og trækker fingeren ud.
”Nej, TØZ. Nu går du i bad og gør dig lækker for mig. Imens finder jeg noget tøj frem til dig, som jeg lægger klar til dig på sengen. Men nu ikke noget med at tabe ægget, i så fald må jeg straffe dig og ikke noget med at spille fisse, før end jeg giver dig lov til det. Gå så!” Du rejser dig og sender mig et liderligt blik over skulderen. Vaklende går du ind i huset, med en lystig snurren i fissen.
Glæder mig til en fræk aften med min dejlige, liderlige tøs. Giver lige ægget et klik mere inden du når helt ind. Dejligt frækt smil du sender mig, på vej ind af døren. Da du er gået ind rejser jeg mig og klæder mig af, smider tøjet på terrassen. Står med en strittende stiv pik og nyder solen et kort øjeblik. Gnubber lidt på pikken og glæder mig forventningsfuld til at kneppe din våde fisse. Tager begge vinglas med ind i køkkenet for at fylde dem op igen. Derefter går jeg ind i soveværelset for at finde en passende let påklædning til dig i aften.
Efter lidt roden rundt i din gaderobe, beslutter jeg mig for en kort sort kjole der bindes om livet. Samt et par tynde gyldne strømpebukser, dertil et par højhælede sandaler. Ingen bh, ingen trusser. Fræk og dejlig at se på, med masser af barm til næsten fri beskuelse.
Går derefter ud i køkkenet efter vinglassene og tager dem med ud til badeværelset. Døren står på klem og en tydelig stønnen høres derude fra. Jeg stiller glassene fra mig og skubber forsigtigt døren til badeværelset op. Der, bag glasset i brusekabinen, sidder du og spiller fisse
Yderliggere har du skruet bruseren af og nærmest begravet bruserslangen i fissen. Jeg sætter ægget på fuld pulserende vibrationer og kort efter synker du stønnende sammen på gulvet. Det bliver bedre og bedre.
”Nåe, så kunne man ikke styre sig længere.” Siger jeg og trækker forhænget fra i det samme. Du kigger forskrækket op på mig, skynder dig at fjerne bruserslangen fra fissen. I det samme falder ægget ud på gulvet. Der sidder du, med åben fisse stirrer på min pik. Med et sløret blik, der kendertegner piksulten tøz.
”Ulydige TØZ. Sidder du ikke og gør alle de ting du ikke har fået lov til. Så må du også tage den lovede straf der følger.” Griber fat i dit våde hår og trækker dig op at stå, vender dig med front mod glassiden. Stiller mig tæt op bag dig. Pikken glider ind mellem dine balder og ned mod dine våde skamlæber, indtil pikhovedet støder mod skamlæberne.
Fluks skyder du røven bagud og fissen suger pikken op mellem skamlæberne. Stønnende synker du sammen og skubber fissen ned over pikken indtil den er helt i bund, så du nærmeste hænger på pikken. Jeg griber fat om dine balder med begge hænder og knepper dig hårdt helt i bund.
”Så må du lære det på den hårde måde.” Hvisker jeg i dit øre, mens jeg banker pikken ud og ind i din fisse. ”Fra nu af heder det kusse og pik, knep min kusse, brug min kusse til din pik. Er det forstået, TØZ.”
”Ja, ja. Knep min kusse, giv mig alt hvad du har. Jeg kommer snart.” Stønner du hæst. Lige inden vi begge kommer, trækker jeg pikken ud og plaser den mellem dine balder. Gnubber din lille stjerne med pikken. Op og ned mellem balderne til jeg kommer i kaskader ud over din ryg. Pikken hænger nu tyk og halvslap ned mellem dine balder, godt indsmurt i sperm og kussesaft. Stønnende skubber du røven bagud.
”Nej, din uartige tøz. Ingen forløsninger inu. Ikke førend jeg giver dig lov. Så nu må du hellere være en artig tøz og høre efter hvad der bliver sagt.” Du får lige et par hurtige lette rap på balderne for at understrege mine ord. Jeg vender dig om og kigger strengt på dig. Presser dig mod glasvægen og lægger en hånd i dit skød. Kussen svulmer af liderlighed og er våd som en syndflod. Lader fingrene forsætte om til din stjerne, der er åben og våd af sperm. Presser langsomt langfinger op i stjernen på dig. Du stønner og hugger underlivet frem og tilbage mod mit håndled, fingeren smutter ud og ind i din åbne stjerne. Igen stopper jeg lige inden du kommer, trækker fingeren ud og fjerner hånden fra dit underliv. Stønnende sukker du.
