En fræk dating

SPAR MANGE PENGE

Sikke et dejligt syn. Han var spinkel bygget, men godt trænet. Gode aftegninger af muskler, et par nice tattoos og velsiddende tights, som så ud til at være godt fyldt ud…

Udadtil er jeg vist bare en helt almindelig alene mor til 3. En lidt kedelig hverdag, som hovedsageligt drejer sig om børnene, og alt det der daglige, som egentligt ikke er spor spændende. Men efter at have været separeret et års tid, og været på dating markedet, har jeg lært en del om mig selv. Fundet min lyst og mine behov igen. Selvtilliden er eksisterende igen, og glæden ved det hele tilbage. Den lidt frække tøs jeg var engang, ja hun var stadig derinde. Bare mere erfaren og med mod på at lege og udforske endnu mere end tidligere.

Dating og det at skulle møde nye mænd, er på en’ måde skræmmende, men samtidig får det også min indre puls lidt op. Specielt hvis mødet bliver planlagt pludseligt og spontant, uden tid til bekymringer om udseende eller tøjstil. Så er det bare hurtigt på med lidt ekstra nice parfume og ud i bilen og afsted. Så må man jo se hvor det fører hen.

Denne gang var det en af de spontane dates. Forventningerne var egentligt ikke så høje. Havde kun chattet kort med manden og set et enkelt billede. Billedet var okay, men vidste ikke ret meget om ham. Vi var ligesom ikke nået videre end de gængse spørgsmål om hvem, hvad, hvor gammel, børn osv… Jeg havde skrevet, at jeg pludselig havde fået børnefri, hvor han viste sin spontane ved, at spørge om hvad vi så skulle have at spise.? Jeg hoppede med på den ide og snuppede min taske og kørte afsted nordpå. Ringede til ham undervejs, var ikke kendt på de kanter, så måtte guides lidt, og så havde jeg jo også lige muligheden for at lure hans stemme lidt af.

Hans stemme var blød og behagelig, og med et strejf at alder mums… Jeg begyndte at mærke lidt sommerfugle i maven og nåede også lige at tænke en tanke om, at det måske var godt at jeg havde den sorte top på. Den var noget nedringet, og viste lidt udsigt til den sortblonde bh og min barm. Vidste fra tidligere dates, at det tøj blandet med mine store bryster kunne hjælpe lidt til med at fange mandens interesse.

Føstehånds indtrykket af manden og hans hjem, var lidt en glædelig overraskelse. Det billede jeg havde fået lod ikke hans udseende komme helt til sin ret. Han så sgu dejlig ud live. Venlig, nem at snakke med, og mest af alt spændende. Både ham og den måde han boede på passede perfekt sammen. En afslappende stemning, som osede af personlighed. Masser af minder, eventyr, rejser og alt havde sin egen historie. Den mand var spændende, det vidste jeg med det samme.

Aftenen gik stille og rolig. God mad, og snakken faldt let. Virkede på en måde meget venskabeligt. Hvilket faktisk ærgede mig lidt. Han virkede bare så fandens dejlig og jo mere vi snakkede jo mere interesseret blev jeg. Han desværre virkede lidt tilbageholdende og uimodtagelig overfor min charme. Her sad jeg og følte mig godt sulten efter den mand, også så det ud til at ende med, at jeg måtte køre hjem igen og sove. Tanken irreterde mig lidt. Selv om jeg vidste, at jeg havde min vibrator hjemme i skuffen, så havde jeg overhovedet ikke lyst til at tage hjem.

SEX I DAG?

Prøvede at spille lidt træt, og snakke om hvor laaang turen var hjem. Følte lidt det var et desperat forsøg på, at få en eller anden respons på, om han havde lyst til at jeg blev og overnattede. Forsøget virkede utroligt nok. Indeni boblede en blanding af stor lyst som trængte alvorligt til, at blive udløst, og så en lille glæde over at min charme måske alligevel virkede lidt på ham. Jeg gik ovenpå på badeværelset. Jublede lidt indeni, og måtte lige tørre mig lidt forneden. Mærkede jeg var blevet lidt fugtig ved tanken og spændingen om, at skulle dele seng med ham.

