Vovet dating med bonus

SPAR MANGE PENGE

At se en mand sutte pik på en anden mand var et svimlende syn og hun fik nok af at være tilskuer. Derfor lænede hun sig en smule til siden og smagte på de tunge kugler. – Åhh ja hjælp ham…

SEX I DAG?

Hvordan hun var kommet dertil var underordnet. Det betød heller ikke noget, hvorfor hun gjorde, hvad hun gjorde. Alt der havde mening, var det, der skete. Liderligheden havde overtaget kontrollen og en ting var sikkert. Hun var ikke interesseret i at stoppe noget som helst. Hun ville fortsætte og et højt, klart støn kom over hendes læber, mens hun gled ned over den store, varme, dunkende pik. Langsomt, millimeter for millimeter, lukkede hun sig om den pulsende stang og hans varme ånde gjorde hendes kind en smule fugtig. Begærligt borede hun tungen ind til hans, mens hun omsluttede hans fantastiske, store pik.
Måske var det ikke lige meget alligevel. Hendes profil på Dating havde givet pote og det var grunden til, hun nu kunne udlever en af sine fantasier. At sidde med benene om en fremmed mands liv og invitere hans pik indenfor i varmen, var ikke fantasien i sig selv. Det var to mænd og et sagligt smil gled over hendes læber, da et eller andet vådt ramte hendes kind. Nysgerrigt drejede hun hovedet væk fra den legende tunge og fandt sig et nyt stykke legetøj. Siddende, med benene om den unge mands liv og med hans pik lettere, forsigtigt gyngende i sit indre, startede hun på sin nye opgave. Den anden mand, der stod på knæ bag sin ven, var hendes nye opgave og hun lod drillende tungen smage på det våde pikhoved. Noget der fik hans krop til at trække sig sammen i forventning og hun stønnede igen. Han var måske ikke så stor og tyk, som hans ven var det, men han var ikke desto mindre lækker alligevel. I hvert fald smagt han dejligt. En smule saltet, men hun kunne lide smagen og derfor tog hun et greb om hans skaft og lod pikhovedet finde ind mellem sine læber.
Begge mænd stønnede. Deres åndedrag steg og hun gispede mod den våde pik, da en hånd gled ned over hendes balder og ned til hendes stjerne. Aldrig havde hun prøvet at blive berørt i det område og det havde ikke været med i hendes plan, men det betød ikke at hun stoppede. Nej hun ville have alt, hvad de to mænd kunne give hende. Det hele og derfor fandt hun sig i den nysgerrig finger, der masserede hendes snævre hul, før den gled ind i varmen. Hvis ikke det var fordi den dunkende pik i hendes mund kvalte hendes ord, så ville hun havde skreget let i ekstase. I stedet bevægede hun sig op og ned. Red den store mand i et hurtigere tempo, mens hun suttede pik med skinnende øjne.
Den store mand lukkede sin ene arm om hendes liv. Tvang hende til at sætte farten ned og den anden trak sig lidt, så hun kun kunne få lov til at lege med det våde pikhoved. Ikke at hun beklagede sig. Kun over at han flyttede en smule på sig i sengen, så han kom om på siden af dem. Det var unødvendigt, men da en anden tunge ramte hendes rundt om den stønnende mands pik, vidste hun hvorfor. Let spærrede hun øjnene op og mødte nogle liderlige blå øjne, før et smil gled over hendes læber og hun godtog. Den store mand kunne altså mere end at kneppe og undersøge røvhul. Han kunne slikke pik og hun så fascineret på hans tunge et stykke tid. Til at starte med legede hans tunge i den lille, næsten usynlige kløft, før hans tungespidse efterlod en våd stribe langs de udstående blodåre. Selv sad hun stille og stirrede på ham og den stolte pik. Hun så, hvordan han kærtegnede de små støn ud af vennen og holdt henført vejret, da han ikke længere undersøgte sit legetøj. Han skilte læberne og hun pustede skælvende luften ud mellem sine misundelige læber, da hans tunge trak den parate pik indenbords.
At se en mand sutte pik på en anden mand var et svimlende syn og hun fik nok af at være tilskuer. Derfor lænede hun sig en smule til siden og smagte på de tunge kugler. – Åhh ja hjælp ham. Del jeres slikkepind. Modstræbende lod den store mand pikken glide ud af sin mund og hun mødte ivrigt hans læber. Deres tunger mere eller mindre kæmpede godmodigt om retten til den heldige pik og der gik ikke lang tid, før den skød sin salve af.
Hun red ham og kastede hovedet tilbage, da han lukkede begge hænder om hendes strittende brystvorter og gned dem imellem sine fingre. Stønnende ville hun have mere og derfor strammede hun sig om ham, hver gang hun løftede sig lidt. Derefter gav hun slip og gled ned igen. Ned så han borede sig op og hun begyndte at stønne hurtigere og tungere. Det samme gjorde han, men deres samarbejde blev standset ved at en hånd endte mod hendes ryg. – Lig dig. Ordren kom hæst og hun fulgte den. Hun lagde sig ned, så hendes patter blev presset flade mod hendes elskers brystkasse. Hans pik stoppede med at bevæge sig og hun skilte læberne mod hans, da nogle fingre bevægede sig fra hendes ultra våde fisse og om til hendes strittende røv. Det kunne umuligt være den mand, der var oppe i hende. Hans hænder var stadigvæk imod hendes patter. Ikke at det gjorde noget. Hun ventede bare på, hvad der skulle ske og en overrasket lyd kom fra hende, da de våde fingre begyndte at modarbejde hendes snævre, pik frie hul. Ikke at det tog ham lang tid. Hun var mere end parat og manden under hende kvalte de liderlige lyd, hun kom med. Han flyttede også hænderne fra hendes patter, til hendes røv og holdt let hendes bløde balder skilt, så hans ven kunne presse sin nyopladede pik ind i hulen. Stønnende rørte hun på sig. Vuggede svagt fra side til side. Hans indtogt i hendes røv var til start en smule smertefuld, men smerten gled hurtigt til side for nydelse. Aldrig havde hun følt sig så.. fyldt. En pik i fissen og en i røven. Begge kun halvvejs i bund og hendes krop blev gennemrystet af en orgasme.
Langsomt, drillende, bevægede de sig begge. Trængte længere og længere op i hende og da de begge kom i bund, skreg hun af fryd. Hendes underliv blev automatisk presset bagud og imod dem begge og det fremkaldte nogle dybe lyde.
– Hun kan vist lide det. Kan du ikke skat?
– Åhh jo. I.. har prøvet dette.. Enigt lo de og hvis hun troede, hendes første orgasme havde været himmelsk, så tog hun fejl. De bevægede sig modsat hinanden, standsede når hun måtte give sig i nogle overvældende orgasmer. Først da de var parate og hun var udtømt for kræfter, tømte de deres varme, mandlige væsker dybt oppe i hende og de faldt udmattede sammen i sengen. Begge lagde de sig på ryggen, men armene ud til siderne og hun smilte henført, mens hun rullede om på maven og lå i mellem dem. Deres svedige, nøgne kroppe kæmpede for at vende tilbage til en rolig tilstand og hun rakte ned. Strøg fingrene over deres slappe pikke og smilte frækt. – Lov mig det ikke.. – Bare rolig skat. Vi er kun lige begyndt.

porno med danske piger