Først møde med master og slave tøs rollespil

SPAR MANGE PENGE

Sidder her og venter, er allerede godt tændt. Er meget spændt, det er jo første gang vi skal mødes, men jeg glæder mig meget. Vi har jo skrevet, sms’et og snakket sammen i telefon i et godt stykke tid nu. Vi har sendt mails med billeder frem og tilbage, fortalt hinanden hvad vi tænder på, hvilke grænser vi har, og alt muligt andet, som man nu gør, når man vil lære en anden person at kende.

Jeg har lige været i bad, barberet mig, ved jo at min fisse skal være glat. Kommet en diskret make-up på, og en velduftende parfume. Taget mit frække sorte undertøj på, selvsiddende sorte netstrømper, min sorte kjole, og et par højhælede sko. Kigger mig selv en sidste gang i spejlet, og kan li det jeg ser. En mellem høj tøs, buttet, store bryster, mørkt langt bølgende hår og et par mørkeblå smilende øjne. Jo, jeg synes selv at jeg ser godt ud, selvom jeg godt ved, at jeg nok burde tabe mig noget mere. Men så’n er det jo så meget.

Så nu sidder jeg her og venter på at du skal kommet. Jeg har gjort hvad jeg har fået besked på, og stoppet kuglerne op i fissen. Jeg kan mærke dem ved en hver bevægelse jeg laver, og det bliver jeg ikke mindre liderlig af. Sidder og smiler lidt for mig selv, ved tanken om hvad der skal ske. Og jeg er meget spændt på hvad du har fundet på. Ved jo, at du har en meget livlig fantasi, og du har jo givet mig besked på, at afsætte hele weekenden. Har mange gange forestillet mig, hvad du kunne finde på, når jeg har leget med mig selv, her i den forløbne tid der er gået.

Jeg har gået og tændt stearinlys i hele lejligheden, så den nu ligger bade i et behageligt dæmpet lys, sat noget stille musik på anlægget. Gjort klart i soveværelset, alle remedier er lagt frem, og ligger, og hænger klar til brug, både legetøj, reb, piske og klemmer, som jeg har fået ordre på. Så nu mangler det kun dig.

Det ringer på døren, og det giver et helt hop i mig, var faldet helt hen i tankerne. Jeg rejser mig, og åbner døren, og der står du. Du smiler og siger hej tøs, dejligt endeligt at se dig, trækker mig ind til dig, og kysser mig blidt. Jeg mumler noget med velkommen og kom indenfor, og er faktisk ret rundt på gulvet. Du smågriner lidt af min forlegenhed, og siger mange tak. Vi går ind i stuen, og jeg spørger, om du vil have lidt at drikke, men du siger: Nej tak, det eneste jeg vil ha’ er dig. Du tager fat i mig igen, trækker mig ind til dig, holder fat i mit hoved, og denne gang er dit kys mere krævende, og jeg besvarer det med en lidenskab, som helt overrasker mig selv. Jeg mister helt kontrollen over mig selv, og ved, at fra dette øjeblik, har du fuldstændigt taget magten over mig. Og jeg ved, at jeg vil gøre, alt hvad du beder mig om, vel vidende om, at du ikke vil overskride mine grænser.

SEX I DAG?

Du trækker mig med ind i soveværelset, stiller dig bagved mig. Du flytter mit hår, og kysser mig i nakken, imens dine hænder går på opdagelse på min krop. Jeg sukker af bare nydelse, vender mig om og kysser dig hedt og længe, hvor har jeg dog ventet længe på det her. Du skubber mig lidt fra dig, og siger: Nå, jeg tror da at tøsen er lidt tændt, jeg kigger på dig med slørede øjne, og kan kun nikke. Kan ikke fortælle, at jeg ligefrem er ved at gå til af liderlighed. Du smiler lidt drillende, og siger: Og hvad skal vi så gøre ved det tøs?? Jeg bliver lidt flov over mig selv, og den måde min krop reagerer på, så jeg kigger bare ned i gulvet. Du tager fat i min hage og løfter mit ansigt op, kigger mig dybt i øjnene. Jeg står bare der og kigger på dig, føler det ligesom om tid og rum forsvinder. Du kysser mig igen, og begynder at knappe min kjole op, og snart daler den ned om fødderne på mig. Så står jeg der foran dig, kun i undertøj, strømper, og sko. Du kigger på mig, siger, at du kan li det du ser, siger at jeg er smuk Jeg får gåsehud over hele kroppen, og synes, at mine ben bliver som gele. Du trækker mig indtil dig igen og kysser mig lidenskabeligt, og jeg besvarer dit kys. Dine hænder glider langsomt ned mod mine baller, du tager fat i dem, og trykker mit underliv ind mod dit eget. Jeg kan mærke, at du heller ikke er helt upåvirket, kan mærke din stive pik i mod mit maveskind.