”Nej, ind igen, forsæt. Jeg vil ha` mere. Kom nu. Bare lidt mere.”
”NEJ. Det har du ikke fortjent. Nu skal du først vise dig som en artig tøz og gøre som der bliver sagt. Du kan starte med at vaske mig godt og grundigt. Når nu du har griset mig sådan til i dine safter.”
Aldrig før er jeg blevet vasket så grundigt og intens. Oppe fra og ned, skridtet til sidst og sikker en omgang vask. Dine hænder var over alt på min pik og nosser, om mellem balderne hvor der blev gnubbet ekstra grundigt bagi. Tilbage igen over nosserne og frem til pikken. Med den ene hånd trækker du forhuden tilbage og med den anden vasker du pikhovedet intenst. Masser af sæbe og en stram hånd. Pikken svulmer af den gode behandling.
Jeg krammer dine bryster, skiftevis hårdt og blidt. Lader den ene hånd glide ned over din mave til fissen. Kører hånden frem og tilbage over dine opsvulmede skamlæber. Du stønner og spreder dine ben, skubber underlivet frem mod min hånd. Skubber to finger op i din kusse, helt ind. Kører hånden frem og tilbage så jeg klasker den hårdt mod din klit. Alt imens jeg gnubber din G-punkt intenst. Kort efter kommer du igen, højt stønnende og hulkende. Du slynger armene om mig og holder fast, trygger din krop mod min som om du ikke vil stoppe igen. Dine liderlige safter sprøjter ud over os begge og du glider stille ned på gulvet, helt færdig for nu. Jeg smutter under bruseren og får en hurtig skyller.
”Når jeg er færdig her har du en halv time til at blive færdig. Din beklædning er lagt frem og du stiller klar på terrassen om en halv time. Forstået TØZ."
Jeg lukker for vandet, griber et håndklæde og tørre mig over hele kroppen. Pikken der står lige ud i luften får lige en ekstra omgang, til ære for dig. Du stirrer uhæmmet med sultne øjne, mens du som i trance nulrer dine bryster.
”Jeg er færdig. En halv time fra nu.” Siger jeg og forlader badeværelset med vippende pik. Går ind i soveværelset og ifører mig en sort net G-streng, samt et par tynde hvide knickers. Dertil en kortærmet sommer skjorte. Da jeg er færdig sætter jeg mig ud på terrassen og venter på at du skal blive færdig.
Der går 29 min. Inden du viser dig igen. Iført en lille forførende sommerkjole, gyldne smukke ben på høje hæle, en fræk sminke og løst hængende hår. Uhm, kunne kneppe dig på stedet. Du klager over at strømpebukserne kravler op mellem skamlæberne.
”Min kusse kan ikke tåle at de kravler helt op. Den klør sådan hele tiden.” Lader en hånd glide op af dit inderlår, op til kussen, presser to finger og strømpebukserne op mellem skamlæberne. Du stønner og vugger med underlivet mod mine fingre. Du er våd og varm med store svulmende skamlæber. Din klit er stor og hård, du stønner af ren lyst. Elsker når du er i den tilstand af liderlighed, du bliver så dejlig kælen og fræk. Bare for at drille dig, beslutter jeg mig for at jeg vil have noget at spise. Inden jeg går videre med behandlingen af din kusse, med mere.
”Nu tror jeg, at vi skal køre ind til restauranten og få noget at spise. Inden jeg flår tøjet af dig og knepper dig, sønder og sammen.”
Du protester lidt, vil gerne have pik nu. Men nej, du har pænt at vente. Da vi kort efter sidder i bilen på vej ud af byen, rækker du hånden over til mig og siger. ”Jeg tror du glemte denne her på toilettet.” Ned i min hånd dumper fjernbetjening til ægget og du siger videre. ”Fra nu af skal jeg nok være en artig tøz, uanset hvad du byder mig.” Min pik længes efter at mærke dig, din frække tøs.
