En god handel…

Aldrig havde jeg følt noget så dejligt en kvinde der ligefrem nød at sutte lem og så oveni købet stønnede af det.
Jeg kunne mærke mit lem dunkede mere og mere…

SEX I DAG?

Jeg er en ung fyr på 22 år som i øjeblikket er ved en bilforhandler som sælger. Man skulle tro det at sælge biler er en fed ting da man kan komme ud og kører i bilerne men dette er åbenbart ikke det eneste som man kan få ud af at være sælger af biler.

Det var en ganske almendelig regnvejrstorsdag i februar måned, hvor der ikke kommer mange kunder pga det dårlige vejr, dog er der enkelte kunder som får sig slæbt sig igennem vejret.
Dette er også tilfældet med vores kun Henriette (hun hedder dette da jeg håber hun læser denne historie 🙂 )
Henriette er en dame på ca. de 35 år med langt afbleget hår, som for at sige det pænt ser okay ud. Hun er en kvinde med de rigtige ynder.
Jeg gik imod hende og spurgte som man altid gør, “Noget jeg kunne hjælpe med?”. “Jo ser du jeg ser på en bil, du ved sådan en lille fiks en”
Jeg kunne ikke undgå at tænke at hun så lidt fræk ud da, hun havde åbnet sin jakke da hendes trøje var meget nedrængt og man kunne tydelig se de 2 runde former fra hendes bryster.
“jo vi har sådan en lille fiks en her sagde jeg” og pegede på en Skoda fabia. “den har alt hvad man kan ønske sig af sådanne en lille bil”. Hun kiggede lige på og så utilfreds ud. “Den er jo ikke fiks… Man kan jo ikke slå taget ned vel!!!” Jeg hyggede mig invendigt for nu vidste jeg hvad det var hun var ude efter i en bil.
“jamen undskyld” sagde jeg. Jeg ved ikke hvorfor men kunne ikke lade være med at kigge på hendes bryster som gyngede fra side til side i hendes trøje. Jeg troede til at starte med hun havde BH på. Men fandt jeg senere ud af hun ikke havde…

“Hvis det er fiks lille bil med tag der kan slås ned er det den her” sagde jeg og gik over til vores Peugeot 206CC. “fiks og fin” fik jeg sagt. Hun lænede sig indover den og jeg fik for et øjeblik et glimt ned af hendes trøje… jeg kunne mærke at mit skridt begyndte at sitre, det er den bedste føelse man kan få inden en rejsning.
Henriette rejste sig igen og sagde “Den vil jeg gerne prøve en tur i”. “Intet problem fik jeg fremstammet efter mit hoved havde været fyldt med mange sjofle ideer med hende.

Jeg fik kørt bilen ud “værsgo her er så nøglerne kør forsigtig”. “Skal du ikke med” spurgte hun. “ikke nødvendigvis, de fleste kunder foretrække at køre selv” da jeg havde sagt det kunne jeg mærke en lille mand i mit hoved gå amok med en hammer over min dumhed.
“Vil du ikke kører med så kan du vise mig det med taget når der er holdt op med at regne” Jeg tænkte hvorfor ikke og hoppede ind på passagere sædet. Den var pæn kold så jeg skruede op for varmen. Jeg tog min jakke af da det blev for varmt mens hun kørte. “stripper du nu for mig unge mand?”. “dog ikke har det bare lige for varmt skal nok skrue ned igen”
“nej lad være med det” sagde hun og greb min hånd som var på vej til at skrue ned. “hvis det er varmen der får dig til at smide tøjet så lad det være varmt” Jeg troede ikke mine egne ører, og kunne mærke en nervøsitet vokse og en bule i mine bukser også.
“Så nu skal du kører jeg vil se hvordan det er at side på passagere sædet”. mit hjerte dunkede da jeg gik forbi hende efter vi var holdt ind.
Jeg kørte igen. Hun sad der og sagde ingenting, mens jeg fokuserede på trafikken og hendes bryster. “puha det er varmt, har du noget mod jeg smider min top?” Min hals var ved at blive stoppet da hun tog sin top af. Hendes bryster kunne jeg godt se hang lidt men på den gode måde. “øhh du ved folk kan se dig nu?”
“hvor er jeg fjollet det kan de også” før jeg vidste af det havde hun lænet sig over i mit skød og begyndt at kysse mit lem udenpå bukserne. “kan du ikke kører et sted hen hvor folk ikke kan se os så godt”. Jeg kendte det perfekte sted lige ved en skovkant hvor ingen mennesker kom normalt.
Hun kyssede stadig kun mine bukser. Tag chancen tænkte jeg og prøvede at knappe dem op men var svært da hun var lidt i vejen men ud kom mit lem. FREEDOM tænkte jeg da det dunkede som sindsygt men den fornøjelse havde jeg kun 0. 5 sek da hendes mund forsvandt henover mit lem. Jeg var i himlen. Havde ikke fået sutte lem siden min eks-kæreste og det var ved at være tid siden.
Var ved at miste koncentration fra vejen pga det var så dejligt at mærke hendes læber kører op og ned af mit lem. Hendes tunge legede tit met pikhovedet som nærmest dansede af glæde.
Da jeg var kommet til stedet parkerede jeg bilen og tænkte “Det her er for nice” men der var flere glæder i vente… “ÅH det er dejligt fik jeg fremstammet” hun kiggede op på mig. “det var da godt men jeg vil have dig til at komme mig i munden, kan du klare det?”
“ja ikke noget problem” sagde jeg og hun forsvandt igen over mit lem. efter hun havde suttet i 10 sekundet begynder hun at stønne. jeg prøver at se om hun rører ved sig selv eller hvad der sker. Åbenbart ikke.
Hun stønnede fordi hun var så liderlig af at sutte mit lem, aldrig havde jeg følt noget så dejligt en kvinde der ligefrem nød at sutte lem og så oveni købet stønnede af det.
Jeg kunne mærke mit lem dunkede mere og mere. “jeg kommer snart” råbte jeg nærmeste. Henriette bevægede sit hoved hurtigere og hurtigere. “Jeg… Kommer… Nu” da jeg mærkede jeg kom i munden på hende valgte hun så lige at tage mit lem helt ned i halsen… “Det er det bedste Blowjob jeg nogensinde har fået” hun havde ikke fjernet sig fra mit lem. men lige så stille slikkede hun den ren. hun satte sig op igen og kiggede på mig.
“jamen jeg tror jeg skal have sådan en bil måske, men kan være jeg måske skal have en prøvetur til hvor det er mig der bliver serviceret”…

porno med danske piger