Dog var der endnu ingen tegn fra ham om, at han havde nogen form for lyst til mig. Men trods alt vidste jeg, at han ikke mente, at jeg skulle stemmes hjem de næste par timer.

Uvisheden om hvad der skulle, og hvad der nok ikke skulle, ske var lidt svær. Havde datet en del før, og var nok lidt forvent med hurtigere respons og mere interesse. Det gjorde mig usikker, og samtidigt ham giga meget mere spændende og uimodståelig. Jeg vidste mine øjne og mine små tilfældige berøringer i løbet af aftenen nok gjorde, at han godt vidste jeg havde lyst til ham.

Soveværelset og synet af hans store seng, fik mig til at føle mig, som en usikker lille pige. Frk. Fræk var pist væk, og i stedet var jeg genert, nervøs og forsigtig.  En side af mig som jeg ikke lige var vant til at opleve. Plejede nu mere at være fri ugenert pågående fræk og provokerende. Nu lagde jeg pludselig godt pakket ind i dynen, undertøjet havde jeg endda beholdt på. 

Jeg kiggede forsigtigt med imens han helt uden generthed klædte sig af. Sikke et dejligt syn. Han var spinkel bygget, men godt trænet. Gode aftegninger af muskler, gylden i huden til trods for at det var vinter, et par nice tattoos og et par velsiddende tights, som så ud til at være godt fyldt ud. Uha min krop reagerede. Mærkede fugten og den søde indre kildrende fornemmelse forneden kom tilbage lynhurtigt, selv mine brystvorter stivnede da jeg så antydningen af en intimpiercing. 

Den mand var sgu ikke kun dejlig at snakke med, han var også lækker.

Henne i sengen gik snakken videre, jeg var forsigtig og turde næsten ikke forsøge at komme tættere på. Men langsomt fik vi da bevæget vores kroppe tættere og tættere på hinanden. Dog stadig uden at en af os forsøgte sig. Han lagde på ryggen og jeg på maven helt tæt på. Vidste han tydeligt kunne se mine bryster nu, dynen kunne ikke længere skjule dem. Og jeg kunne dufte ham og mærke hans varme hud de steder dynerne ikke var imellem.

Nøj hvor var det en fristende tanke bare, at fjerne hurtigt dynen og sætte mig overskrævs på ham og overfalde ham totalt. Lysten var der og det ærgede mig, at jeg havde beholdt trusserne på. De ville gøre sådan et forsøg nemmere. Men modet manglede nu også, for han virkede stadig uintereseret. Svært at være så tændt på en mand og så pludselig være så pokkers nervøs.

Så kom det endeligt. Det første tegn på at han ville mere end bare sove under hver vores dyne. Jeg jublede indvendigt da han fjernede min dyne, så vi kunne ligge tæt under hans. Hans hånd begyndte at nusse min ryg. Den var varm og jeg nød hans berøring i fulde drag. Vi kiggede på hinanden og langsomt og forsigtigt kom det første kys endeligt. Det var blødt og blidt, men gav mig lidt af mit mod tilbage. Fik sagt at det havde jeg fandeme ventet længe på… Han smilede bare og hans øjne fortalte, at det vidste han udmærket godt.

Stemningen var noget mere afslappet nu. Vores kys blev til flere og blev efter hånden mere intense. Jeg lagde mit hoved på hans brystkasse og begyndte at undersøge hans krop med min hånd under dynen. Først forsigtigt foroven, men langsomt bevægede jeg mig endnu længere nedad. Holdt lige nøjagtigt fingre og negle væk fra pikken. Ville ikke virke for direkte, og ville prøve at pirre ham lidt. Kunne høre hans vejrtrækning ændre sig. Den blev dybere, og med små pauser når fingrene kom tæt på pikken. Han var også ved at være tændt på nu, og ved fælles hjælp fik vi de tights af.