Vi når frem til restauranten og jeg hjælper dig ud af bilen. På vej ind lægger jeg en arm om livet på dig og lader hånden glide ned på den ene balde, kan mærke den er nylon beklædt og glat under kjolen.
”Når du sætter dig så husk at trække op i kjolen, den skulle nødigt blive krøllet.” Griber dig hårdt om balden og trækker dig tæt ind til mig, imens kysser jeg krævende. Straks begynder du at gnubbe dit underliv mod min pik, mens du hvisker mig i øret. ”Ja, jeg skal nok være artig.” Det blik du sender mig lover godt for resten af natten.
Indenfor holder jeg stolen mens du sætter dig og diskret trækker op i kjolen, jeg hvisker dig i øret. ”Sådan skal det være, min tøz.” Mens jeg sætter mig tænder jeg for ægget på svag pulserende og sådan kørte det under hele måltidet. Mens vi spiste sad du mere og mere uroligt. Tjeneren var flere gange ved at tabe både bestik og porcelæn, kunne slet ikke holde blikket fra dig og din barm. Stakkels mand. Mon ikke han snart skal på toilettet og lette trykket lidt. Griner lidt ved tanken.
Men ok, jeg forstår ham godt. Der sidder du og ser så lækker ud. Store strittende bryster, en intens duft af parfume og en aroma af liderlighed. Der er en sexet aura over dig, glæder mig til i aften. Med det humør du er i nu så tror jeg ikke at du vil sige nej, lige meget hvad jeg måtte finde på. Hov, sidder du ikke bare og spiller fisse, nu tror jeg at vi snart skal hjem. Jeg læner mig frem over bordet og siger bydende. ”Se at få de hænder over bordet. Det har du ikke fået lov til, Din uartige tøz.” Du skynder at lægge begge hænder på bordet, de er våde og en aroma af liderlighed breder sig.
”Nu skal vi have lidt kaffe, mens jeg overvejer hvad der skal ske med dig. Når du nu er så fræk og uartig hele tiden, vil jeg behandle dig som den tøz du er.” Du kigger med store våde og liderlige øjne på mig. Du hvisker til mig. ”Det vil jeg glæde mig til. Jeg vil nyde at mærke dig. Nyde at du tager mig. Bare du knepper min liderlige kusse med din stive pik. Dybt og hårdt.” Mens du snakker skruer jeg op for ægget. Du sad nærmest og kneppede stolen til sidst, dit blik var sløret og villig. Efter en tid var vi færdige med kaffen og jeg sagde, nu må vi hellere se at komme videre. Igen hjalp jeg dig med stolen og da du rejste dig, kunne jeg se en stor våd plet på stolen.
Uhm, Tænkte jeg, nu skal jeg hjem og rigtigt hygge mig med min liderlige tøz. Det bliver dejligt at få en våd og villig kusse at lege med. På vej ud
sender tjeneren dig et langt blik og skynder sig ud bagved. Ude ved bilen griber jeg fat i dit hår og trækker hovedet bagover, kysser dig grådigt på halsen. Samtidigt lader jeg den anden hånd glide ned i din kjoleudskæring, griber fat om dit ene bryst med et fast tag. Slipper dit bryst og lader hånden glide ned til dit underliv. Nuller dine liderlige skamlæber gennemnylonstoffet. Du sittere i hele kroppen imens du stønner.
”Ja, knep mig. Tag mig nu. Lad mig mærke din stive pik, Dybt i min kusse.”
”Nej tak, jeg har andre planer med dig. Nu køre vi hjem og drikker kaffe, med mere.” Jeg åbner bildøren for dig og du sætter dig lydigt ind. Jeg slukker for ægget, nu må du vente til vi kommer hjem.
”Ååh nej, tænd igen. Skynd dig.”
”Nul du, Sit.”
”Javel.” Surmuler du. ”Min kusse klør bare sådan, hele tiden, ligesom om den ikke kan få nok.”
”Det glæder jeg mig til senere i aften. Jeg ser frem til en fræk aften, med en liderlig tøz.”
Du sukker og vi køre hjemad. Mens vi kørte sad du gned dine skamlæber, drømmende langt væk i en anden verden. Frækt.

porno med danske piger