Dine hænder glider opad min ryg igen, finder bh’en, du åbner den, og trækker den langsomt af mig, så mine bryster bliver frie. Dine hænder finder vej om til mine bryster, og du kæler blidt for dem, du tager fat i mine vorter, napper lidt i dem, og de strutter, du napper lidt hårdere i dem, og jeg sukker dybt. Du leger lidt med mine ringe, hiver lidt i dem, og igen sukker jeg. Du bukker dig lidt ned, så du kan nå dem med munden, pirrer dem med tungen på skift, sutter på vorterne, bider lidt i dem, og jeg stønner højt. Mine bryster er bare så følsomme, og det, at jeg har fået dem piercet, har ikke gjort dem mindre følsomme, og jeg elsker bare, at man leger med dem. Du kysser dig vej ned af min mave til du når trussekanten, og du trækker langsomt mine trusser ned, samtidigt med at du kysser mig hele vejen ned af benene. Du vender mig om, kysser mig hele vejen op igen, bider mig i nakken, og det gyser frydefuldt i mig.

Du går om foran mig igen, kysser mig, kigger mig dybt i øjnene og siger: Nå, min tøs, der er vist et eller andet med et lille regnskab, der skal ordnes, og smiler frækt. Du beordrer mig til, at lægge mig ned på alle fire på sengen, med røven ud i mod dig. Du begynder at kæle og stryge mig over mine baller, inden du giver mig et par klask, først blidt, bare for at varme mine baller op. Men efterhånden bliver dine slag mere og mere faste, og hårdere, du skiftevis slår dem og kæler for dem. Jeg kan mærke, at jeg bliver mere og mere liderlig for hvert slag jeg får. Kan mærke hvordan mine safter begynder at løbe ned af mine lår, og det undgår heller ikke din opmærksomhed. Nå, det er nok noget, som tøsen kan li’ hvad?? Siger du med et drillende smil. Ja, Master svarer jeg. Tøsen har også været dygtig siger du, og ordrer mig til at lægge mig om på ryggen.

Du sætter dig overskrævs på min mave, kysser mig, kæler for mine bryster, lader din hånd glide ned af maven, til den når min fisse. Dine fingre stryger mig blidt over skamlæberne, finder vej indenfor, kæler blidt for mig, men undgår med vilje min klit. Jeg prøver på, at styre dine fingre der hen, hvor jeg helst vil ha’ dem, men du flytter dem igen, og jeg stønner højt i frustration. Du kysser dig vej ned af min hals, til mine bryster, som du giver den helt store tur. Din tunge pirrer og leger med mine vorter på skift, du bider i dem, trækker i mine ringe, med tænderne, og jeg ligger og vrider mig, og stønner. Det er godt nok længe siden jeg har været så liderlig, som jeg er nu. Du finder klemmerne, og sætter en i hver vorte, og jeg stønner højlydt, når de bliver sat på. Så kan det være, at du kan tøjle din liderlighed lidt tøs! siger du, og trækker lidt i klemmerne. Smerten bliver næsten uudholdelig, og jeg vrider mig for at prøve på at komme lidt væk fra den. Lig stille tøs! kommandere du, eller skal jeg binde dig..?? Jeg prøver på, at ligge så stille som muligt, kigger op på dig med et bedende blik. Du ignorer det, og fortsætter med at lege med klemmerne, knipser til dem, trykker lidt på dem, og hiver i dem, og for hvert jag af smerte, som det giver, er det ligesom om jeg får stød i min fisse.

