Vores første dating møde på hotel

SPAR MANGE PENGE

Vi har aftalt at mødes, efter at have skrevet sammen i et godt stykke tid, set billeder af hinanden, også intime og vi er tilfredese med det vi har set og snakket om – vi har god kemi, og det virker til at vi vil kunne få en fantastisk sexoplevelse.

Vi skal mødes på fredag, og vi har gået og gejlet hinanden op i løbet af ugen, skrevet saftige beskeder og breve til hinanden om hvad og hvordan vi kunne tænke os at sexe med hinanden, så nu kunne det ikke blive fredag hurtigt nok for jeg er meget liderlig, konstant er jeg våd og meget tændt på at få sex.

Mødet foregår på neutral grund – hverken hos dig eller mig, men vi har lejet et hotelværelse, som skal danne rammen for vores udfoldelser.

Dagen er endelig kommet, og jeg skal til at gøre mig klar, går i et rigtig varmt bad og vasker mig, gør mig glat – for det ved jeg at du tænder vildt på – jeg sæber mig ind og fantaserer om dig, og er næsten ved at lege med mig selv, men stopper for vi skal jo snart mødes… får gjort mig færdig, finder mit nyeste og lækre lingeri sæt frem (købt til lejligheden) og tager det på, det er med hofteholder, selvsiddende nylonstrømper, smuk g-streng og flot bh, føler mig enormt lækker. Så er det i orden og nu skal jeg have et sæt nemt tøj på, som kan knappes op og trækkes op – så valget falder naturligt på nederdel og skjorte. Kigger på klokken og ved, at nu skal jeg skynde mig lidt, så jeg gør mig færdig, får pakket min lille taske med ekstra lingeri, legetøj og ikke mindst olie, jakke og sko på, og så af sted.

SEX I DAG?

Vi mødes sidst på eftermiddagen, uden for hotellet – hvor er det godt at se dig, du ser enormt lækker ud, og sammen går vi ind, får skrevet os ind og går op til værelset – det er et meget smagfuldt værelse, som helt er i ånden for vores møde. Sengen står som centrum i rummet, en lille sofa + lille bord i hjørnet og der er et tilhørende lækkert badeværelse med lækre badefaciliteter og ikke mindst et badekar, lige til to mennesker, uhhmm…

På bordet, står der to vin glas og en iskold flaske hvidvin, som vi har bestilt. Jeg må tilstå at jeg er spændt, men også nervøs – det samme er du. Vi starter stille og roligt, sætter os på sofaen, vi får et glas vin, skåler for vores møde og snakker… men der går ikke længe før samtalen drejer sig om sex. For vi ved jo godt hvorfor vi er her… så vi rykker nærmere hinanden, og begynder straks at røre ved hinanden, kysse – først prøvende, men mere og mere inderligt og vores hænder starter deres vandring på hinandens kroppe. Hold da op, din krop er lækker, markeret og i topform og lige til at ”spise”, vores kys bliver mere krævende – allerede nu er jeg meget tændt og kan mærke at mine safter i min g-streng, som er ved at være våd – og kan se på dit blik at du har det lige som mig. Jeg siger til dig at du skal tage din t-shirt af nu for vil se din overkrop.

Mens du tager den af begynder jeg at knappe min skjorte op, men du stopper mig for det vil du gøre. Jeg begynder at kysse din overkrop, lader min tunge slikke rundt om dine nippler og puster let på dem, hvilket gør dem helt stive, jeg klemmer dem blidt og det tænder dig – du stønner og det lyder skønt. Bevæger mig ned til dine bukser og kan se at din pik er halvstiv – meget synligt gennem buksestoffet – knapper dine bukser op, og trækker dem ned, så står du der helt nøgen, for du har ikke shorts på og du er helt glatbarberet over det hele, lækkert… og jeg går med det samme i gang med at kærtegne din pik med mine hænder, stille og uden hurtige bevægelser, og hidser dig mere og mere op. Din pik bliver hårdere og hårdere, og til sidst siger du til mig at jeg skal slikke din pik NU, for du vil mærke min mund om din pik – så jeg lader min tunge gøre din pik våd. Det rykker i din pik og jeg kigger op på dig, dine øjne glimter af liderlighed, som får mig til at tage dit pikhoved i min mund og slikker det og jeg kan mærke at mine safter driver mere og mere og mine nippler er helt stive, jeg lader din pik komme længere ind i min mund og tager et godt tag i din pik med min ene hånd og klemmer din pik mens jeg slikker dig, kan mærke at din pik bliver stivere og stivere, du stønner og du ved næsten ikke hvad du skal gøre af dig selv, du begynder at bevæge dig rytmisk til min munds bevægelser. Jeg spreder mine ben, så du kan se, at min g-streng er våd, og mine skamlæber glinser af safter for jeg vil have at du rører ved mig.

Jeg er liderlig og ønsker kun at mærke din store pik i min våde fisse, men jeg bliver ved med at slikke dig, på hovedet, skaftet og dine boller. Jeg siger til dig at jeg ikke kan vente mere og at jeg vil mærke dig i mig NU. Du knapper min skjorte op, tager min nederdel og g-streng af, og ser mit lækre lingeri, mine store bryster og min glatbarberede fisse – lige som du har forventet. Du leger med mig, sætter mig ned på sofaen, selv sætter du dig på knæ foran mig, som om du vil slikke mig – og jeg vil bare mærke din store pik i mig, så jeg vil ikke slikkes nu. Du skiller mine skamlæber let med dine fingre og mærker at jeg er drivende våd… du smiler drilsk til mig og ”piner” mig lidt, lader dine fingre leger med min helt synlige og opsvulmede ært.

Du trækker mig helt ud til sofakanten, og lader nu endelig din pik komme hen til min åbning – du trænger lidt ind, hurtigt ud igen, lidt ind, så kun dit pikhoved er inde, ud igen. Nu kan jeg slet ikke holde det ud, og slår mine ben om dig, og trækker dig tættere på mig, så din pik kan komme helt ind i mig. Du trænger helt ind og vi begynder rytmisk at kneppe – først stille, så hurtigere og hurtigere. Du tager et godt greb i mine hofter og støder helt ind i mig igen og igen, vi stønner og jeg kan se på dig at det er nu tæt på.

Jeg vil så gerne komme når du kommer, så jeg begynder at lege med min ært – den er utrolig følsom og der skal ikke noget til før jeg kan komme, så jeg leger hurtigere og hurtigere, og jeg kan mærke at min første orgasme er der… du ser på at jeg leger med mig selv, mens du knepper mig og dine bevægelser bliver stødvise og jeg kan se at din flotte pik, som glinser helt af mine safter, er SÅ stiv og stor. Du fylder mig helt ud, og jeg kommer rykvis og klemmer om din pik… det varer ikke længe før du trækker dig ud af mig og kommer ud over min mave. Vi er fuldstændig forpustede, vi smiler til hinanden. Lækkert første møde og lover kun om mere lækkert sex i løbet af denne dag/aften…

porno med danske piger