Pikken var hård og stor. Også større end jeg havde regnet med. Og der gemte sig en piercing på spidsen. Pikken var varm mens smykket føltes køligere. Lækkert og frækt. Nød at mærke den i min hånde og mærke og høre, at han også nød det. Specielt når jeg berørte mellemkødet. der var et

punkt han virkelig nød, at blive berørt. Han sukkede dybt og spredte benene lidt så jeg bedre kunne komme til. Jeg var lige så tændt. Nyder når en mand reagerer på det man gør. Skønt.

Efter at have nydt mine berøringer lidt tilbagelænet, vågnede han lidt til live igen. Dynen blev fjernet og hans hænder begyndte igen, at søge rundt på min krop. Først brysterne, først blidt og pirrende, men hurtigt mere krævende. Skønt. Hænderne søger dog hurtigt videre nedad. Det gir et helt gib i mig da han når skridtet. Jeg er varm våd og hamrende liderlig nu. Hele min krop er tændt, venter bare på at den første orgasme bliver udløst. Kan mærke den allerede er godt på vej efter fingrene har leget lidt med klitten. Da han langsomt presser en finger op i mig gibber det i mig, og jeg kigger lidt forvirret på ham. Hans øjne fortæller at han godt ved at jeg er tæt på at komme allerede. Hans hænder arbejder videre dernede imens jeg lukker øjnene, og bare nyder de dybe kys som kvæler lyden af min første orgasme. Jeg får dog ikke meget ro til, at komme mig. Han skubber mig hurtigt om på ryggen, og ligger sig hen over mig. Kan mærke pikken mellem mine ben. Den er stadig hård og så forbandet tæt på. Jeg er lidt utålmodig nu og min krop sukker bare for at få lov at mærke den oppe i mig. Men han har ikke så travlt. Kysser mig igen og kigger på mig med et lidt provokerende i øjnene og siger, som kun han kan sige det… Er man lidt horney ???  Svaret kendte han sgu udmærket. Det viste hele min krop jo tydeligt. Jeg tager lidt hårdere fat i ham, og holder ham tæt ind til mig og kysser ham dybt og krævende imens jeg langsomt får bevæget mig så meget, at pikken langsomt glider indenfor. Jeg gir mig lidt da den bliver presset længere op. Den er stor hård og har en god bredde. Jeg nyder at mærke hvor godt jeg bliver fyldt ud.  Den får lige lov at nyde, at mærke den ligge der, i et intenst øjeblik hvor vi kigger på hinanden. Inden vi begynder at bevæge os sammen. Han er en erfaren og udholdende mand. Tager lidt styringen og knepper mig intenst godt og længe. Nogle gange lader han mig bare komme. Andre gange holder han en provokerende tilbageholdende pause og jeg må selv til, at vise min hunger og bevæge mig liderligt under ham til den næste orgasme kommer drønende.  Han nyder, at jeg ikke kan skjule min lyst til ham. og nyder den kontrol han har. Vi sveder begge, vores kroppe er på hårdt arbejde sammen. Jeg kan fornemme at, nu tager han helt over. Ikke mere drilleri og hygge med, at pirre hinanden. Nu skal han også have lov at komme. Han tager fat i mit hår og holder mit hoved bagud i et fast greb.  Jeg bliver kneppet hårdt nu. Uden de store blide kærlige hensyn. Min krop reagerer med vellyst og e orgasmer, som jeg ikke rigtigt får lov at ligge nyde. Han fortsætter uhæmmet, mens jeg kæmper for at bevare fatningen.  Min krop ryster lader mine hænder holder hårdt fat om hans ryg, imens mine lange negle borer sig lidt ind.  Han kan li det og reagere ved at komme i et dybt stød oppe i mig. Jeg ryster og min krop kvitterer med en voldsom sprøjteorgasme. Tænker ikke længere mærker bare. Skøn skøn fornemmelse…

porno med danske piger