Du flytter dig langsomt ned over mine ben i mens du kæler for mine bryster, mave og sider. Lægger dig godt til rette mellem mine ben, lader et par fingre glide indenfor mine skamlæber, i min drivvåde fisse, leger lidt med dem, pludseligt napper du hårdt i em, og jeg giver et hvin fra mig. Du kigger strengt på mig, og siger: Hvad er nu det for noget tøs! Og napper i dem igen, denne gang er jeg lidt mere forberedt, men det gør ondt alligevel, og jeg stønner lidt af både smerte, men også af lyst. Du finder nogle flere klemmer, og sætter tre i hver skamlæbe, finder en snor, og forbinder snoren med klemmerne i den ene side. Så trækker du i den så min skamlæbe bliver trukket hel ud til den ene side, binder snoren fast til mit lår, og gentager det hele på den anden side. Nu ligger jeg med skamlæberne trukket helt ud til siderne, med fissen helt åben, til det der nu lyster dig. Du stikker langsomt et par fingre op i min fisse, og begynder at fingerkneppe mig, og jeg stønner højlydt, vil bare ha mere og mere. Min fisse er så våd, at mine safter render ned over mit bagerste hul, og ned mellem mine baller. Du er en liderlig tøs! er du ikke spørger du, og jeg svarer jo Master. Du bliver ved med at fingerkneppe min fisse, og begynder nu at slikke fisse på mig.

Langsomt slikker du min åbne fisse, helt nede fra og op til klitten, hvor du lader tungen køre lidt frem og tilbage, for derefter at lade den glide hele vejen tilbage igen, og så’n bliver du ved, samtidigt med at dine fingre bearbejder min grotte. Du stopper lidt op, kigger op på mig og siger: Master synes tøsen har været dygtig, så derfor må hun nyde det, og komme, når hun kan. Jeg siger: Tak Master. Du slikker videre i min fisse, slikker min klit, suger den ind i munden og pirrer den med tungen, og jeg vrider mig, men du holder mig fast om hofterne, med den ene hånd. Jeg mærker hvordan du begynder at kæle for mit bagerste hul, stikker forsigtigt en finger inden for, og jeg stønner højt. Du tager en finger mere, og langsomt glider den også indenfor, du knepper mig nu med to fingre i røven og med tommelfingeren i fissen, samtidigt med at du suger på min klit og lader tungen drille den, og jeg kan mærke, at det ikke varer længe før jeg kommer. Dine fingre kører hurtigere og hurtigere ind og ud af min fisse og røv, og med din tunge på min klit, går det ikke længe før jeg føler de velkendte trækninger begynder, og jeg kommer i en lang dejlig orgasme. Stadigt i mens min orgasme ruller gennem kroppen på mig, tager du klemmerne af mine skamlæber og bryster, det smerter sindssygt meget da blodet løber tilbage, og jeg stønner højt. Du nulrer blidt mine vorter og mine skamlæber til smerten tager af igen. Lægger dig indover mig, kysser mig blidt og spørger: Var det godt min tøs? Hvortil jeg kun kan svare: Ja Master, og mange tak.

Noras kneppe-slaveNå, nu må det vist være Masters tur til at mærke tøsen dejlige frække mund, tunge og fingre, er det ik’? siger du, og kigger mig dybt i øjnene. Sæt dig op tøs! Jeg sætter mig op foran dig, lukke dine bukser op, trækker dem ned og din stive pik står lige ud i luften. Jeg tager blidt om den, masserer blidt dine spændte nosser med den ene hånd, kradser lidt på dem med mine lange negle. Så lader jeg min tunge lege blidt med dem, slikker dem forsigtigt, suger dem forsigtigt ind i munden på skift, uhmm, det lader meget til at du kan li det. Slikker lidt på mellemkødet, lader langsomt min tunge glide op over nosserne, videre op over skaftet på pikken, pirrer lidt på strengen inden jeg lader tungen køre lidt rundt om hovedet. Lader langsomt mine læber glide ned over den, uhmmm, dejligt, jeg elsker bare at slikke pik, noget jeg nyder rigtigt meget, og kan trække det meget længe ud, hvis jeg får lov til det. Kører pikken ind og ud af min mund, leger med min tunge, samtidigt med at jeg masserer den med hånden, og ind i mellem lader jeg den glide helt ned i halsen på mig. Du stønner højt, tager fat i mit hoved, og mundknepper mig, noget som jeg synes er vildt frækt. Pikken kører ind og ud af min mund, samtidigt med at jeg masserer dine nosser, og det varer ikke længe før jeg kan mærke, at det begynder at rykke i din pik, og så kommer du. Du sprøjter mig langt ned i halsen, og jeg synker og synker, vil ikke lade en dråbe gå til spilde. Jeg kigger frækt op på dig, blinker og siger: Uhmm, det var dejligt, tak Master.

Vi lægger os og nusser lidt, deler en smøg, og ligger lidt og snakker om vores fantasier, hvad vi kunne tænke os at prøve.

porno med danske piger